luni, 30 septembrie 2013

BANI, ONOARE SI RATARE

Vineri seara am avut marea "bucurie" de a-l redescoperi pe marele, imensul, puternicul demolator de motociclete de pe bulevardele bucurestene, superziaristul "Cornelius" Nistorescu! L-am redescoperit pe vajnicul luptator de pe baricadele dlui Sorin Ovidiu Vantu pe cand acesta inca mai "zornaia zornaitorii" castigati atat pe spatele naivilor dar si a "Statului schelet"! L-am redescoperit pe vajnicul luptator anti Basescu si anti PDL, o gura bogata de care mogulii de presa se serveau, o gura atat de bogata ca multi bani se puneau pe masa pentru "productia"ei!

O buna perioada de timp, licheaua cu gura bogata dar si pe masura de scumpa, a cam disparut din spatiul media iar eu, o spun cu sinceritate, m-am simtit cam ca pe vremea cand, copil fiind, tata-l meu pleca de acasa pentru doua-trei zile, si eram fereicit ca scap de zilnica bataie! Dar ca intotdeuna, ghinionul s-a tinut ca scaiul de mine si iata-l pe "licheluta" din nou pe scena calomniilor, aparent cu alt repertoriu dar cu nimic schimbat. La uvertura, usor atac la Ponta si USL, doua-trei note joase, dupa care ataca cu acutele la acelasi Basescu, acum deja aproape de data limita a "expirarii", la acelasi PDL care, sa ma ierte dl Predoiu, de mult timp strica aerul cu damful lui de cadavru in descompunere!

"Hoitarul ziarist, simtind ca a venit vremea unei bune si gustoase "fripturi", de unde decat de la Realitatea TV, a iesit pe "faleza cadavrelor" pentru a "ciuguli" la comanda "platitorului" Cosmin Gusa, pe cine credeti, chiar pe Ponta si USL, prietenii de pana mai ieri ai Gusatului! Prieteni, prieteni dar banu-i ban. Asa-i muzica : cine comanda si plateste, iar daca plateste... Si "licheluta" se dezlantui in stilul personal, atacand ziceam, tocmai pe cei pe care mai amu doi ani ii impingea, cu spuma in colturile gurii, la guvernarea dezastruasa ce o vedem si o simtim cu totii si azi. Pai, o sa spuneti dv, si ce daca? Ce n-au mai facuto si altii? Ba, da dle Nistorescu, dar mai intai s-a "spovedit", pe cand dta parca "nici nici usturoi n-ai mancat si nici gura nu-ti pute"!

Ba iti pute al naibii de rau stimabile, chiar daca mesteci tot timpul orbitul acela numit "gologanul", daruit de toti hotii, toti jecmanitorii Romaniei! Nu vei scapa de stigmatul ticalosiei dta multi, multi ani de acum inainte.
Din patania dta ar putea invata multe si alti "buimaci" ai presei politice de azi, fie ei pastori, fie mici derbedei fara minte, cuceriti si ei de fosnetul bancnotelor cu ceva valoare, ele nu derbedeii si pastorii!
Nu iti va lua nimeni capul stimate domn, ce sa faca cu el? Sigur insa ca nu mai poti avea nici o credibilitate, nici macar cat procentul redeventei pe aurul de la Rosia Montana!

Iar eu, pentru ca am o inima buna, nu spun decat atata : te-ai ratat definiv! Sa-ti fie de banii castigati!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More