marți, 13 august 2013

Scrisoare deschisa către FMIStimată doamnă Christine Lagarde. Stimaţi reprezentanţi ai bordului


   Cu regret am luat la cunoștința că după aproape 3 săptămâni de ședere în România în care ați negociat un nou acord cu actualul guvern condus de Victor Viorel Ponta aveţi intenţia de a încheia un nou acord.

   Ţin să vă reamintesc faptul că domnul Victor Viorel Ponta este o persoană controversată. Ştiţi desigur despre celebrul plagiat făcut de acest prim ministru. Ştiţi că plagiatul este furt intelectual, dar în acelaşi timp şi minciună. De asemenea vă reamintesc că anul trecut în vara acest personaj a făcut parte din conducerea celebrei Lovituri de stat din România. Alegerile din iarnă au fost câştigate de USL prin fraudă prin aportul unui alt membru al actualului guvern domnul Liviu Dragnea care este viceprim ministru în acest guvern.
De asemenea aş vrea să vă reamintesc că marea majoritate a acestui guvern sunt cetăţeni puşi sub urmărire penală. Un ultim exemplu în acest sens îl reprezintă ministrul transporturilor Relu Fenechiu cel cu privatizarea CFR marfa care este condamnat penal.

   Vă pun la dispoziţie ultimul raport al Consiliului Fiscal despre rectificarea bugetară actuală. Acesta demonstrează că toate datele anunţate până acum sunt false şi sunt clădite pe minciuni. Acest consiliu este alcătuit din experţi în materie de fiscalitate şi sunt un organism oficial. Pentru informaţii accesaţi următoarele linkuri:

http://www.consiliulfiscal.ro/OPINIE-completare.pdf

http://www.consiliulfiscal.ro/Opinie-05-02-2013.pdf

http://www.consiliulfiscal.ro/

Având în vedere cele expuse mai sus îmi pun întrebarea:

În ce scop doriţi un nou acord cu România? Se vede de la o poştă că acest Guvern minte şi doreşte un nou acord pentru a sustrage bani din acel acord.

Cu stima si respect Attila Koles !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More