sâmbătă, 9 martie 2013

Chestiunea PDL. Variante de evoluţie schizofrenice


După ce s-a aflat la guvernare în diferite formule de coaliţie timp de opt ani, în prezent PDL este la răscruce de drumuri. Sunt trei variantele mai probabile de evoluţie sau involuţie ale acestei formaţiuni politice.

Mai jos, aveţi cu italic estimarea evoluţiilor politice din principalele trei partide, de care depind cele trei variante de lucru descrise mai jos (am exclus din joc PPDD, care e o butaforie, nu un partid).


Este schizofrenic să asimilezi că toate trei variantele de mai jos se vor împlini deodată, deopotrivă. Le vom expune în continuare, neluând în calcul posibilitatea că Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea câştiga preşedinţia PDL: e aproape 100% sigur că Vasile Blaga va fi ales preşedinte... citeste tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More