'' Romanii au iesit in strada si au readus lumina in procesul democratic.'' Klaus Iohannis

duminică, 21 iunie 2015

Dlui Adrian Nastase cu "dragoste"

                     Dlui Adrian Nastase cu "dragoste"

Nu stiu ce "blestem" a cazut asupra mea sa citesc ultima aberatie a unui om care "nu poate intelege" ce se intampla cu el nici chiar acum la trei ani de la "stabilirea domiciliului la Jilava", a unui om? care se numeste Adrian Nastase.Am desprins cateva din "nedumeririle" domniei sale ce il bantuie fara putinta de a se debarasa de ele, eu insa fiind mai suspicios, cred insa ca nici nu doreste aceasta ci incearca sa faca din ele martoage care sa traga la "un car fara roti".
Facand pe prostul se arata nedumerit de mana destinului, a destinului pe care el l-a construit altfel decat a iesit, destin care neintelegandu-l pe domnia sa, s-a "autoscris" in alt fel! Bravos dle A.N : pai chiar nu stii proverbul ca "Nu-i cum vrea omul ci cum doreste Domnul"? Se vede treaba ca "nu esti un bun roman". Bre omule, destinul este bun, domnia ta l-ai schimbat intr-unul rau furand, tradand poporul roman, si crezand ca peste "inaltimea ta" nu mai exista nimeni!
Ne mai spune dl A. N. ca in numele unor principii inalte, Romania a ajuns un stat colonial! Bravo stimabile, incepi sa devii destept in a ne crede tampiti! Adica atat de destept cum crezi ca esti, sa credem noi ca nu ai inteles acele principii? Ca abia acum ai realizat ca ai fost pacalit? Nu erai dta ministru de externe? Nu dta si propriul partid ai indeplinit "principiile" aruncand economia Romaniei in groapa amintirilor si a regretelor, indesandu-ti in conturi bani colorati, dta si partidul dta? Doamne, ce pacalit ai fost! Se pare ca in destinul ce ti l-ai construit a lipsit un element primordial : rusinea! Poate ca de aceea s-a si prabusit destinul domniei tale, dar "nu mai plange baby" caci ai ramas cu "mony", si inca multi.
Da stimabile, "lucrurile in care ai crezut" n-au tinut, se prabusesc iar partidele care impreuna "au demolat", vanate de justitie se "imping in groapa" unele pe altele! Da se poate spune ca au loc reglari de conturi dar sub supravegherea Justitiei!
Ai dreptate dle A.N, exista "o isterie a arestarilor", dar este o isterie necesara si ea foloseste, asa ca sa stii si dta, foloseste tarii asteia jupuite de dv, politicienii! Si nu bag mana in foc, dle A.N ca nu va veti mai plimba cu "duba pe la beciul domnesc"! Fie sa aveti norocul acesta!

                                 "Cu dragoste" pentru dv, dle Adrian Nastase!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More