duminică, 27 aprilie 2014

REFUZ... REFUZ... REFUZ!

REFUZ SA CRED CA MAI TRAIESC!
Refuz sa cred ca mai traiesc pentru ca am o alta intelegere asupra vietii unei societati si a individului ca o componenta a acesteia.
Refuz sa cred ca mai exista societatea in sine, numai si pentru ca o societate este o masa de oamenii cu traditii comune, cu limba comuna si cu legi normale adjudecate si respectate, fapt ce nu se mai intampla acum in Romania!
Refuz sa cred ca mai traiesc pentru ca eu nu inteleg ca un popor, fie el roman, inseamna cateva partide formate pe schema de clanuri mafiote, urmate de coloane de tembeli orbi si surzi ce-si calca in picioare propriile interese, propriile nevoi de viata, ratiunea lor functionand dupa formule pe care nici Einstein daca ar trai nu le-ar putea intelege.
Refuz sa cred ca traiesc chiar si pentru faptul ca romanul, crestin de felul lui, a ajuns ca si in Sfanta  Biserica a lui Hristos sa injure ca la usa cortului, cu o ura greu de inteles, pe Basescu, pe Udrea, pe Ponta si toata cohorta de politicieni, cand el ar trebui sa se concentreze asupra rugaciunii.
Refuz sa cred ca traiesc, refuz sa cred ca mai suntem normali urandu-ne tata cu fiu, mama cu fiica, frate cu sora si asa mai departe, doar de dragul lui Ponta sau Basescu, sau din ura pentru unul sau altul!
Refuz sa cred ca mai traiesc atunci cand constientizez ca traiesc in mijlocul unui neam ce-si face baia zilnica nu cu apa cea de toate zilele ci in flegmele politicienilor pe care ii divinizeaza sau ii uraste.
Refuz sa cred ca romanul nu poate mai mult decat a viziona telenovele vulgare in care actorii-neactori nu rostesc ca replica decat injuraturi, nu pot viziona decat emisiuni politice in care vulgaritatea si badarania sunt "viu colorate" aducandu-te la starea de voma. Minciunile sunt rostite cu zambetul pe buze si sunt pecetluite cu cele mai crunte jigniri pentru oponenti.
Refuzand toate acestea si multe pe care nu le mai inserez aici, ce ma retine sa REFUZ SA CRED CA MAI TRAIESC?

Refuz sa cred ca mai traiesc pentru ca aceasta nu este viata, viata civilizata a unei natii ce se crede cea mai frumoasa, desteapta, ospitaliera si cea mai cea!
NU SUNTEM DECAT O MASA DE REFUZATI AI VIETII PENTRU CA REFUZAM NORMALITATEA EI!

ESTE POSIBILI CA MULTI SA NU FITI DE ACORD CU MINE, ESTE DREPTUL DV, DAR ESTE SI DREPTUL MEU SA CRED IN CEEA CE AM SCRIS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More