marți, 26 martie 2013

Ura, ura... Dreapta în vacanţă !


Ura, ura... Dreapta în vacanţă !

       Ura, ura... Azi nu trebuie să mergem la şcoală !, strigă elevii în curtea şcolii, ei da aşa am fost şi noi cândva, ne bucurăm de o mini vacanţă cauzată de natură. Ei da azi mama natură ne dă încă câteva zile de iarnă grea şi elevii stau acasă.
        Ura, ura... PDL se destramă ! , strigă uslaşii în cor şi cu mâinile suflecate aşteaptă cu porţile deschise noi, fripturişti " (spune Ponta imitându-l pe taica iLici cu zâmbetul lui nătăfleţ) să le bată la poartă. Ce bine zic ei uslaşii unii vin la noi iar ceilalţi se bat între ei, mai mult decât atât putem spune: Uite ei spun că se fură la alegeri, ei spun că ne luptăm pentru os, mai mult preşedintele merge la congres (super putem spune, Jos Băsescu). Ce mai spectacol, ce mai circ avem ce dă la Latrine, ne mai contrazicem unul pe altul, ridicăm iar cupola circului hipnotizam publicul, Ce mai spectacol ce mai scamatorii, ce o să mai putem fura noi în spatele circului.
       Ura, ura... Oare strigă PDL-ul ? , păi nu ei nu au timp. Ei se luptă pentru os (Reformiştii se retrag... sper). Udrea strigă Blasfemie au furat la vot. Blaga striga Trădare se destramă FSN-ul. Toţi striga DREAPTA în pericol. Preşedintele iasă şi le spune:, Adio PD... Adio PDL! ". Ei da la asta Blaga şi acoliţii au un răspuns păi nu v-am susţinut noi PDL-ul anul trecut la Referendum, nu noi am fost acea care nu au lăsat să nu fiţi revocat. Ei nu domnilor, nu domnule Blaga nici atunci nu aţi făcut nimic, mai anul trecut vă spuneam puneţi mâna de la mână şi închiriaţi autocare duceţi oamenii la Bucureşti şi susţineţi preşedintele. Păi da nu v-a permis punga , aţi fost zgârciţi v-aţi uitat la averile voastre şi nu aţi scos oamenii în stradă. Aţi preferat să vă uitaţi cum USL-ul i-a puterea. V-am avertizat de multe ori să fiţi mai incisivi. Voi nu aţi spus noi suntem democraţi şi europeni şi veţi forma dreapta cu PNL-ul, ei da nu cu Crin, dar  restul de PNL era bun şi este bun şi în continuare. Voi ce credeţi dacă PNL iasă din USL, ei da chiar şi fără Crin este Alba ca Zăpada. Udrea şi susţinătorii preşedintele a deschis calea, el a făcut o fundaţie da desigur voi acum cântăriţi şi va întrebaţi: Oare ce pierdem dacă ieşim ?


      Ura, ura... am vrea noi cetăţenii să strigăm. Problema e că ne rămân cuvintele în gât. Ce vedem noi vedem doar politicieni disperaţi care nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi păstra poziţiile, vedem o justiţie pe jumătate independenta şi care zi de zi devine tot mai supusă politicului, vedem cum tara se scufunda, vedem fabrici închise. Toată lumea vorbeşte de DREAPTA ca o dreaptă a elitelor business mann, o dreaptă în care au loc acea care fac dintr-un dolar 2 dolari. I-a spuneţi domnilor arătaţi-mi 30 de firme de succes în România care au respectat principiile economiei de dreapta crescând încet încet asigurând locuri de muncă plătite decent (subliniez plătite decent), locuri de muncă care au creat prosperitate atât pentru ei însăşi cât şi pentru cei care muncesc la ei. Domnilor mari patroni vă întreb oare de ce plătiţi reclame la televiziunile care îngroapă dreapta şi sunt vizibil asociate stângii. Ei da văd Top 300 mulţi milionari mă întreb asta reprezintă dreapta. Dacă mă uit bine acolo în top 300 văd mai toate figurile afiliate politic şi dacă stăm să îi despicăm vom vedea că toţi au afaceri cu statul şi dosare penale (care la ei ţin ani de zile, desigur banii furaţi din impozite îi apăra la fel de bine şi justiţia care este oarbă îi apăra doar sistemul informatic pus la punct tot de ei funcţionează). Veţi spune acum: Ce este cu discursul ăsta proletar ?, păi cum domnilor voi cum vă imaginaţi dreapta ? Doar aşa pentru buzunarele voastre, ştiaţi că cei care depăşesc vârsta de 45 de ani nu mai au prea multe şanse de ase angaja ? Ce veţi face cu aceştia ? Îi veţi condamna la moarte ? Veţi spune: De ce nu te-ai realizat până la 45 de ani. Nu domnilor noi nu am avut timp să ne realizăm în timp ce munceam pentru salarii de 150 de euro (atât primesc în medie muncitorii şi la multinaţionale), pentru că nu am putut fura am muncit conştiincioşi cu speranţa că voi ne veţi rezolva problemele, şi vom trăi doar DECENT.

Ce să mai spun, am să mai spun dar deocamdată atât! Am să mai spun şi am să vă-ntreb ca o provocare:

CE ÎNSEAMNĂ DREAPTA ÎN VIZIUNEA VOASTRĂ DE DREAPTA ?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More