joi, 14 martie 2013

INCALIFICABIL !!! ponta L-A JIGNIT PE PAPA FRANCISC !!! O NOUA GAFA, MO-NU-MEN-TA-LA, A ACESTUI "BULĂ" DE PE "LINIA DE CENTURĂ" A POLITICII ROMANESTI !!!

Azi dimineata, la sedinta Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania - UNCJR (unde se alege conducerea acestei instituţii) victor ponta a demonstrat, INCA O DATA, o TOTALĂ lipsa de bun simt si, MAI ALES, de tact diplomatic, facand glume (!?) deplasate, asociind numele noului Papă, Sanctitatea Sa, Francisc, (incepand de ieri, unul dintre CEI MAI RESPECTATI, PUTERNICI si INFLUENTI OAMENI ai PLANETEI !!!), cu acela al "baronului" PSD, de Vrancea, marian oprisan ( pe care l-a numit, "Francisc al II lea" ). In plus, ponta a asociat reuniunea UNCJR, cu conclavul de la Vatican ce l-a ales pe noul Papă. (!?)

Aceste glume,  de prost gust, incalificabile, rostite cu inconfundabilul lui zambet, tâmp, afisat pe chipul sau, IMATUR, de "c
ârlan" (cum l-a "botezat" , acum cativa ani, ion iliescu - o alta catastrofa a scenei politice romanesti) RECONFIRMĂ faptul ca in fruntea acestui guvern INCOMPETENT, care a adus Romania in pragul dezastrului, se afla NU NUMAI un PLAGIATOR si un IRESPONSABIL, DAR SI un "EXPONAT" de "MARCĂ" al "golanilor de cartier", ce bantuie, ca niste fantome ale comunismului stalinist, pe "linia de centura" a politicii din tara noastra. Nu stiu cine l-a denumit, pe ponta, drept "Bulă" al politicii romanesti , dar...a fost FOARTE INSPIRAT !

 Pur si simplu, M-AM SĂTURAT sa fiu UMILIT, ca roman, de acest "deșeu" al politicii romanesti, "numit" ponta !!!! Inca o data, ne-a facut, pe TOTI, de RUSINE, in ochii INTREGII LUMI ! Si asta la doar cateva ore dupa alegerea noului Papă ! In loc sa-i trimita, acestuia, un mesaj de felicitare, ponta  l-a JIGNIT pe.... PRIMUL OM AL BISERICII CATOLICE !!! SUNT SIGUR ca, pe aceasta tema, va vui TOATA PRESA MONDIALA !

Prin aceste glume tembele, ponta NU A JIGNIT NUMAI pe cele apropte DOUA MILIOANE de catolici din Romania, NU A JIGNIT NUMAI pe cei peste un MILIARD de catolici din intreaga lume, NU A JIGNIT NUMAI pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc, considerat a fi  trimisul lui Dumnezeu pe acest Pamant ,  NU A JIGNIT NUMAI pe cele peste DOUA MILIARDE DE CRESTINI din  de pe acest Pamant, CI...pe TOTI oamenii din toate colturile lumii care au CREDINTA IN DUMNEZEU !

 Jignirile aduse de ponta Sanctitatii Sale, Papa Francisc, o adevarata BLASFEMIE la adresa Sfantului Scaun, RECONFIRMĂ, DIN PLIN, faptul ca ponta este un "demn" reprezentant al MALEFICEI  ideologii neo-comuniste, ideologie care, in esenta sa, indeparteaza oamenii de Dumnezeu si de valorile morale ale BINELUI si ADEVARULUI, incercand sa-i apropie de RAU, MINCIUNA si HOTIE !!!

Trezeste-te, ponta ! Romania NU este "jucaria " ta,   pe care sa o improsti, IN PERMANENTA,  cu "noroiul" incompetentei tale si al MONUMENTALELOR TALE GAFE DIPLOMATICE !!!

SA-TI FIE RUSINE, VICTOR PONTA !


DE FOARTE MULTE LUNI, Guvernul ponta si  majoritatea parlamentara a USL, NU MAI REPREZINTĂ INTERESELE ACESTEI TARI SI ALE ROMANILOR DIN TARA SI STRAINATATE !!!


IN CONSECINTA, CEREM, DE UR-GEN-TA, DEMISIA  INTREGULUI GUVERN PENAL, SI ORGANIZAREA DE ALEGERI PARLAMENTARE AN-TI-CI-PA-TE  !!!

In numele TUTUROR credinciosilor din Romania, precum si al TUTUROR romanilor, indiferent de credinta, din tara si din diaspora, PREZINT, AICI, SCUZE SANCTITATII SALE, PAPA FRANCISC, pentru jignirile, inimaginabile, pe care i le-a adus victor ponta.
  
