'' Romanii au iesit in strada si au readus lumina in procesul democratic.'' Klaus Iohannis

vineri, 15 martie 2013

Naum vizavi Ponta prima parte

Naum vizavi Ponta

       Aţi auzit desigur unii dintre voi de Ponta dar oare aţi ştiut că de fapt Ponta se numea cândva Naum. Ei da ăsta este numele de familie a lui Viorel. Oare de ce l-a schimbat el când a luat-o pe Daciană. Are oare ceva de ascuns. Are ceva pete în trecutul lui. Păi iată am căutat un pic şi iată ce am găsit. O fii legenda o fi adevăr hotărâţi voi. Eu am făcut copy paste m-am luat după el dar am să pun totuşi ghilimele şi sursa la sfârşit.

,,Cine este acest avorton, chefliu notoriu, consumator de manele licentioase si dansator din buric pe mesele tovarasesti, din tara si din strainatate care a imprumutat de la mentorul sau, Nastase, aroganta si neam-prostia, ajungand sa exprime tot poate fi mai rau, mai respingator, dezgustator si daunator la un asa zis reprezentant al unui tineret pesedist oricum cretinizat?

Ponta a fost implicat, inca de la 18 ani, in furtul Vilei Patrascanu de la Busteni (Poiana Tapului), iar, mai tarziu, il gasim amestecat, ca sef al corpului de control al primului-ministru, in toate afacerile murdare ale Guvernului Nastase.
Iata cum s-au petrecut lucrurile in cazul furtului Vilei Patrascanu (casa de patrimoniu, construita de D.D. Patrascanu, in care a locuit apoi multi ani fiul sau, Lucretiu Patrascanu). 

Ponta a plecat, in vara anului 1990, la Paris si a locuit atunci la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui carturar Petre Pandrea si nepoata de sora a lui Lucretiu Patrascanu. Nadia Pandrea a parasit tara in 1988 si s-a stabilit in Franta, ca refugiat politic. Prietena de familie cu mama lui Ponta (Cornelia Naum) si cu matusa sa - Veronica Nacea, ea i-a oferit lui Ponta adapost. Pentru a-l proteja de chemarile la Politie, Nadia Pandrea il declara nepotul ei. 

Nadia Pandrea era mostenitoarea de drept, cu acte-n regula, a Vilei Lucretiu Patrascanu, de la Busteni (Poiana Tapului) si intocmise pentru aceasta cladire un contract de inchiriere, pe o durata de 3 ani, cu matusa lui Ponta, excroaca (cum se va dovedi mai tarziu) Veronica Nacea. Prinzand drag de bunul incredintat spre pastrare si folosinta gratuita, ca-ntre prieteni, surorile Nacea-Naum (deci matusa si mama lui Ponta, evreice) pun la cale o lovitura marsava si ii scriu Nadiei Pandrea, imbrobodind-o ca vila ei de la Busteni este in pericol de a fi confiscata de neo-comunistii lui Iliescu (exista aceste scrisori la dosarul cauzei!) si ca singura solutie era trecerea fictiva a acesteia pe numele lor.

Caz tipic de inselaciune (asa cum s-au pronuntat doua prime instante de judecata). La scrisorile lor se adauga si insistentele in acest sens ale tanarului parsiv Victor Ponta, care arata inca de pe atunci, la frageda varsta de 18 ani, stofa de escroc. Cornelia Naum, mama lui Ponta, vine la Paris pentru a convinge pe doamna Pandrea sa-i dea o procura pentru instrainarea fictiva a Vilei de la Busteni (Poiana Tapului).

Cu procura in mina, escroaca nu se mai opreste decat la notariatul din Campina, unde intocmeste nu un act fictiv, ci unul autentic, de vanzare-cumparare, prin care trece proprietatea cu pricina pe numele celeilalte escroace, sora ei, Veronica Nacea.

Si, pentru ca totul sa para-n cea mai perfecta ordine, se trece si o suma oarecare – 71 mii lei – cu care, in noiembrie 1990, cand s-au intocmit aceste acte, nu mai puteai sa-ti cumperi nici un cotet. Dar, dupa cum avea sa se dovedeasca ulterior, inclusiv cu probe administrative in instanta, nici macar acesti bani nu fusesera inmanati vreodata Nadiei Pandrea. Asadar, jaf in toata regula! Si, pentru ca pagubita sa nu se trezeasca la realitate in urmatorii 3 ani, cand i-ar fi fost mai usor sa conteste legalitatea tranzactiei, surorile escroace Naum-Nacea trimit spre Paris cele mai mieroase depese.

Asigurand-o pe victima jafului lor murdar ca, in fond, nu este vorba decat despre o simpla stratagema, pentru a-i duce de nas pe “alde Iliescu”, care pusesera gand rau Vilei Patrascanu si coplesind-o cu multumiri pentru sejururile lor la Paris. Cand familia lui Pandrea a intentat actiune in instanta, peste cativa ani, era deja asezat in pozitie Victor Ponta, crescut de mic pe pulpele grase al lui Nastase.

