vineri, 20 septembrie 2013

Munca de la televizor ... uite țeava nu e țeava

Nonvaloarea a promovat non valoarea ! Ei cei cu vorba au dus de nas pana și valoarea ! Palavre ... palavre .... tot palavre ... 


Ei da uite ţeava nu e ţeavă... Specific românesc lucrăm de văzul şefului... ei da şi a electoratului. Păcălim sponsorul, ne furăm căciula din cap şi ne vindem iluzii .

Asta este rezultatul promovării non valorilor și a celor care știu da din gura și le știu pe toate . Este rezultatul celor 45 de ani de comunism si de neocomunism ... acolo unde nonvalorile au umilit valorile 45 de ani in comunism iar mai apoi 23 de ani tot non valorile au preluat puterea prin dezvoltarea de afaceri cu capital din timpul celor 45 de ani . 




      


      Hai că pontache iar a construit ceva la televizor iată că gazoductul promis Moldovei. Aduce comisarul european pe şantier. Vă amintiţi nu muncitori ţevi... surle şi trâmbiţe. Ei da ţevile le-au adus de altundeva dar ce contează iată că şmecherul a reuşit să îi închidă ochii cu spectacolul de estradă. Vă amintiţi cumva? Erau echipaţi în salopete şi aveau pistoale de sudură în loc de lămpaşe. Deh să fie spectacolul complect.
       Iată că azi merge şi preşedintele în vizită şi surpriză şantierul este gol... ţevile au fost duse înapoi la sursă... şantierul este mort. Dar totuşi iată că dirigintele de şantier spune că termenul nu este decembrie este februarie... Iar ne arata directorasii stilul de a promite ... Da exact ca pe vremea lui ceasca planul cincinal  Normal romanul este obişnuit să lucre . decembrie atunci vine moş Neculai dup-aia vine Moş Crăciun ei da Revelionul... mai vine şi Ioan şi Sfinţii. Super trece şi decembrie şi jumate din ianuarie iar romanul încălzit în timp ce crapă pietrele la minus 20 de grade iau pistolul de sudură şi cică în corturi cu încălzire centrală sudează din zori şi până în noapte. Şi hocus pocos în vară pe când vine căldura moldovenii vor primi şi gaz pe gazoduct . 
Noi nu ştim să pornim o lucrare de primăvară aşa cum este normal îl pornim sau în mijlocul verii când lumea este în concediu sau îl pornim atunci când vine vreun comisar mai occidental dara aşa de văzul lui.
Noi muncim pe invers primăvară şi vara vorbim şi facem planuri iar iarna le îndeplinim hibernând că urşii.

Asta ne-a învăţat comunismul " Noi ne facem că muncim ei se fac că ne plătesc "


Iata ei sunt vinovați pentru cea ce s-a întâmplat după cei 45 de ani de masacrare a non valorilor  . Nonvaloarea a promovat non valoarea !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More