duminică, 30 decembrie 2012

SALUT, CU TOATA CALDURA, APARITIA BLOGULUI "VOCEA ROMANIEI LIBERE" ! by George StaicuCu ocazia acestui prim articol as dori sa salut, cu toata caldura, aparitia blogului "Vocea Romaniei Libere" !  
 
Deasemenea, doresc sa felicit, sincer, pe domnul Koles Attila, un ROMAN PATRIOT si un foarte bun prieten din grupurile de orientare PRO-DREAPTA si ANTI-USL de pe Facebook din care eu si foarte multi altii , facem parte, pentru  aceasta inspirata initiativa, ce reconfirma atitudinea sa civica si militantismul sau activ si dezinteresat, prin care a demonstrat ca a pus si pune pe PRIMUL PLAN INTERESELE TARII NOASTRE si ale TUTUROR ROMANILOR. Din aceste motive, am raspuns cu placere invitatiei sale de a publica, in limita timpului meu disponibil, pe acest blog, articolele mele.

Totodata, doresc sa adresez felicitarile mele autorilor care au acceptat invitatia dlui. Koles Attila de a publica articole pentru "Vocea Romaniei Libere", precum si pe toti cei care s-au inscris pe acest blog, pentru a-l sustine si promova prin comentariile, opiniile si sugestiile lor,  exprimate pe baza de argumente obiective, fundamentate, inteligente, si MAI ALES, printr-un limbaj decent.

Foarte multi dintre cei care sustin "Vocea  Romaniei Libere", provin din randul prietenilor nostri de pe Facebook care, de-a lungul lui 2012 si, mai ales, in ultimele sase luni ale acestui an, au dovedit ca sunt ROMANI INTELIGENTI, CU CAPUL PE UMERI, care NU au acceptat sa-si lase creierele "spalate" de manipularile si intoxicarile media ale propagandei pro-USL promovate de posturile de televiziune Antena 1, 2 si 3 ale securisto-comunistului Dan Voiculescu. Prietenii nostrii de pe Facebook au demonstrat ca au capacitatea de a discerne intre bine si rau, intre adevar si minciuna, exprimandu-si prin postarile si comentariile lor de pe Facebook, nemultumirea si indignarea fata de minciunile, impostura si multiplele abuzuri ale Uniunii Social Liberale la adresa TUTUROR romanilor, dar  MAI ALES, la adresa democratiei si statului de drept din Romania. Astept, cu incredere, ca si alti prieteni de-ai nostri de pe Facebook sa se inscrie pe "Vocea Romaniei Libere" si sa-l promoveze pe internet, in randul prietenilor, cunostintelor si rudelor lor.

Avand in vedere ca "Vocea Romaniei Libere" reprezinta un blog care este accesibil tuturor internatutilor, ma astept la foarte multe comentarii denigratoare si la un limbaj sub-urban din partea membrilor si sustinatorilor (platiti) ai USL. Sper, insa, ca toti sustinatorii miscarii AUTENTICE de DREAPTA din tara noastra, care sustin, comenteaza si scriu in acest blog, vor raspunde atacurilor USL-iste, utilizand un limbaj decent si, MAI ALES, fundamentat pe ADEVAR si ONESTITATE si pe ARGUMENTE obiective, realiste, in spirit critic si auto-critic.  
Blogul "Vocea Romaniei Libere"  reprezinta, ACUM, o "luminita de la capatul tunelului", o mica "oaza" de speranta", ATAT pentru TOTI romanii care INCA mai cred si sustin ADEVARUL, ONESTITATEA, DEMOCRATIA, STATUL DE DREPT, ORIENTAREA PRO-UNIUNEA EUROPEANA SI PRO-NATO dar, MAI ALES, O AUTENTICA MISCARE DE DREAPTA din tara noastra, CAT SI pentru domnul Presedinte Traian Basescu. Dar, SUNT CONVINS ca, IN SCURT TIMP, "Vocea Romaniei Libere" va deveni un adevarat "FAR" AL DEMOCRATIEI si unul din multele  "PORT-DRAPELE" ale VALORILOR mentionate mai sus, prin care autorii ce vor scrie articole, precum si cei care sustin, citesc si comenteaza acest blog si materialele publicate,  vor reusi sa demonteze si sa demaste MINCIUNA, NECINSTEA SI IMPOSTURA promovate, in PERMANENTA, de Uniunea Social Liberala

Rezultatul alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012, alaturi de efectele negative si clare ale unei campanii electorale deficiente si lipsite de profesionalism a ARD,  a adus la "suprafata" consecinta dramatica a faptului ca USL, pe langa propaganda mincinoasa si desantata a posturilor TV Antena 1,2 si 3, a beneficiat SI de o promovare, la nivel national, din partea postului Televiziunii Romane. Din pacate, desi TREBUIE felicitate pentru eforturile depuse, posturile de televiziune B1TV, Nasul TV (care nu este disponibil in toate retelele de cablu din tara noastra), precum si publicatiile pro-dreapta "Evenimentul Zilei" , "Hotnews", etc., NU AU REUSIT sa anihileze imensul "munte" de MINCIUNA, DEZINFORMARI SI INTOXICARI promovate atat de Antenele patronate de puscariabilul Dan Voiculescu cat si de postul national al Televiziune (care este platit SI din banii TUTUROR romanilor !).   

