luni, 18 martie 2013

PROTESTEZ, CU TOATA VEHEMENTA, FATA DE ATACUL SI PRESIUNEA PE CARE TELEVIZIUNEA ROMANA LE FACE ASUPRA JUSTITIEI, IN CAZUL ADRIAN NASTASE !!!

Protestez, cu TOATA VEHEMENTA, fata de preluarea pe pagina oficiala Stirile TVR (https://www.facebook.com/stirileTVR?ref=ts&fref=ts) a unui apel (dati click pe prima poza de mai jos) in favoarea condamnatului Adrian Nastase ! Administratorul paginii respective TREBUIE concediat IMEDIAT !

Eu nu platesc abonamentul TV pentru ca, pe banii mei, sa se faca PRESIUNI la adresa Justitiei ! Justitia trebuie sa-si faca datoria FARA asemenea presiuni ! Datorita unor asemenea atacuri si presiuni la adresa justitiei si a statului de drept, aderarea Romaniei la Spatiul Schengen a fost AMANATA la un termen ulterior, NEDEFINIT.

De cand se afla sub "conducerea" lui Claudiu Saftoiu, Televiziunea Romana a renuntat TOTAL la principiile deontologiei jurnalistice, transformandu-se in Antena...4 (!) . Romanii NU platesc abonamentul la TVR, pentru a li se servi asemenea ABERATII JURNALISTICE ! 


RUSINE TVR !

George Staicu 

PS. Acesti protest a fost postat si pe pagina oficiala de pe facebook a Televiziunii Romane, (https://www.facebook.com/televiziunea.romana/posts/493148914081262?comment_id=4635542&notif_t=like) , deoarece pagina facebook Stirile TVR nu permite postarea de comentarii - captura foto a comentariului meu poate fi vazuta in cea de-a doua poza de mai jos - dati click pe poza pentru a o putea vedea in dimensiunea ei reala.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More