duminică, 3 martie 2013

Marşul către Răsărit

Marşul către Răsărit


         cOrlatean, pOnta, aNtonescu, penalii... s-au gândit să facă un cadou lui ilici de ziua lui, aşa că au hotărât să facă public dorinţa lor de a scoate România de pe harta democratică a Europei.
         În biroul principal al GUBERNULUI la latrine PENALII au hotărât: Azi facem public visul nostru acela de a ieşi din Europa, şi arătăm că noi ne îndreptăm înspre Răsărit, (răsărit păi da ştiţi care păi Rusia) Ei da desigur cOrlatean nu a ales prost momentul, el la ales înainte de ziua de naştere al prea iubitului lor conducător tovarăşul iLici care împlineşte azi se spune 83 de ani. Da MUMIA POLITICĂ împlineşte o vârstă îi doresc drum bun către iad şi o porţie de smoală pe măsura crimelor lui.
        Păi da dar de fapt ne mirăm, e simplu datorită incompetenţei GUBERNULUI şi a politicii clare anti europene a grupării de POLITICIENI PENALI se vede clar că aderarea este imposibilă de acea în loc de explicaţii coerente şi demisia în bloc a guvernului, ei recurg la veşnică manipulare şi induc POPORULUI HIPNOTIZAT LATRINA 3 inutilitatea aderării la Schengen. Desigur la început au pus în fata faptul că Schengen ul nu trebuie să depindă de MCV. Cum noi tehnic am îndeplinit condiţiile tehnice, ce mai contează că în guvern şi parlament se afla infractori ? Noi trebuie să intrăm în Schengen ! Şi surpriză ? NU ! Urmează piruetă: Noi de fapt nu vrem Schengen !
        Vă reamintesc tovarăşe cOrlatean, pOnta, aNtonescu, felix, ilici,... faptul că România a devenit stat membru al Uniunii Europene pe 1 ianuarie 2007, după ce Tratatul de Aderare a fost semnat, tratat semnat pe 25 aprilie 2005, a fost ratificat de către toate Statele Membre. Va m-ai reamintesc de asemenea faptul că acesta a fost voinţa întregului popor, chiar şi poporul hipnotizat latrina 3. Vă dau drept studiu Tratatul de aderare probabil veţi reuşi să citiţi ca Europa ne primeşte dar şi aşteaptă ca noi să ne integrăm, atât economic cât şi politic fără infractori la vârfurile ei :  <<Tratat de aderare CE >>  .
        Ei da ştiu vă doare pe voi în cot de CE DORESC CETĂŢENII, important pentru voi este să fluturaţi că cica pe noi penalii ne-au ales enspe milioane de cetăţeni (da desigur câţiva naivi şi câţiva oportunişti v-au ales), voinţa voastră era clară încă de anul trecut din vară , atunci când aţi organizat şi aţi dus la bun sfârşit LOVITURA DE STAT. Şi atunci s-a văzut voinţa voastră vădită de a nu fii controlaţi de nimeni, acea de a putea fura în linişte atât din buzunarul nostru cât şi din buzunarul european (asta cât vă permit ei europenii), da s-a observat de departe că vouă nu vă ajung doar banii care i-aţi furat 23 de ani, vouă vă trebuie şi un POPOR SLUGA care să nu scoată nici un cuvânt să tacă şi să îndure. Da vouă vă trebuie şi SUCCESUL ABSOLUT acela de a arăta lumii întregi că aţi reuşit să transformaţi România în paşalâcul vostru.

pOnta, aNtonescu, ilici, felix, PENALILOR nu uitaţi ziua judecăţii nu este departe ! (este un link apăsaţi şi aderaţi la cauza dacă doriţi)


 
         

2 comentarii:

Foarte bun articolul, Attila si mai ales foarte adevarat !

Manescu Dan
‎-05.04.2012: Herman Achille Van Rompuy declara ca Romania e pregatita pentru aderarea la Schengen din toate punctele de vedere si felicita guvernul pentru indeplinirea tuturor cerintelor UE in acest sens;
- 03. 02. 2013: Germania, prin vocea ministrului de externe, anunta ca statul pe care il reprezinta isi v-a folosi dreptul de "veto" impotriva aderarii Romaniei la Schengen...
... Daca de principiu, aderarea Romaniei la Schengen era stabilita sa se faca in 2 trepte, cu incepere din luna septembrie 2012 cand intra in vigoare doar pentru caile aeriene si navale, iata ca "multumita" a tot ce a urmat dupa caderea guvernului Ungureanu, ne-a pus azi intr-o situatie mai mult decat penibila. Reamnitesc aici care sunt principalele motive care au condus la aceasta situatie:
- Tentativa USL de a da lovitura de stat;
- Incalcarea, din partea USL, grava si repetata a constiutiei;
- Atacurile repetate la adresa justitiei si implicarea, mai mult sau mai putin mascata a USL, in numirea unor persoane "discutabile" in functii de conducere in principalele foruri de conducere si control din sfera justitiei;
- Declaratiile anti europene din partea principalilor "artizani" ai loviturii de stat;
- Permisibilitatea puscariabililor USL de a candida la alegerile parlamentare;
- Numirea in guvern pe functia de ministru a unui acuzat penal
- Nu in ultimul rand, un fapt ce tine sa demonstreze moralitatea guvernului, faptul ca acesta e condus de un individ dovedit clar si fara nici un dubiu, ca fiind PLAGIATOR!
(in acest din urma caz a se retine faptul ca pentru situatii similare, in orice tara din UE, indiferent de functia ocupata, acuzatul si-a dat demisia IMEDIAT!)

Ce vedem noi ca se intampla pe mai toate posturile tv? Vedem propaganda USL care reproseaza (tot!!!) lui Traian Basescu ca nu a mers la Angela Merkel, sa faca frumos "sluj" si sa o implore sa se prefaca ca nu vede care e adevarata situatie din Romania. De fapt USL ii reproseaza lui Basescu ca nu ascunde mizeria facuta de USL sub pres si nu o convinge pe dna Merkel sa treaca cu vederea acest lucru...
In final, tuturor jegurilor din USL le spun doar un singur lucru: Traian Basescu si-a castigat o buna reputatie in fata tuturor liderilor europeni dovezile in acest sens fiind nenumarate. De altfel acest aspect este invocat chiar de gunoaiele USL atunci cand ii cer acestuia sa se compromita in, vezi Doamne, "folosul" tarii. Traian Basecu NU ARE VOIE SA FACA ASA CEVA!!!
... Asa, pentru divertisment, haideti sa ne imaginam ca totusi Basescu s-ar milogi de liderii europeni si acestia ar accepta compromisul: cine credeti voi ca si-ar aroga meritele aderarii? Cine credeti voi ca ar sarbatorii victoria punandu-si pe capetele patrate laurii acesteia?...

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More