joi, 21 martie 2013

SCURTE REFLECTII DESPRE CRIZA LAPTELUI...DEMISIA GUVERNULUI SI...ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE

Aceasta criza a laptelui nu reprezinta altceva, decat o REFLECTARE, "IN OGLINDA", a incompetentei si relei-credinte care au caracterizat si caracterizeaza guvernul ponta, de peste 10 luni de zile .

Acest guvern , impreuna cu majoritatea parlamentara usl, au subminat NU NUMAI economia nationala , CI SI statul de drept din tara noastra.

Criza laptelui nu este altceva decat O NOUA "bomboana pe coliva" DEZASTRULUI TOTAL pe care guvernul si majoritatea parlamentara usl l-au creat, ATAT din punct de vedere al economiei nationale si al imaginii Romaniei in structurile euro-atlantice, DAR MAI ALES, din punct de vedere al standardului de viata al TUTUROR romanilor, indifferent de optiunile politice ale acestora !

O tara NU POATE FI ADMINISTRATA, in mod profesionist, de un guvern ce are in fruntea sa un plagiator si un mincinos patentat (ponta) precum si un ministru (fenechiu) cu dosar penal, SI NICI de o majoritate parlamentara usl plina de deputati si senatori cu dosare penale pentru acte de coruptie !

CORUPTIA, MINCIUNA, HOTIA, DEZINFORMAREA, MANIPULAREA SI DIVERSIUNEA (elementele FUNDEMENTALE ale “arsenalului” utilizat de ideologiile neo-comuniste !) exista, ADANC impregnate, ATAT in ADN-ul membrilor guvernului si majoritatii parlamentare usl , CAT SI in ADN-ul oligarhiei media si economice care se afla in spatele acestora (in special, dan voiculescu) !

Avand in vedere cele de mai sus, opinia mea, SINCERA, este ca tara noastra a ajuns la MARGINEA PRAPASTIEI si, in consecinta, e MAI MULT DECAT NECESAR ca TOTI romanii, inclusiv ONG-urile si alte organizatii ale societatii civile, SA SE STRANGA IN JURUL PARTIDELOR DIN OPOZITIA DE DREAPTA (PFC, PNTCD, PDL ) pentru a cere DEMISIA GUVERNULUI si chiar ORGANIZAREA DE ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !




2 comentarii:

Domn Staicu,pe astia ii doare in spate de poporul roman amarat!tot ce au promis in campania a fost o minciuna gogonata !!

@cmuscariu Subscriu, in totalitate, celor scrise de dvs ! (y)

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More