luni, 30 septembrie 2013

SRI informare si dezinformare

Ei da ce este SRI ? SRI este o instituţie de stat plătită din impozite şi taxe. Plătim o mulţime de instituţii care lucrează în secret. Da ele lucrează şi dau informări Guvernului, preşedintelui.
S-a creat un mit prin care aceste instituţii nu au voie să dea public decât peste decenii cea ce lucrează. Desigur ele şi au informaţii dar le dau doar celor care le vor folosi în scopuri politice. Desigur cetăţeanul nu are voie să afle cea ce se întâmplă pentru că atunci cum s-ar şantaja personalităţile politice între ele.
Cine a preluat informările fostei securităţi? Ştiţi nu! Desigur, cei care ne conduc de 23 de ani. Tu cetăţeanule simplu vei putea avea aşa ca muritor de rând informaţii? Niciodată!

Desigur există situaţii care nu pot fii expuse public. Strategiile militare şi geo strategice nu pot fii expuse. Ele trebuie făcute de specialişti. Subliniez de specialişti... dar se pare că şi aici specialiştii sunt politruci.

Care este scuza serviciilor de exemplu la fapte concrete: Marile proiecte, contracte economice, vânzarea petrom, vânzarea industriei energetice, contractul Behtel... şi acum ultima Roşia Montana!

DE ce se ascund raporturile SRI cu Roşia Montana? DE ce trebuie să ştie de ele "AŞA ZISA COMISIE DE SPECIALIŞTI DIN PARLAMENT ", guvernul său preşedintele. Care este scuza secretelor? DE ce nu se dau public ilegalităţile. DE ce se dau doar bucăţi? ŞI acelea scoase din context? Oare asta nu este manipulare? Sunt sigur ca SRI se joacă cu taberele... da guvernului ceace vrea el să dea, preşedintelui cea ce vrea, comisiei la fel. Şi mai rămânem doar noi opinia publică care nu avem de câştigat decât "DEMOCRAŢIA " Dar ce să primim primim pe surse voit scăpate de SRI... primim doar cea ce trebuie să primim adică nume de etnie maghiară Soros, gata discordia naţionalismul se dezvoltă... şi ONG-uri plătite... clar doar politicienii sunt buni ONG-urile sunt plătite... iată ca cetăţeanul încet nu va mai avea nici un instrument

- Avocatul poporului... nu mai există de anul trecut
- CCR-ul schimba componenta deci de acum are scuză politică
- Ong-urile lupta doar pe bani deci trebuie decridibilizata  , vor fi credibile doar acelea care sunt plătite de politicienii celor 23 de ani 

PE SCURT NOI SUNTEM OBLIGAŢI LEGAL SĂ CREDEM ÎN PENALI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More