miercuri, 27 martie 2013

I-a mai lăsaţi-ne voi în pace nu vă dăm nici un ban mai lăsaţi-ne cu pensiile şi salariile!

I-a mai lăsaţi-ne voi în pace nu vă dăm nici un ban mai lăsaţi-ne cu pensiile şi salariile!

         Pensii şi salarii ? Ce vreţi voi mai ? Mai puneţi-vă fotă-n cui ! Cât lux, câtă insolenţă, cât tupeu din partea voastră !
        Cât tupeu frate la ăştia de la FMI auzi la ei vor banii care i-am împrumutat înapoi, auzi frate la ei ce vor să le dăm bani. Ce bani mai nenorociţilor voi nu vedeţi că nu mai încasăm nimic, păi nu ştim din ce plătim pensii şi salarii. I-a mai puneţi-vă voi pofta în cui şi lasatine în pace. Lasatine frate în pace noi încă împărţim funcţii la nivel înalt. Halo fraţilor, halo unde sunteţi voi bravi soldaţi ce aţi apărut la Latrine? Veniţi repede, veniţi ca dacă nu mai avem funcţii pentru voi, mai înfiinţam niscaiva funcţii. Care din voi vrea să fie ministrul justiţiei? Hai că pe Pivniceru am recompensat-o pe 9 ani. Oho da Varane te-ai gândit la cine punem la DNA? Asta numai tu poţi spune.
       Mai ăştia de la Oltchim şi Arpechim voi ce tot ieşiţi acolo, voi nu vedeţi că nu sunteţi doar 300 (ei păi noi suntem vreo 600 aici în parlament), păi nu ştiţi mai ilici a spus 1 000 000 de oameni dacă iasă nu reprezintă nimic. Mah fraierilor s-a terminat vremea promisiunilor, ce mai vreţi voi să vă promitem. Fiţi solidari cu noi avem de împărţit contracte. Mai lăsaţi-l frate în pace pe Vozganian el are treabă, nu mai are 3 miliarde la dispoziţie ca atunci când a făcut abra cadabra şi au dispărut 3 miliarde de euroi cu vânzarea BCR-ului.
        Tupeu frate tupeu ei cred că ne aleg şi gata noi le plătim pensii şi salarii. Ce credeţi voi mai că aşa se face, păi e de lucru, i-a nu mai staţi cu mâna întinsă neruşinaţilor. Auzi la ei, vai ce m-am inervat, pensii, salarii i-a staţi voi că va mai punem niscaiva impozite. Nu vedeţi ce vreme este afară, nu vedeţi că ninge, ştiţi ce se prognozează la vară, şi la toamnă, păi o să fie secetă mai mare ca anul trecut. Păi dacă noi nu guvernam, FMI nu ne dă bani, agricultura v-a fi zero din cauza secetei, din ce să vă plătim pensiile?

I-a mai lăsaţi-ne voi în pace nu vă dăm nici un ban mai lăsaţi-ne cu pensiile şi salariile!1 comentarii:

Ioana Cosmeanu
BRAVO VOCEA ROMANIEI LIBERE ,
BRAVO KOLES ATTILA ,
In fiecare zi TOT MAI BUNI !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More