luni, 23 septembrie 2013

Manifestații la sala ... manipulare în masa

Acum că B1 a trecut în mare parte la susţinerea mult iubitului conducător, desigur în mare parte prin limbaj dublu o voce zice Jos penalii iar cealaltă voce susţine realizările acestora iată că ne propune, " Manifestaţii la sală ". Ei încearcă să ne explice că manifestaţiile nu sunt legale. Încearcă să ne spună că în ţările civilizate aceste lucruri se fac organizat. Aşa că la carte trebuie cerute autorizaţii la primărie. Cică acestea trebuie să asigure manifestanţilor protecţia. Ei da şi să nu deranjeze pe cei care circulă. In curand ne veti spune ca trebuie sa construim mari cladiri pentru manifestatii si sa facem aceste manifestatii la sal . In curand ne veti spune sa facem manifestatiile asa cum vreti voi dupa regulile voastre . Sa nu deranjam pe unii sau pe altii . 




Domnilor de la televiziuni ati manipulat ani de zile . Acum v-ati dat arama pe fata . Sunteti in cardasie cu penalii . Vreti sa va aratati bunele intentii cei care ziceti ca nu manipullati . Pai aratatile Iesiti si spuneti adevarul ! Veti spune : Pai avem familii trewbuie sa le intretineti . Pai si cum ? Redand vointa penalilor ? Nu asa nu se poate . Nu se poate ca una sa spuneti si alta sa ganditi . Nu se poate ca in timp ce ne aratati asa zisele adevaruri sa va ganditi ... Sa nu supar pe sefu ! 

Nu domnilor manipulatori nu mai avem nevoie de indicaţiile voastre preţioase. Să vă fie clar în curând vom ocupa toate străzile şi veţi plăti toţi.

Păi da să cerem autorizaţii de la cei care 23 de ani ne-au furat.

 Ei ne pun faţă în faţă pe noi pe cei care alegem politicienii:

Ei ne pun faţă în faţă pe iubitorii de animale cu cei care vor să omoare animalele.
Ne pun faţă în faţă pe cei care vor o Românie curata cu cei care vor locuri de muncă.
Ne pun faţă în faţă pe cei care au studii cu cei care nu au studii.
Ne pun faţă în faţă pe cei care au un loc de muncă cu cei care nu au un loc de muncă.
Ne pun faţă în faţă pe cei care au ales cu cei care nu au ales.
Ne pun faţă în faţă pe cei care au ales penalii ( urmare a manipulărilor voastre )  cu cei care nu i-au ales

Ironic nu păi mai " TELEVIZIUNI MANIPULATOARE ":

Cine dintre noi nu vrea locuri de muncă? Normal toţi vrem!
Cine dintre noi nu vrea ca să avem şi industrie şi România să fie dezvoltată? Normal toţi vrem!
Cine dintre noi nu vrem să trăim într-un mediu curat? Normal toţi vrem!
Cine nu vrea ca cei care au furat sa nu plateasca ? Normal toți vrem !
Cine nu vrea o clasa politica curata ? Normal toți vrem !

Domnilor manipulatori noi nu mai vrem ca aceşti politicieni să ne mai conducă! Ei ne-au condus 23 de ani şi ne-au arătat că nu conduc pentru noi conduc pentru ei! Ne-au arătat clar că că la fiecare guvernare oricare ar fi fost ea am mai pierdut ceva. Am pierdut rand pe rand toate locurile de munca . Ati reușit sa ne faceți o țară de șomeri asistați sociali si emigranți . Ati reusit sa ne indepartati de la urnele de vot . Ati reusit sa ne faceti sa ne uram unul pe altul , si intre timp voi uniti sa furati mai departe . 

Gata ajunge nu va mai vrem , Vrem ca Justitia sa isi faca treaba si in regim de urgenta . Vom sta in strada mai uniti decat credeti voi si va vom supraveghea sa va faceti datoria . Nu mai vrem acea Justitie care pe de o parte condamna iar pe partea cealalta le da drumul ! 

 Justiţia? Vise! Ce a realizat Justiţia?

Păi câţi dintre mai marii politicieni au ajuns la puşcărie?

Năstase...? Da a ajuns aşa un an de zile!... Şi?... A ieşit iată mai scrie pe câte un blog în timp ce îşi foloseşte "Rodul Muncii " ei da afacerile merg mai departe!

  Vântul da a intrat şi el vreo 2 ani!... Şi?... Îşi continua afacerile şi a dezvoltat în timp încă 2 televiziuni manipulatoare în loc de una!

Si mai sunt destule exemple . 

Domnilor pe banii nostrii nu mai faceti contracte secrete . Pe bani nostrii trebuie expuse clar fara nici un ascunzis toate contractele . Nu ne mai aburiti ca este secret de stat . Aceste contracte trebuie sa fie transparente . 

Domnilor nu ne mai aburiti ca dosarele si arhivele trebuie sa fie secrete . Noi trebuie sa le vedem si trebuiesc condamnati toti . Nu ne mai aburiti ca acestea trebuie sa le vada doar serviciile . Servicii care le folosesc ca arme de santaj si manipulare . Dezvaluiti aceste arhive puneti-le publice si astfel nu veti mai putea manipula .

Domnilor ne-am săturat şi de aceasta aşa zisa justiţie care îi baga de văzul lumii pe aceşti politicieni. Ne spune de 23 de ani că nu îi poate condamna că nu îi lasă legea! Care lege domnilor acea lege care şi-o fac ei însăşi? Nu le poate lua averile furate de la noi pentru că nu îi lasă legea! Ne tot explica că noi trebuie să fim în legalitate. În acest timp ori de câte ori ajung în faţa legii ei scapă. Ne explica că se pot strecura dacă ei intra sau iasă din parlament. O curte îi condamna , ei intră sub adăpost la parlament. Păi cum domnilor dacă intră în parlament aceşti penali nu au acelaşi dosar cu care iniţial au fost condamnaţi? Păi cum domnilor în parlament sunt alte legi? Păi aici cea ce pentru ei au fost condamnaţi este altceva?

Domnilor ne-am săturat să ne spuneţi că voi sunteţi Puterea şi opoziţia. Păi ce putere şi opoziţie? O opoziţie cică " puţin mai curată ". Care are mai puţini penali. Nu domnilor nu ne mai trebuie jumătăţi de măsură. Vrem opoziţia curata sută la sută, fără aceşti manipulatori fără aceşti bandiţi. Vrem ca cei care au furat să redea înapoi cea ce au furat şi să îşi ispăşească pedeapsa aşa cât trebuie.

Timp de 23 de ani aţi îmbârligat legile în aşa măsură încât legea să fie nelegala. Atât le-aţi îmbârligat încât o lege bate pe alta. Aşa că nici nu puteţi fi condamnaţi.


Această clasă politica trebuie să plece. Nu mai trebuie să mai existaţi. România trebuie reconstruita de la zero fără voi. Voi trebuie să mergeţi unde vă este locul, la puşcărie. Iar averile voastre trebuie să meargă înapoi la locul cuvenit acolo de unde le-aţi furat.


Va urma...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More