miercuri, 25 septembrie 2013

PSD, MAREA PIRAMIDA A MINCIUNII!

La sfârşitul anului 1989, sub perdeaua protectoare a înserării şi a focurilor de armă bine dirijate nici azi nu se spune de către cine (?), se strecurară în fruntea "bucatelor" câţiva "trandafiri roşii", tulpinaşi şi ţepoşi, în frunte cu Ion Iliescu, Silviu Brucan, generalul Nicolae Militaru şi eminenta cenuşie V. Măgureanu! Rapid lângă ei se aciuiră alte "buruieni perene, spun perene pentru că s-au perpetuat până azi, şi alţi şi alţi fii de nomenclaturişti şi chiar securişti cu state vechi de serviciu.

Nu o fi avut el, nea Nelu, sămânţa bună în "ouă", dar la un semn al lui alte şi alte neghine venira-n zbor ca muştele la rahat! Toţi aceşti oameni, "flămânzi" şi dispuşi la trădare au constituit baza PIRAMIDEI MINCIUNII de azi numită PSD, construcţie care chinuie şi azi România! PSD-ul de azi este de fapt adevărata clasa politica "alterată" în toată fiinţa ei care, întemeiată de Ion Iliescu, marele instruit sub "steaua roşie" a Kremlinului în arta minciunii şi manipulării de tip sovietic. Tot ce a atins aceasta "construcţie otrăvită" a ucis orice urmă de cinste şi omenie aşa cum se întâmplă azi cu ceea ce a fost odată PNL!

Ca orice regn ce se doreşte a se perpetua, şi "sterpul"Iliescu s-a îngrijit de aceasta prin racolarea multor "fomişti"de putere şi averi, oameni dispuşi a minţi, a ucide, a manipula, oameni cu ştiinţa disculpării prin inculparea aşi denigrarea altora. Pentru cei mai vârstnici sunt încă vii sloganurile şi minciunile nenorocite ce se "cântau"vesel prin Bucureşti şi prin toată România: "noi muncim nu gândim", "nu ne vindem tara", "Coposu, Ratiu si ai lui sa se duca dracului"!

Piramida se completeaza zi de zi cu noi aderenti dornici de parvenire, oameni parsivi cu miros "fin" la damful banilor. Apar acum A. Nastase, A. Severin, D.I. Popescu, oameni ce s-au osificat puternic in trupul botezat de cateva ori al PSD-ului. Dar fluxul a continuat pana in ziua de azi pentru ca oricum si coliva era si este mare! In burta ei a mai patruns o "secta", secta revolutionarilor, alti mari profitori ai revolutiei carora anul 2012 le-a adus prin USL peste un miliard de lei bani vechi! Acestia impreuna cu familiile lor, fara doar si poate, o masa de votanti devotati, nu pot fi neglijati,ei fiind mercenari de incredere, dar si o secta de capusi pe intestinele aproape uscate ale bugetului de stat. Acesti revolutionari, exceptand pe cei ce si-au riscat viata pe baricade, nu au facut altceva decat au dormit prelung si si-au tocit buricele degetelor pe zarurile jocului de table.

Cum PIRAMIDA MINCIUNII se voia tot mai mare, flamanda fiind precum Fomila, inghite in continuu noi si noi "functii"din randul bugetarilor de frunte cum ar fi directori de intreprinderi mari, Regii, primari cat incap, care "fericiti"cu salarii babane trebuiau si trebuie sa verse din acestea 60% la "portofelul"partidului. Nu-i vorba ca si celelalte partide care au urmat la guvernare au facut acelasi lucru. Toti s-au laudat ca vor taia salariile nesimtite dar apoi parca au orbit : nu au mai vazut nimic!

Dar si pentru varful piramidei, monstrii sacrii si-au pregatit cu grija urmasii cultivand cu grija "Gradinita", o gradinita din burta careia mici Neluti si Adriani sa asigure perpetuu hegemonia minciunii, hotiei si manipularii. Asa au aparut Ponta,Stefanescu, Sova, Giorgian Pop si cati si cate vor mai fi, catei bine dresati si antrenati.

La ce nivel de dezvoltare, de evolutie si perfectionare va ajunge minciuna, hotia si manipularea in cadrul PIRAMIDEI, greu sa spun eu acum, mai bine spus, tare ma tem ca nu "apuc"! Cred ca nimeni dintre noi nu apuca sa vada aceasta PIRAMIDA demolata, oricat cat ne-am interna cu totii la INSTITUTUL DE GERIATRIE!
Doar o implozie ne mai poate scapa de aceasta PIRAMIDA A MINCIUNII!

Inima buna cum sunt ii doresc cu drag o implozie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More