sâmbătă, 28 septembrie 2013

GANDURI PRINTRE GANDURI

Dimineata, dar mai ales dimineata de sambata, mi-o doresc linistita ca pe o cafea in care dupa ce o trag de pe aragaz mai arunc si o lingurita de apa rece pentru a se limpezi! De obicei cam asa se intampla, dar azi parca toate mi se par rasturnate, rasturnate cumva cu ceva de sus in partea de jos! Si primul lucru rasturnat ce mi-a "sarit" in ochi a fost un clip cu M. Gadea care, inconjurat de o audienta arhicunoscuta, "plangea" cu "lacrimi" in colturile gurii lui, atitudinea "criminala" a demonstrantilor de azi care chipurile, schimonosite de ura, cer "moarte, moarte si iar moarte"!
 Unde o fi auzit "raspopitul" aceste sloganuri, nu stiu. Eu am participat la unele din aceste demonstratii dar nu le-am auzit! Am insa si acum in minte imaginile Antenei 3, ale bunului "raspopit" Gadea, din timpul manifestatiilor 2011, zile in care, cu ochii injectati, cu buzele de iepure tremurande si pline cu spuma iubirii pentru dl Voiculescu, clama ura pentru guvernantii de atunci, pentru Basescu, pentru Boc, pentru Udrea, pentru Macovei dar, amintiti-va, pentru acel Duta, omul care "ucidea" suferinzii de cancer! Ba chiar acestuia din urma ii dorea moarte in chinurile bolnavilor de cancer!

Astazi, dl Gadea are un discurs cu totul si cu totul in nota inversa! Azi, dl Gadea, culmea, nu poate intelege cum niste oameni pot cere moartea cuiva, si macar de ar fi adevarat, se intreaba de unde atata rautate, de unde atata ura? Poate ca exista aceasta rautate, ura, in demonstrantii de azi, nu neg, dar de ce uiti dle Gadea ca domnia ta, raspopitul, ai semanat ca un "grozav specialist" tocmai aceasta samanta? Oare chiar atat de redus sa fie un "raspopit"sa nu stie el ca ce seamana aceea culege? Zau ca eu ma indoiesc. Si daca ai stiut si stii, nu o mai da pe dupa cires, las-o asa cum a cazut ca toata...s-a vazut. Si daca ai stiut si stii, de ce nu l-ai sfatuit si pe stapanul tau sa nu mai sape groapa altuia ca sa nu pice chiar el in ea? Sa fie doar banii "divini", dle Gadea? Pai se pate bre "raspopitule"? Pai cum se leaga aceasta cu discursul tau contra urii?

Si pentru ca "magul" Gadea nu ete convins ca ne-a...convins, ne mai prezinta imagini de la un spectacol la care, in entuziasmul multimii, aici recunosc ca regia a fost buna, se impinge in fata toata gasca de mincinosi si barbari ai Antenei 3! Incercati si veti observa ca nimeni nu ridica o pancarta pro acesti gascari platiti, oamenii fiind nerabdatori sa inceapa muzica, dar "mixajul"nu a fost chiar prost avand in vedere ca este un bun mod de a manipula. Acest domn Gadea cred ca este un pic scrantit cand gandeste ca toti suntem mai prosti ca el, ca nu mai este nimeni care sa nu fie "virusat"de prostie!

Cred totusi ca ne-am ocupat prea mult de acest cap mare si sec, aproape diform, al acestui impostor uman printre noi, oamenii! Aceasta fiinta cred ca va fi un " lepros"toata viata lui si sunt tare curios cine ii va accepta serviciile dupa incarcerarea "Stapanului"! Sau poate ca va accepta functia de aruncator cu prastia a ceva de mancare, turnatorului? Dupa ce ma voi delecta cu caderea lui in uitare va promit ca nu imi voi mai aminti de el. Despre "morti"numai de bine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More