vineri, 30 august 2013

Remus Borza lichidatorul flegmatic partea 1

Remus Borza vă amintiţi de acest nume ? Vă amintiţi figura flegmatica care restructura Hidroelectrica, şi care cică pragmatic dizolvă locurile de munca miilor de muncitori de la Hidroelectrica ? Ei da el este avocatul modern care fără scrupule distruge viaţa a multor mii de romani. Oamenii stăteau la poarta cereau răspunsuri, dar el lichidatorul îi lua la mişto. Nu ajungea durerea acestor oameni, el lichidatorul, le vorbea cu dispreţ şi îi lua la mişto. Da desigur el a profitat datorită conceptului, băieţii deştepţi din energie " şi desigur " guvernul care a tăiat salarii ", aşa că votantul uselist nu a băgat în seamă tragedia celor disponibilizaţi, el a stat în linişte în casă şi să uitat cu bucurie cum cică el destructurează " băieţii deştepţi ".
Destructurare? ...Vise ! ... A ceasta destructurare a urmărit doar trecerea energiei în alte mâini cu creiere deştepte. Care sunt noii băieţi deştepţi desigur clientela USL printre ei surpriză: cine credeţi? ... Păi penalul suprem Voiculescu.Bine dar să revenim la subiect lichidatorul Borza flegmaticul, iată câteva din faptele lui de vitejie:

 Aflăm că amicul tele-premierului, cel cu care a izbutit privatizarea ratată a Oltchim, Remus Borza, este cercetat penal de către procurorii de pe lângă Curtea de Apel București. Remus Borza s-a plătit singur din banii companiei de stat pe care o păstorea, pentru reprezentare juridică. Borza este acuzat că a direcţionat mai multe contracte de asistenţă juridică de la Hidroelectrica, prin firma de insolvenţă Euro Insol, lichidatorul judiciar al Hidroelectrica, către casa lui de avocatură, în perioada noiembrie 2012-februarie 2013. Firește, în legea lui și a lui Victor Ponta, a procedat legal – cel puțin așa au declarat. Cum vă spuneam: legea este facultativă pentru cei din USL!


Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au început urmărirea penală a avocatului Remus Borza, specialist în insolvenţă şi angajat ca lichidator judiciar al Hidroelectrica, companie de stat care a reuşit ieşirea din insolvenţă în urma reorganizării întocmite de firma lui Borza.
Borza este acuzat că a direcţionat mai multe contracte de asistenţă juridică de la Hidroelectrica, prin firma de insolvenţă Euro Insol, lichidatorul judiciar al Hidroelectrica, către casa lui de avocatură, în perioada noiembrie 2012-februarie 2013.,,, citește mai departe 

După ce a fost ameninţat că riscă să i se dea cu vitriol în ochi, după ce a fost făcut «vierme expirat» de către protestatarii disperaţi de la Hidroserv Mehedinţi, celebrul lichidator judiciar de la Hidroelectrica, Remus Borza, a venit săptămâna trecută la Drobeta - Turnu Severin pentru a discuta cu cărţile pe faţă despre viitorul societăţii. Pragmatic şi la subiect, Borza a anunţat că numărul salariaţilor de la Hidroserv Mehedinţi este mai mare cu 40 la sută şi că nu există contracte ca să acopere aceste plăţi. ...citește mai departe
sursa : google 


Lichidatorul judiciar al "Hidroelectrica" şi-a anunţat intenţia de a face această investiţie în valoare de zeci de milioane de euro * nu se ştie concret când vor începe lucrările de amenajare a acestui parc energetic, ce ar trebui să livreze în sistemul naţional până la 26 MW * deocamdată, Primăria Tudor Vladimirescu nu a aflat nimic oficial despre intenţia "Hidroelectrica" * primarul Constantin Vasile declară, însă, că ar fi foarte bucuros dacă s-ar face o astfel de investiţie în comunitatea sa ... citește mai departe

În data de 06.09.2010 a fost deschisă procedura reorganizării în ceea ce priveşte S.C. UZTEL S.A. Ploieşti. În cadrul acestei proceduri, iniţial, a fost desemnat administrator judiciar EURO INSOL SPRL Bucureşti, cu sediul social în Bucureşti. Asociaţia ”Uztel” Ploieşti, acţionarul majoritar al SC Uztel SA (societate aflată în proces de reorganizare după declararea insolvenţei în 2010) ... citeste mai departe 

Uztel trebuie sa ia 500.000 euro de la Remus Borza. Lichidatorul neaga acest lucru!
Asociatia ,,Uztel" Ploiesti, actionarul majoritar al SC Uztel SA, a castigat in mod irevocabil procesul prin care a contestat practica administratorului judiciar Remus Borza in privinta comisioanelor incasate.
FG_AUTHORS: Prahova Business - Despre afaceri. Zi de zi - Primul cotidian online de afaceri din Prahova

sursa : www.presa.ph 

va urma 
2 comentarii:

Nu pot sa-i uit numele din moment ce el "se ocupa" si de UCMResita care a urmat si ea un "tratament" cu insolventa

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More