sâmbătă, 7 septembrie 2013

Dreapta de carton


       Iata ca azi a reusit sa ma dezamageasca si MRU ... dar in acelasi timp ma  dezamagesc si acei  " cetateni " care ieseau la demonstratii si strigau Jos hotia si traiasca libertatea cetateanului Un exemplu este  :
Magdalena Schengen Schubert 
       Nu Magdalena aceasta nu este o soluţie. Atâta timp cât noi cetăţenii nu suntem perseverenţi... nu realizăm nimic Printre altele ai pornit şi de pe acest blog... de care te-ai plictisit repede... Ai spus că motivaţie într-o discuţie particulară că eşti ocupată cu munca de partid. Se pare că ai uitat să mai fi "cetăţean " ai devenit "politician ". Şi este normal în politica să nu ai principii. OK aici termin acest subiect ( am pus la final un crop despre aceasta ) .


     Continuăm cu marea şi trâmbiţata alianţa IRL cu FC. Sunt dezamăgit de un om politic în care am crezut Mihai Răzvan Ungureanu. Ne-a promis o politică curata fără politicieni mânjiţi. Şi acum ce să văd? Văd o alianţă cu o aripă ruptă din USL. Ei da veţi zice ca este din PNL şi acesta se curată. O domnilor vise. Despre ce vorbim... vorbim de aripa care nu mai ajunge la "ciolan "de aripa pe care deşi " este pe tapet contra " Preşedintelui adormit ", pot să dau pariu că undeva în spate îşi joacă în continuare afacerile. Teatru de culise, aceeaşi bandiţi care ne-au furat timp de 23 de ani, într-un joc pe scenă, joacă rolul opoziţiei iar în spate în culise împart afaceri.

    Veţi spune: Ce vrei ca în continuare să conducă stânga? Nu nu vreau, dar înmulţim prostiile. Acum este perioada când PSD îşi introduce tentaculele peste tot sub aripa protectoare stânga dreaptă USL. Va urma perioada în care aripă... as vrea să scriu " dreapta dreapta " dar nu pot pentru că nu există... în PNL există doar... aripa "bandiţi bandiţi " şi "votacii mecanici " la care singura aspiraţie este banul.

   Veţi mai spune păi IRL... sau "PNL revopsit " pune la dispoziţie logistică. Păi mai nenorociţilor din banii cui este această logistică... Oare nu din banul tău al cetăţeanului...? O da între timp devii politician adică " votac mecanic ". Da şi pe urmă ce vei face FC vei plăti ajutorul logistic?

     Nu domnilor m-am săturat nu voi mai vota " răul cel mai bun ". Aţi pierdut. Şi fiţi sigur că nu numai pe mine... aţi mai pierdut şi mai multe voturi. Şi cea ce este mai rău este că aţi pus pe margine şi mai mulţi nehotărâţi aţi reuşit să le faceţi jocul USL. În continuare maşinăria PSD v-a câştiga...


Va urma...



2 comentarii:

Desi nu mai suntem prieteni pe FB, Koles Attila si ne contrazicem in multe privinte sunt total de acord cu abordarea din articol. Alianta DA extinsa nu este decat un compromis. Iar persoanele care sustin acest compromis de dragul unei drepte unite sunt lipsite de verticalitate.

+AndreeaS Ionescu, mai treci si pe la Google+
Eu nu inteleg folosirea expresiei "m-a dezamagit" cand se refera cineva la politicieni.
Cum naiba sa te dezamageasca un politician?
ori esti tolomac rau de tot daca te lasi amagit de un politician ca apoi sa poti fi dezamagit.
Sincer nu-mi place sa-mi pierd timpul cu oameni care se declara dezamagiti de politicieni. pai tu inainte de a-i vota trebuie sa-i studiezi si in mod sigur nu vei fi dezamagit. Nemultumit se poate in cazul in care in campanie nu s-a dezbatut un subiect iar tu iti imaginai ca ar gandi ca tine sau ca nu a facut exact ce a promis dar iti iei o marja de siguranta si te gandesti ca din toate promisiunile isi va onora maxim 30% ca doar n-ai trait degeaba pana acum. asa ca va rog cu toata prietenia nu mai folositi expresia "m-a dezamagit".
Si eu aveam asteptari de la varfurile dreptei dar nu atat de mari incat sa fiu dezamagit.
La fel ma astept ca si cei de pe feisbuc sa fie mai uniti nu doar sa se laude ca fac ca in campanie a fost un fiasco cel putin dupa rezultate si era si normal din moment ce maximum 10% din populatie se conecteaza la internet si probabil din astia doar maximum 30% sunt interesati de politica ca doar ati vazut si in sondajul facut de mine in Google+ ce putini au raspuns
Oamenii au fost manipulati sa devina dezamagiti de asta ma deranjeaza ca au pus botu' la manipulare.
Poate ca pe mine orgoliul este singurul loc in care m-a ajutat.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More