miercuri, 6 martie 2013

“SEMNIFICATIILE” OPINIILOR, JIGNITOARE, ALE LUI victor ponta, DESPRE PROTESTUL”SCHENGEN” DE PE FACEBOOK



La jurnalul de pranz  din 5 MARTIE 2013, de pe B1 TV, jurnalista Madalina Puscalau a vorbit, DIN NOU, despre protestul “Schengen” al utilizatorilor romani de pe facebook (care au adaugat particula "Schengen" intre prenumele si numele lor de profil), vis-à-vis de declaratiile IRESPONSABILE ale lui ponta si corlatean, prin care, acum, cateva zile, sustineau ca "Romania poate trai FARA Schengen" (!?).

In cadrul respectivului jurnal, dna Puscalau,  cu ocazia unui interviu telefonic SOLICITAT de victor ponta, i-a adresat acestuia o intrebare de... "baraj", solicitandu-i opinia despre protestul nostru de pe facebook. Cum era de asteptat, ponta, acest "expert" in domeniul plagiatului, diversiunii si manipularii, a desconsiderat acest protest, considerandu-l ridicol, in special datorita faptului ca dl. consilier prezidential Iulian Chifu, a decis sa ni se alature, inserand sintagma "Schengen" intre prenumele si numele domniei sale. ponta a incheiat spunand "Daca vor sa se faca de ras, n-au decat !" .

Pana una, alta, cei care s-au facut de ras in fata Uniunii Europene si a intregii lumi sunteti TOCMAIi VOI, ponta, antonescu si corlatean !!! Dar, ceea ce este SI MAI GRAV, este faptul ca ATI FACUT DE RAS ROMANIA, transformand-o in "oaia neagra" a Europei si a intregii lumi, intr-o republica bananiera, pentru ca ati calcat in picioare principiile statului de drept, precum si valorile si standadele Uniunii Europene !!! 

Aceste remarci din interviul lui victor ponta de la B1 TV, demonstreaza, INCA O DATA, urmatoarele idei, ce caracterizeaza, DIN PLIN, "activitatea" guvernului si majoritatii parlamentare USL din ultimele zece luni:

1. ponta, antonescu si uniunea social liberala sunt STRICT interesati de SUBORDONAREA JUSTITIEI, in scopul de a-si apara coruptii si penalii din guvern si parlament, precum si oligarhia din domeniile mass-media, economic si financiar care ii sustin "in spatele usilor inchise"; in consecinta, SUBORDONAREA JUSTITIEI , a fost, este si va ramane PRINCIPALUL MOTIV  pentru care, in ultimele luni, victor ponta, crin antonescu si USL,   au incercat, din rasputeri, sa convinga, atat pe oficialii Comisiei Europene, cat si pe dl. Presedinte Traian Basescu,  sa accepte ideea ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen SA NU FIE CONDITIONATA  de Raportul MCV.. Dar....se vede foarte clar ca minciuna, dezinformarea, diversiunea si manipularea NU pot fi "instrumente" de convingere , atunci cand e vorba de oameni onesti si de...INDEPENDENTA SI NEPOLITIZAREA JUS-TI-TI- EI !!!

2. ponta, antonescu si uniunea social liberala manifesta, 'FERM", o  atitudine ANTI-EUROPEANA, ANTI- OCCIDENTALA si, implicit, pro-Rusia .

3. ponta, antonescu si uniunea social liberala NU sunt, NICI PE DEPARTE, interesati de integrarea DEPLINA  a Romaniei in Uniunea Europeana, integrare ce presupune remedierea TUTUROR deficientelor din domeniul statului de drept, constatate in Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie (MCV), raport de care DEPINDE, INTRINSEC, aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

4. ponta, antonescu si uniunea social liberala NU reprezinta INTERESELE ROMANIEI si NICI ale ROMANILOR !!!


CONCLUZIE

Nu ma mai mira declaratiile IRESPONSABILE ale lui ponta si corlatean, prin care, acum, cateva zile, sustineau ca "Romania poate trai FARA Schengen" (!?). Singura explicatie a unei asemenea atitudini ANTI-EUROPENE si, implicit, ANTI-OCCIDENTALE, este, asa cum am mai spus in multe din precedentele mele postari, faptul ca USL in "ADN-ul" sau, pe langa genele CORUPTIEI,  HOTIEI, MINCIUNII, DEZINFORMARII si MANIPULARII, contine INCA o "gena", extrem de TOXICA si NOCIVA: aceea a unui neo-comunism de sorginte stalinista si totalitara. Din acest punct de vedere ponta, antonescu, corlatean si ceilalti "corifei" talibani ai USL se situeaza pe ACEEASI malefica "linie" cu nicolae ceausescu !

Am adaugat sintagma “Schengen” intre prenumele si numele meu de pe Facebook, NU pentru ca sustin guvernul Ponta, ci pentru ca imi doresc ca Romania sa fie pe deplin integrata in Uniunea Europeana, DAR NUMAI DUPA ce USL va indeplini cerintele Comisiei Europeane din Raportul MCV !

Daca guvernul si majoritatea USL nu sunt in stare sa indeplineasca cerintele respective atunci sa-si dea DEMISIA si SA LASE LOCUL OPOZITIEI DE DREAPTA care, IN MOD SIGUR, le va indeplini !

IMI DORESC CA ROMANIA SA FIE O TARA IN CARE DEMOCRATIA, STATUL DE DREPT SI VALORILE EURO-ATLANTICE SUNT RESPECTATE PE DEPLIN !!
"

MULTUMIM MADALINA PUSCALAU SI B1 TV PENTRU CONTINUAREA PROMOVARII MISCARII NOASTRE DE PROTEST DE PE FACEBOOK !

P.S. B1 TV a prezentat stirea privind protestul "Schengen" de pe Facebook in FIECARE jurnal din aceasta zi !!! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More