marți, 24 septembrie 2013

ACOR , primarii și mafioții

ACOR

Ştiţi ce este ACOR ? Va mai amintiţi că erau gata de răzmeriţă pentru că jumătate dintre primarii din România sunt incompatibili ANI. Ei da intre timp totul este rezolvat. Se pare că dintr-o dată ei au devenit compatibili ANI. Aşa că ei nu mai fac răzmeriţă. AŞa că ei pot fura mai departe. Primarii au căzut la pace cu parlamentarii şi au căzut la pace şi cu guvernul.

Iată că pe guvernanţi îi doare în cot de cea ce se întâmplă în stradă că afară sunt 30 000 de manifestanţi şi aşa dând cu flit ei îşi continuă hoţia,. DEsigur profita de dezbinarea creată între noi şi aşa între timp ei semnează acorduri. Iată Dragnea semnează acorduri cu primarii.

http://www.acor.ro/files/stiri/acor_mdrap/Comunicat%20de%20presa%20semnare%20protocol%20ACoR%20-%20MDRAP.pdf

http://www.acor.ro/files/stiri/acor_mdrap/Anexa%20acord%20parteneriat.pdf

http://www.acor.ro/files/stiri/acor_mdrap/Acord%20parteneriat%20MDRAP%20-%20A.Co.R.pdf

Ce fel de acorduri? 

Ia te uita: "Dacă primarul semnează un document şi înainte de semnătura lui sunt semnăturile din zona juridică, semnătura arhitectului-şef, de la urbanism, direcţia economică, atunci din aceste sfere lucrurile sunt în regulă. (...) Nu este corect ca semnătura pe care el o pune în final să îi atragă o răspundere, că nu e jurist să spună vezi că tu ai greşit", a explicat Dragnea la intalnirea din 12 septembrie cu Asociatia Comunelor din Romania.

Nu-i chiar asa. Marile tunuri nu se pot da fara stirea primarului. Nu se poate fugi pur si simplu de orice raspundere in cazul contractelor onorase semnate in primaria aruncand totul pe umerii functionarilor de sub el. Aceste doua angajamente luate de Dragnea in fata primarilor rastoarna toate principiile de drept si le ofera primarilor isteti o usa de scapare in caz de abuzuri si ilegalitati. Toate smecheriile cu terenuri vor putea fi facute de orice ageamiu, nu doar de notari, si tot el va raspunde sigur in caz ca iese prost. Toate avizele dubioase de constructii sau alte furturi legalizate prin decizii emise de primarii vor putea fi puse in carca unor directorasi din primarie fara ca primarul sa mai tremure pe viitor ca va fi cautat de procurori. Cu o armata de primari flamanzi si fara rasursele necesare unor campanii electorale costisitoare lucrurile se pot complica teribil. Acesta este unul din motivele pentru care Liviu Dragnea se arata dispus se le accepte orice moft al primarilor, sa le ofere ceva in compensatie. Daca de ANI nu se pot atinge si daca banii de la Guvern sunt tot mai putini, macar sa le ofere ocazia de a face niste invarteli imobiliare ca tot va incepe nebunia vanzarii terenurilor catre straini de anul viitor, macar sa-i exonereze de raspundere penala ca sa poata face micile lor invarteli locale mai relaxati.  


sursa : Ionescu Alexa 

http://www.acor.ro/new/index.php?option=com_content&view=article&id=355%3Asemnare-acord-parteneriat-asociatia-comunelor-din-romania-ministerul-dezvolatrii-regionale-si-administratiei-publice&catid=24%3Aultimele-tiri


Ei da dacă ne uităm puţin, ei sunt uniţi şi colectează fonduri, fonduri tot din banii noştrii ei sunt tari şi au asociaţie puternică, iar apoi ne fură:

http://www.acor.ro/dbnou/financiarlist.php?x_anul_platii=2013&z_anul_platii=%3D

Si asa sunt 30 de pagini cu  ... "COTIZATII " își întrețin mafia din banii nostrii . Oare este legal ?  Nu știu doar ma întreb ...  Ei fac SINDICATUL MAFIEI  din bani de la contribuabil ... suntem noi obligați sa plătim ?  ( este doar o presupunere ... poate cineva poate demonstra ca nu este presupunere ) 

   



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More