miercuri, 27 noiembrie 2013

ceaușescu și iliescu mândri ...omul nou este desăvârșit

Ati invatat chineza ? Ati invatat ruseste ? Mai stiti care au fost obiectivele marete ale ale ultimului congres al pcr ? V-ayi pregatit sa intrati din nou in blocul comunist si sa nu mai fiti cetateni europeni ?

Ati invatat chineza ? Ati invatat ruseste ? Mai stiti care au fost obiectivele marete ale ale ultimului congres al pcr ? V-ayi pregatit sa intrati din nou in blocul comunist si sa nu mai fiti cetateni europeni ?


Azi parlamentul a fost plin , de chinezi si politruci romani care își sufleca mâinile la noile afaceri care le vor încheia parca ar fi congresul PCR de după 23 de ani . Presa basista sa taca! Cei care instiga la greve sa taca! Iata ca sindicatul medicilor a ajuns la tacere. I-au aruncat comunisti de la guvern ceva firmituri asa ca nu mai iasa la greva, Rosia Montana tace s-a oprit deocamdata proiectul, decamdata pana pun mana si pe justitie iar atunci vor ciurui toti muntii nu numai Apusenii. Ce mai conteaza ca bugetul prevede pe fata bani pentru miya electorala. Ei na nu voua boborului ci doar lor, pai nu stiti acum ca au venit chinezii se va face canalul Dunare Bucuresti. Lor le trebuie (lor baronilor si multor lingai de partid) le trebuie ceva yahturi. Iar presa basista va putea lucra ca in vremurile epocii de aur la sapa si harlet pe; la canal (combustibilul e scump, dar niste detinuti instigatori nu costa nimic) Iar politicienii şi-au luat bugetul de la stânga la dreapta şi îl folosesc ca ri în SRL-ul lui. Ei fac ce vor cu banii de la buget, normal firmele de partid vor primi dacă ridică în slăvi PCR-ul. Nu mai aveţi mult timp în România mămăliga nu v-a mai exploda, Ceauşescu poate fi mândru de cea ce a realizat şi omul nou mult visat este pe culmi. Comunismul în România a învins. Pregătitiva pentru emigrare. Nu ştiu ce ţară să alegeţi dar cert este ca în România borfaşii politici după cum se vede au învins. Dacă tot cumpărăm benzina de la Gazprom, hai să o plătim cu 50 de bani mai scump, păi plătim ruşilor ce nu vă place. Dacă tot suntem foste state comuniste hai să unim comunismul şi să stăm la masă cu chinezi. Aşa că tancul rusesc o să aibă o să aibă pe stânga senila rusească şi pe dreapta senila chinezească. Câtă vreme a fost psd la putere s-au dat cele mai mari tunuri. Hai că acum suntem iar în vremea psd şi tenculeţul roman este cu o şenilă socialistă şi una comunistă, ştiţi nu una de pnl şi una de psd. Aşteptam dreapta să ne salveze dar pe ea o doare în cot iată că Blaga care de asemenea a fost în vizită de prietenie în China, la chemarea lui MRU spune că vorbesc ei că doar şi aşa se întâlnesc la slujbă la senat, doar că între timp Brânza stă la masă cu pnl şi ia în derâdere micile partide. Wiliam Brânză ascultă cu mare interes şi se uită cu mare admiraţie la colegul de platou de la pnl. El spune clar că pdl are 300 000 de membrii şi vor face ce decid ei. Da desigur şi psd şi pnl măsoară România în funcţie de membri lor. Deci este foarte clar politicieni noştri o spun clar nouă ne trebuie bani pentru campanie electorală deci vă punem vouă cetăţenilor taxe şi impozite. Cetăţeanul sărăcit trebuie şi mai sărăcit înainte de ieşirea din comunitatea europeană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More