Autor: George Staicu 

10 comentarii:

Cred ca nu este zi in care sa nu ne facem de rasul ,, curcilor sau curcanilor ,, ca tot e subiectul infestarilor, grav este ca prin vocea badaranilor cu titlu de reprezentanti ,ne eticheteaza din ce in ce mai inversunat marile puteri economice ,iar noi si mai imbatosati dam vina tot pe ei ca ne ingramasesc ca-ntr-un tarc ,poate ne-om cuminti...Daca tacea ,,menestrelul prim ,, era mai bine decat emitea o asa felicitare ,indiferent carui cult apartinem fiecare ,trebuie respectat crezul (necrezul ) oricarui cetatean ,cu atat mai mult din punct de vedere diplomatic pe Intaiul al unei biserici cu o larga reprezentare in lume ,fiind cea catolica .

Ponta este bolnav pshihic.Idiotul asta de fave de ras peste tot in Lume.Un Ridicol nemernic,care n-are Dumnezeu,ticalosul,n-are respect,si nu stie de fapt ce este credinta.asa ca asta este dirijat de DIAVOL in tpoate actiunile lui.Poate ca ne face un [ustiu de bine,si-l ia la el.

eu vreau sa vad care din voi are curajul sa recunoasca ca l-a votat pe ponta,ca asa mai urlati ca basescu e ciuma romaniei,si ca din cauza lui vin si furtunile si inundatiile,si ca abia asteptati sa vina USL.Nah.....aveti USL....spalati-va pe cap cu ei...

Postez aceste randuri pentru persoana ce a scris comentariul, "ca nuca-n perete", de la ora 18:26 :

Randurile dvs. NU au nicio legatura cu subiectul postarii.

Daca AVETI probleme cu vederea, atunci mergeti la oftalmolog sa va recomande o pereche de ochelari, pentru a putea citi, CORECT, si intelege ceea ce am scris in acest articol.

Daca NU AVETI probleme cu vederea, atunci, in mod SIGUR, ati gresit site-ul.


=======================================

Anonim says:
14 martie 2013, 18:26 Reply

eu vreau sa vad care din voi are curajul sa recunoasca ca l-a votat pe ponta,ca asa mai urlati ca basescu e ciuma romaniei,si ca din cauza lui vin si furtunile si inundatiile,si ca abia asteptati sa vina USL.Nah.....aveti USL....spalati-va pe cap cu ei...

Ce pretentii aveti de la nepotul unui evreu comunist, Victor Ponta?
bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul-rus Naumovici ( ulterior mama Premierului si-a scurtat numele in ” Naum ” , din motive lesne de inteles ) . Pana aici toate bune si frumoase , nimeni nu e vinovat daca se naste nigerian , congolez sau brazilian . La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci Romania , bunicul lui Ponta este trimis la studii in URSS . Acolo dupa absolvirea Academiei Militare ” Frunze ” , revine in Bucuresti , este avansat ” colonel cu stea ” – unul din gradele introduse de sovietici dupa ocupatia militara a Romaniei si desfiintat in 1963 .

Anonim ma bucur ca ai revenit ( cred ca stiu cine esti ) ,chiar daca numai in comentarii , m-ar bucura insa si mai mult daca ai pune povestea cap coada , stii tu povestea tanarului pOnta care a avut unele motive sa ia numele nevestei !

As aprecia FOARTE MULT daca cei ce fac comentarii la acest articol si la TOATE articolele publicate pe blogul "Vocea Romaniei Libere" , au demnitatea si curajul de a-si asuma opiniile lor, publicandu-le sub NUMELE LOR REAL ! Nu cred ca aven NIMIC de ASCUNS ...

VA MULTUMESC !

As aprecia FOARTE MULT daca cei ce fac comentarii la acest articol si la TOATE articolele publicate pe blogul "Vocea Romaniei Libere" , au demnitatea si curajul de a-si asuma opiniile lor, publicandu-le sub NUMELE LOR REAL ! Nu cred ca avem NIMIC de ASCUNS...

VA MULTUMESC !

George , uneori exista informatii care nu pot fii semnate ! Ele sant binevenite si dupa verificare pot fii publicate !

Attila, ai dreptate si tu. Dar, cred ca asemenea informatii vor fi cu atat mai apreciate si credibile, daca vor fi publicate sub numele real, sau, macar, sa prezinte link-uri unde pot fi vazute copiile documentelor care atesta veridicitatea celor afirmate in respectivele comentarii.

Oricum, nu pot sa nu recunosc ca exista, totusi, un risc pentru cei ce furnizeaza asemenea informatii si, din acest punct de vedere, ii inteleg, avvvand in vedere ca fantomele comunismului inca mai bantuie pe scena politica din Romanie..

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More