luni, 11 martie 2013

Ştiaţi că...ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI!

Ştiaţi că...

         Ştiaţi că...  Da poate că nu aţi ştiut dar la sfârşit de săptămâna s-a câştigat o licitaţie la CFR, păi da probabil că vestea a trecut neobservată şi va trece fără nici o propagandă, doar că ştiţi cine e ministrul responsabil nu, ei da penalul feNechiu. Ştia cineva de această licitaţie hai să vedem pagina oficială este vreo veste despre ea ! Ei da era o iluzie sigur că da nu vom găsi nici un anunţ de licitaţie la acest minister. Se pare că propunerea lui sOva acea de a nu se mai face licitaţii doar discuţii deschise cu viitorii investitori a fost îmbrăţişată de feNechiu. Oare de ce păi sigur că dă cine dă spaga mai mare într-o discuţie, DESCHISĂ "în birourile PENALULUI câştiga. Bun acum că fapta e consumată şi nu se mai joacă pe niscaiva ani ci pe 40 de ani, asta ca să beneficieze nu numai copii ci sii nepoţii PENALILOR să vedem cine a câştigat licitaţia. Am găsit iată, Consorţiul format din firmele Alstom Transport, Alcatel Lucent România şi Pas 97 ". Ia să le luăm pe rând Alstom Transport România căutând după contracte îi găsim în contracte cu Metrorex, ei da şi aşa minor găsim şi numele lui Gabriel Stanciu care întâmplător este pe Lista masonilor din România printre numele importante, are oare vreo legătură păi dacă vom urmări listă care am pus acolo în link poate faceţi voi legătura. Da a doua firmă Alcatel Luncent România ei da şi aici găsim un nume de marcă Florin Petolea şi surpriză numit în august 2012 (nu ca o legătură directă doar că USLA a preluat puterea şi scandalul demisiei a acoperit acest lucru aparent insignifiant) de numele lui se leagă la o căutare pe google, Un material de Ioana Pavel şi Florin Miricioiu... Florin Petolea va fi noul Director General pentru Alcatel-Lucent România... mai căutat parlamentar, acuzat de fapte grave de corupţie şi de apartenenţa la mafia imobiliară din ţara noastră. " Ei da şi a mai rămas Pas 97 o super firma cu 17 angajaţi atât ne dă căutarea în registrul firmelor. Este ceva dubios la aceste firme vă las pe voi să decideţi... doar este evident din titlu este ,, Ştiaţi că... " asta mai ales dupa ce facem legatura feNechiu si culmea din informatii se vad unele legaturi cam dubioase .
        Ştiaţi că... Azi cRin a spus clar că votul de la referendumul din 2009 nu mai contează (ştiţi nu atunci au votat aproape 8 milioane de cetăţeni. Asta ce înseamnă păi simplu ei vor face o CONSTITUŢIE după cum le dictează interesele în funcţie de timpurile care se rostogolesc iar în momentul în care se v-a face un nou referendum de avizare a CONSTITUŢIEI făcută de PENALI, votul la referendum v-a fii egal cu un mare 0 deci DICTATURA este instaurată în România.
        Ştiaţi că... Situaţie inedită la Direcţia Naţională Anticorupţie. Noul şef, procurorul Călin Nistor, numit recent în funcţie de Daniel Morar, urmează să se cerceteze singur într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului. Plângerile i-au fost făcute de o avocată, pe vremea când Nistor era şef la DNA Piteşti. Călin Nistor, delegat pentru şase luni în funcţia de procuror-şef al DNĂ, se află în situaţia inedită de a conduce o instituţie care instrumentează mai multe dosare penale pe numele său. Două dintre ele au fost deja soluţionate, iar procurorii au dat ne începere a urmăririi penale, dar în lucru sunt alte două plângeri penale pe numele lui. Păi da aşa încetul cu încetul penalii îşi ocupă, locul de drept " aşa a hotărât gruparea mafiotă USLA.

Deocamdată atât di această mică rubrica doar va reamintesc o vorbă veche:

ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI!

1 comentarii:

Ioana Cosmeanu
BUN ARTICOLUL !
"Punct ochit, punct lovit"
Bravo Attila ! Bine informat , la obiect si "pe faza"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More