luni, 23 septembrie 2013

"EXPLOZII" SI GRIJI PENTRU GUVERNANTI !?

De multe zile, "minele"demonstrantilor din multe orase ale tarii, explodeaza in urechile demnitarilor actuali ai guvernarii de se zdruncina pana si zidurile Palatelor Victoria si (S)Parlamentului. Numai ca "sobolanii", foarte simtitori la orice vibratie, la orice zgomot, parca au dat in boala surzeniei! Niciunul nu doreste sa iasa la "vorba" cu nemultumitii, sa raspunda la intrebarile "prostimii", cum o numeste un alt "titan" vandut, "blandul si inteligentul" Radu Banciu.

Dar ce ar putea ei sa spuna? Ca au mintit ca "meseriasii", ca au venit la guvernare pentru a-si scapa pieile de paturile puscariilor, ca au dorit sa mai fure ceva ce din greseala, din nebagare de seama, a scapat altora?Ei,ca n-or fi ei chiar asa de prosti! Deloc, asa ca au hotarat sa taca precum porcul in papusoi, sperand ca "prostimea" sa oboseasca si sa se intoarca la grija camarii pentru iarna si a scumpirii gazului! Iata insa ca "prostimea"nu are de gand sa se retraga nicaieri, doreste sa ramana in strada, sa-si apere saracia care le-a mai ramas. Se aude pe la colturi ca si cei din Sanatate ar dori sa mai faca si ei cate o "talpa"pe sub nasul guvernantilor, pe strazile inca neinghetate de toamna inca tanara, ceea ce ar fi o "mina" cu o explozie la fel de mare. Sa dea Domnul sa fie!

Sobolanii de azi, vitejii de mai ieri care faceau spume la gura urland in fruntea "maidanezilor" bipezi cu "canini"cazuti prin te miri ce carciuma,dar bine platiti, au disparut subit! Nu-l mai vedem pe Her Mazare, cel cu tribul de putori in spate, dar el se scuza pentru ca "seceta" plajelor la manat urgent, probabil, prin Bora-Bora! Toti trag cu ochiul pe dupa coltul perdelei, dar habar nu au ca Rosia Montana este chiar bomba de sub fundul lor, bomba care ascunde in ea bomba demisiei Guvernului de mincinosi si hoti!

Rosia Montana nu este decat paravanul unei mari tepe, paravanul unor mari matrapazlacuri de multe miliarde de euro si nu de 3-4 cum vor smecherii sa credem. Restul? Restul urma sa se imparta intre smecheri! Poate ca de aceea credem cu tarie in zvonurile care ne spun ca o mare companie"de papat" banii pentru autostrazi, construieste de zor mai multe porti la mai multe puscarii, scontandu-se pe o mare "afluenta"!

Grijile de toamna ale actualei guvernare par mai mari decat si-au inchipuit ei!
Un om cu inima buna fiind, le urez sa le fie de cap! URA SI LA PIATA UNIVERSITATII!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More