miercuri, 14 august 2013

Victor Ponta OG 00001/ 14 august 2013 cu privire la programul oficial


Este programul lui Victorush dar propun să fie iniţiată o ordonanţă de urgenţă şi toţi membrii guvernului să se ralieze,si sa respecte ad literam programul . Pentru membrii guvernului se modifica doar intervalul orar 13 - 14. Acesta poate fi pus oricând iar dacă DD repune pe sticla OTV ei pot apărea şi în miez de noapte schimbul 3... că așa este în comunism " PE FRONTUL REVOLUŢIEI " zi şi noapte. Ei da era sa uit pot schimba si nevasta din miez de noapte ... și bona ca sa nu facem discriminare poate fi din orice colt al lumii .

Iată programul guvernului:

- De la 18 la 24 guvernare în direct de pe latrine (programul guvernului... cel obișnuit nu eu sunt devină, B... este devină... bla bla
- De la 24 la 05 memorarea minciunilor în faţa oglinzii
- De la 05 la 06 o mică ceartă cu Daciana pe tema... victorush de ce nu faci nimic?
- De la 06 la 07 retragerea în cămara (Daciana spune: IEȘI!) la somn eventual bona îl ajuta să doarmă
- De la 07 la 11. 30 somn de nevoie
- De la 11.30 la 12 drumul spre guvern
- De la 12 la 13 pauză de masă
- De la 13 la 14 la guvern cu apariție din 5 în 5 minute pe toate televiziunile bineînțeles cu discursul din noaptea precedentă
- De la 14 la 18 siesta de după masă
REPLAY zilnic!





PS.: Crizel dacă tot te-ai întors din concediu pune acest OG ca prim articol în constituția de buzunar! Dupa vacanta parlamentara , pentru ca tu mai mult dormi decat lucrezi extinde programul și în parlament . La tine orele târzii trece-le la poker ! 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More