'' Romanii au iesit in strada si au readus lumina in procesul democratic.'' Klaus Iohannis

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Fidelii Moscovei la putere în România?

Azi vom vorbi despre doi domni, sârbi de felul lor. Ceea ce este foarte bine într-un fel.


Sârbii întotdeauna au fost dragi românilor, au fost prietenii românilor, chiar dacă i-au călărit, asimilat şi aneantizat pe cât le-a stat în putinţă pe românii din Tribalia şi în general din spaţiul iugoslav.

Momcilo Luburic face parte din grupul comuniştilor sârbi care, când Iosip Broz Tito s-a rupt de Kremlin, au plecat din Iugoslavia şi s-au stabilit în alte state este-europene, aflate sub influenţa Moscovei.

Luburic este o astfel de figură. Fondator al Universităţii Creştine "Dimitrie Cantemir" alături de Corina "Kalinka" Dumitrescu - doamna aceea cu grave probleme în CV, care a făcut slalom şi prin CSM şi nu a reuşit decât cel mult să fie ministru desemnat al Justiţiei pentru câteva zile.
Sârbul, după plecarea din Iugoslavia, în 1948, a fost şcolit la Frunze, ca toţi fraţii lui de arme, precum Milan Petrovic, prietenul său de o viaţă - al cărui CV impresionant îl dăm din sursă prietenoasă USL, ca să nu se spună că avem vreo problemă şi cităm cine ştie ce blogeri plătiţi, nu-i aşa, de Băsescu. Ambii tovarăşi ar fi discipoli ai lui Silviu Brucan şi ai şcolii de agenţi acoperiţi ai Moscovei... citeşte tot aici

1 comentarii:

Bogdan, subiectul te depaseste si cred ca era mai bine sa nu-l abordezi ca sa nu iasa ghiveci. Ceea ce ai preluat de la mine avea o logica atunci cand era vorba despre Dumitrescu (Kalika i-am zis eu). Cred ca e putin pripit sa scrii despre un subiect insuficient documentat; iar de documentat nu-l poti documenta.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More