vineri, 16 august 2013

Scrisoare deschisa catre Crin Laurentiu Antonescu

Mulţi spun mai termină cu scrisorile şi vino cu soluţii. Păi nu sunt soluţii până aceşti infecţi conduc.  Pentru România nu există soluţii. Singura soluţie este ieşirea în stradă, îndepărtarea lor, şi înlocuirea cu persoane competente de sus până jos. Şi toate astea urgent, boala se agravează !



Stimabile (vorba vine ca de stimat eşti doar de... de fapt eşti stimat ? ) Crin (adormitus sultanus) am să scriu pe limba ta aşa poate vei înțelege!
PS.: Să nu fii nervos dacă vei citi sunt doar sfaturi!



Tu fader end you fader dez eminentius magistrale al constitutines inexistentus al visatus colonius Romanius
Tu frater off Pontas dictatorus end Zoo Rum Usele  Laurentius  (  end The Guardian surces )

Y scrius der scrisorus off inglis for iu . Iu sultans che faci ? Economics situation de la Rumania est catastrofal . Iu nici ca iti pasa , pasezi asta la PRESIDENTO . Remember tu aliance este la putere de oan ears end jumatate . Iu adica tu est president of senat si ai lipsit cam mult  Te-ai plaied cu ... constitution peste half iers , iar targetul tau era toamna asta . Aud ca  ea v-a fi toamna viitoare . Adica nu ai lucrat nimic !

Bine gluma îi glumă nu pot scrie în limba ta, este prea grea aşa că scriu româneşte.

Deci după ce tu te-ai jucat de-a preşedintele senatului şi de-a " tatăl constituţiei ", după ce anul trecut cu banda ta de penali aţi dat o lovitură de stat şi aţi oprit România în dezvoltare te întreb:

Cu ce drept îţi iei concediu pe banii noştrii? Vei spune e dreptul tău legal şi este pe banii tăi! De unde ai tu bani să îţi faci trei concedii unul după altul. Din banii de profesor de istorie? Din banii de angajat al statului? Daca  le adunăm cele trei concedii vom ajunge la suma de cel puţin 100 000 de euro. Asta numai concediile şi doar pentru tine, aici nu includem garda de corp! Cum îţi permiţi tu mai nesimţitule să mai ieşi în faţă şi să mai şi ai dorinţa de a fii preşedintele României. ? Adică ne furi pe fata iar pe urmă vrei să şi conduci România! Cam multe întrebări vei spune .





Aici ai declarația de avere nu prea da la calcule pentru a acoperii cheltuielile la concediile tale prelungite :

http://www.bec2009p.ro/Documente%20PDF/Declaratii%20de%20avere%20si%20interese/Crin%20Antonescu.pdf

http://194.88.148.122/2d/bc/b4/76/default_283720522346.pdf?c=7829e2b617000e02b7928144339d70bd

Oricum le aduni nu iasă la cheltuieli !   Primești sponsorizari de la persoane dubioase  ?

Apar voci care cică sunt disidenţi şi spun că că le este frică. Ele sunt din interiorul pnl-ului şi spun că nu pot ieşi mai mulţi în faţă. De ce vă e frică? Vă este frică că veţi pierde scaunele, va este frică de faptul că iasă în fata delictele care le-aţi făcut timp de 23 de ani? Vă şantajează Crin? Soluţia este simplă ieşiţi în fata asumaţi-vă greşelile, ieşiţi din politică, mergeţi la DNA . Dacă sunteţi vinovaţi acceptaţi pedeapsa. Desigur daţi înapoi tot cea ce aţi furat. Ştiu desigur nu veţi face asta, voi nu sunteţi în politică decât pentru interesul propriu şi aveţi o singură lozinca: " Scopul scuză mijloacele " .Sa va fie  clar pnl-ul isi va recastiga statutul doar dupa ce v-a fi curățat de infecția indusa în el încă din 1989 . Pana atunci pnl după 1989 nu este partid ci o banda de tălhari .

Dar hai să revenim la Crin. Adică mă Crin ai tupeul după 2 concedii să ieşi o jumătate de oră pe sticlă şi să vii fără răspunsuri la întrebările esenţiale ci doar să o ţii lângă cu "Jos B... " păi mai crin îţi reamintesc că partenerul tău de guvernare psd vrea dar hai să revenim la Crin. Adică mă Crin ai tupeul după 2 concedii să ieşi o jumătate de oră pe sticlă şi să vii fără răspunsuri la întrebările esenţiale ci doar să o ţii lângă cu "Jos B... " păi mai crin îţi reamintesc că partenerul tău de guvernare psd vrea să introducă noi taxe şi vrea să suprime economia privată. Îţi reamintesc deasemenea că miniştrii pnl sunt la butoane în materie de fiscalitate.

Domnilor penali vă reamintesc că guvernarea unei ţări nu se face în şedinţe de partid la sediul USL. Guvernarea se face la sediul guvernului. Legile nu se propun un şedinţe de partid. Legile se propun în parlament. Domnilor de la USL vă reamintesc conduceţi o ţară, conducerea unei ţări nu se face la sediile de partid, la congrese de partid cu atât mai puţin din concedii de pe plajele însorite.

Crin ai fost preşedinte câteva luni vara trecuta, ai reuşit sa demonstrezi ca aceasta funcţie nu este pentru tine. Nu mai persista in greşeala, date la o parte, oricum într-un an de zile vei fi un mare zero, şi azi eşti tot asta doar spalaţii pe creier trebuie să îşi recunoască greşeala.



În încheiere: Crin aş vrea să scriu mai mult despre imbecilitatea ta dar deja lumea cred că este sătulă. PNL văd că scoţi în faţă în sondaje alt penal pe Johanis, voi nu vedeţi ca lumea s-a săturat de voi. Voi credeţi că vor ieşi la vot puţini, vă înşelaţi, mămăliga fierbe... ea va ieşi în stradă şi vă va spulbera. Grecia, Turcia... mici copii pe lângă cea ce veţi păţi voi! Ă introducă noi taxe şi vrea să suprime economia privată. Îţi reamintesc deasemenea că miniştrii pnl sunt la butoane în materie de fiscalitate.

Domni; lor penali vă reamintesc că guvernarea unei ţări nu se face în şedinţe de partid la sediul USL. Guvernarea se face la sediul guvernului. Legile nu se propun un şedinţe de partid. Legile se propun în parlament. Domnilor de la USL vă reamintesc conduceţi o ţară, conducerea unei ţări nu se face la sediile de partid, la congrese de partid cu atât mai puţin din concedii de pe plajele însorite.

Nu uita ce ai promis ! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More