Mamica viitorului procuror, controlor guvernamental, si sef de partid de hoti, PSD-ul a dat alaturi de Micul Titulescu proba maiestriei de hoti la drumul mare.

Iata, de exemplu, cateva randuri din scrisoarea pe care Cornelia Naum mama escrocului Ponta, i-o trimite Nadiei Pandrea la Paris, la 17 martie 1991: “Si mi-am amintit cu o imensa placere si bucurie de seara de la Montparnasse si am simtit nevoia de a-ti trimite sentimentele mele de recunostinta pt. usa pe care mi-ai deschis-o, oferindu-mi de doua ori sansa de a fi la Paris”.

Pentru ca, mai la vale, sa incerce sa justifice disparitia neasteptata a magadaului Ponta din casa in care fusese gazduit la Paris si din care plecase ca din gara, cu doua geamantane pline cu lucruri furate de la cei care-i oferisera ospitalitate. Zice, deci, plina de candoare, escroaca Cornelia Naumovici (Bebi), mama ciorditorului Ponta: “Cred ca este momentul de a cere cele mai sincere scuze familiei Georgescu (gazda pariziana a doamnei Nadia Pandrea) si chiar si tie pentru plecarea neanuntata a lui Victor, insa va rog sa ma credeti ca s-a hotarat f. brusc (in ciuda repetatelor apeluri) si a actionat f. rapid, parca cu teama (!!!) sa nu-l determine ceva sa se razgandeasca”. 

Avea de ce sa se grabeasca, pramatia! Daca l-ar fi reclamat chiar Nadia Pandrea, pentru lucrurile furate din casa, cine l-ar mai fi salvat pe springarul Ponta din mainile Politiei franceze? Pe de alta parte, insasi matusa delincventului Ponta, profesoara universitara agramata Veronica Nacea, incerca sa adoarma suspiciunile pariziene, punandu-i un diagnostic cat mai apropiat de realitate netrebnicului nepot, cu care ea insasi colaborase la furtul Vilei Patrascanu. 

Iata ce-i scrie ea la Paris Nadiei Pandrea, la 22 octombrie 1991: “Bebi (mama lui Victor Ponta) cu afacerile si cu necazurile, Ninel (tatal lui Victor Ponta) bolnav de cancer si cu un picior in ghips (...) cel putin perspectiva de a lasa casa lui Victor e clara (mereu obsesia caselor de chilipir). Victor este foarte dur. Bebi se lupta cu viata pe fondul zilelor numarate (la propriu) ale lui Ninel si al sadismului (exact cum scriu) lui Victor fata de taica-sau...”. 

Iata, deci, portretul pitecantropului penal Ponta: hot de drumul mare, sarlatan de anvergura internationala (jaful Vilei Patrascanu, la care a contribuit din plin, a fost pus la cale la Paris!) si, pe deasupra, sadic cu propriul tata, aflat pe patul de moarte, caruia el ii grabeste sfarsitul, pentru a-i mosteni apartamentul!

Pentru a intregi profilul lui Ponta, si pentru a-l descrie ca pe un personaj cu adevarat odios s-a mai mentionat si contributia sa in sinuciderea, in cardasie cu alti mafioti din justitie, fostului sau coleg si prieten din Procuratura Generala, Cristian Panait.

Marturia matusii celui disparut, despre ultimele cuvinte ale sinucigasului, inainte de a se arunca in gol (“Cainele Ponta m-a ucis”), este un fapt pe cat de notoriu, pe atat de revoltator. Ca si adulterul, in vazul intregii lumi, cu Daciana Sarbu.

Ca si manifestarile lui de om nebun, care se-mbata si face ca porcul, topaind cu maru-n gura pe la orgiile septelului pesedist. Dar cine sa ia act de toate acestea, cand marul – nu cel din gura declasatului Ponta, ci acela din fruntea partidului-stat PSD – e putred pana-n ultima lui samanta? Acest derbedeu, acest hot de apartament, acest escroc transfrontalier, acest partas la rapt si la crima, acest decazut moral, acest impostor si, nu in ultimul rand, acest avorton uman, cu gena raului inscrisa pe fata lui de mongoloid span, este bagat tocmai acum in fata, ca lider al PSD, cand se vorbeste mai mult ca oricand despre curmarea jafului national si instaurarea domniei legii. 

Cine sa faca asta? Banditul Ponta? Sadicul Ponta? Penalul Ponta - o monstruozitate umana, un individ lombrozian, care batjocoreste ideea de inalt demnitar in slujba tarii, de aparator al drepturilor si al libertatilor lor, de garant al intrarii noastre in randul popoarelor civilizate...
                                                                        sursa : google + un anonim binevoitor 

Este adevărat, este fals hotărâţi voi... adevărul este relativ se spune dar unele fapte dovedesc adevărul.

sfârşitul primei părţi ...povestea continua

3 comentarii:

Ioana Cosmeanu
Am citit articolul pe nerasuflate !
BRAVO Attila , avem NEVOIE de INFORMATII si
de OAMENI CURAJOSI !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More