joi, 28 martie 2013

USL E LA PUTERE by Cristina Dana Preda

S-au cam agitat spiritele in USL in ultimele zile! De fapt ei isi continua joaca de-a stapanii tarii si de aceea, uneori isi mai trimit cate o glumita sau un mic ranjetut colegial, pentru a demonstra tarii ca inca detin suficient testosteron si nici nu se plictisesc stand degeaba. Celebrul Radutu Delirutu Mazare s-a consultat cu prietenele lui si vrea Portul Constanta, sa se joace si el cu fetele acolo vara, cand e cald si frumos afara. V.V.Ponta e de acord dar hodoronc-tronc, s-a trezit din somn Relu Necheziu, ce l-o fi apucat si pe asta si zice, aaaa, stati putin ca nu e cazul, ca e de importanta nationala portul acesta. Adica ma rog frumos ce ar avea daca ar merge Radutu la discutii imbracat in pirat sau in print sau in sultan sau daca ar dansa putin samba cu oficialii NATO? Replica Premierului V.V. Ponta a venit insa rapid si folosind invizoaca, i-a transmis lui Necheziu sau Mecheziu, gluma apartine Premierului, ca el e moldovean si ei n-au port acolo, deci mai bine sa-si vada de privatizarea CFR, Companie pe care insa stiti, ei n-ar fi vrut sa o vanda, ii doare si sufletul sa faca asta dar de vina e Basescu si PDL, caci au devalizat-o total, in toti anii acestia. Acuma insa V.V. e putin ocupat cu fraierii aia de la Arpechim, Oltchim si Mechel, care tipa in gura mare pe strazi ca nu si-au primit salariile de nu stiu cate luni dar el nu intelege de ce s-au suparat astia asa tare, ca doar a zis si Frunzaverde, care intre noi fie vorba are niste ochi din ce in ce mai ciudati in ultimul timp, ca nu sunt domnule bani destui la buget, ce e asa greu de inteles? In alta ordine de idei, Dragnea Liviu intrebat astazi despre presiunile USL asupra Justitiei si asupra altor Institutii ale Statului, s-a crucit de n-a mai putut, de era sa si lesine omul acolo in direct, mirandu-se si el de ce traznai se mai inventeaza in ultima vreme, cand atat el cat si doamna Pivniceru au colaborat excelent in problema coruptiei sau anticoruptiei, ca tot aia e pana la urma. Dupa cum vedeti si dumneavoastra treaba e destula, oamenii sunt foarte competenti si seriosi, tara e pe maini bune, USL e la Putere

iar noi chiar nu avem de ce sa ne facem griji si ne putem ocupa in continuare de lancezeala si de nepasarea noastra, cea de toate zilele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More