Totodata, nu trebuie uitat faptul ca, majoritatea romanilor cu drept de vot, sunt angajati, au servici (unii au chiar cate doua joburi pentru a putea face fata greutatilor acestor vremuri), si in consecinta, nu au timpul necesar de a viziona, de dimineata pana seara, emisiunile posturilor B1TV si, respectiv, Nasul TV. In acest contex, a devenit MAI MULT DECAT NECESARA o prezenta mult mai MASIVA si, mai ales, EFICACE, a miscarii de DREAPTA atat in spatiul media cat si in VIATA DE ZI CU ZI A TUTUROR ROMANILOR, pentru a contracara, cu succes, propaganda mincinoasa pro-USL a posturilor Antena 1,2 si 3 si TVR. In acest sens, astept cu incredere si nerabdare lansarea postului de radio "Vocea Romaniei Libere" si, poate, chiar a unui post TV cu acelasi nume, care sa fie EXCLUSIV si PERMANENT destinate prezentarii, LA NIVEL NATIONAL, a ADEVARULUI DESPRE REALITATILE POLITICE, ECONOMICE SI SOCIALE DIN ROMANIA si, MAI ALES, a MINCIUNILOR SI IMPOSTURII PROMOVATE DE UNIUNEA SOCIAL LIBERALA. Din aceasta perspectiva, in opinia mea, UNA DIN CONDITIILE ESENTIALE ALE APARARII DEMOCRATIEI SI STATULUI DE DREPT este reprezentata de ACCESUL TUTUROIR CETATENILOR TARII LA INFORMATIE CORECTA SI OBIECTIVA. Lipsa unei asemenea informatii CORECTE SI OBIECTIVE nu poate duce decat la DICTATURA si la ANIHILAREA TOTALA A DEMOCRATIEI SI PRINCIPIILOR STATULUI DE DREPT.

"Vocea Romaniei Libere" va incerca si, sper eu, va reusi sa constientizeze CAT MAI MULTI dintre cei peste 11 milioane de romani care nu s-au prezentat la vot in 9 decembrie, atat asupra necesitatii de a se implica DIRECT, atat printr-o PERMANENTA atitudine civica si militanta, cat si prin PARTICIPAREA la procesele electorale, asupra RISCURILOR pe care le prezinta pentru Romania aceasta continuare a guvernarii USL, pentru alti patru ani (dupa cele peste 7 luni in care si-au dovedit TOTAL incompetenta in TOATE domeniile !!!), precum si acest parlament – dictatura, stat-in stat, dominat de reprezentantii acestei aliante neo-comuniste conduse de Victor Ponta si Crin Antonescu. Milioanele de romani care, pe 9 decembrie, nu s-au prezentat la vot TREBUIE sa inteleaga faptul ca NU ESTE NORMAL ca DOAR 4,5 milioane de sustinatori si membrii ai USL sa DECIDA SOARTA ROMANIEI, precum si SOARTA a peste 12 milioane de romani (cca 1 milion care au votat ARD si cei 11 milioane care nu s-au prezentat la vot ) si a altor milioane care nu au, inca, drept de vot !  

"Vocea Romaniei Libere" a invatat din greselile Aliantei Romania Dreapta din recenta campanie electorala pentru alegerile parlamentare si va incerca, atat cat va fi posibil, avand in vedere ca, IN PREZENT, dispune de mijloce limitate, sa realizeze o COMUNICARE REALA, OBIECTIVA si ONESTA cu TOTI ROMANII care iubesc aceasta tara, IN SPECIAL cu cele peste 11 milioane de cetateni cu drept de vot care, in decembrie 2012, nu s-au prezentat la urne, DAR SI cu cele 4,5 milioane de romani care, in prezent, sunt «inoculati » cu «virusul» minciunii si imposturii USL-iste, pentru a-i ajuta sa vada cu proprii lor ochi, sa  analizeze si sa inteleaga cu PROPRIA LOR MINTE, abuzurile USL la adresa democratiei si statului de drept din tara noastra, precum si minciunile si impostura si hotia ce caracterizeaza aceasta alianta malefica condusa de Victor Ponta si Crin Antonescu.

ACUM, MAI MULT CA NICIODATA, dupa rezultatul dezastruos al ARD la recentele alegeri parlamentare, romanii care INCA mai cred in ADEVAR, ONESTITATE, DEMOCRATIE, STAT DE DREPT SI ORIENTAREA PRO-UNIUNEA EUROPEANA SI PRO-NATO, au DATORIA de a strange RANDURILE, MAI ALES in jurul domnului Presedinte Traian Basescu – unul din putinii piloni ai valorilor mentionate anterior si, totodata, de a fi UNITI in lupta pentru ELIBERAREA ROMANIEI de MINCIUNA, HOTIE, PLAGIAT, IMPOSTURA, POLITICIANISM si, MAI ALES, pentru ELIBERAREA TARII NOASTRE din "LANTURILE" NEO-COMUNISMULUI  si orientarii PRO-STANGA si PRO-RUSIA, promovate de talibanii si puscariabilii din Uniunea Social-Liberala in fruntea carora se afla Victor Ponta si Crin Antonescu.

SA URAM SUCCES DEPLIN BLOGULUI "VOCEA ROMANIEI LIBERE"  IN GREAUA DAR  NOBILA SA MISIUNE DE A CONTRIBUI LA RIDICAREA "VALULUI" DE MINCIUNA SI IMPOSTURA USL-ISTA DE PE OCHII CELOR PESTE 11 MILIOANE DE ROMANI CE NU S-AU PREZENTAT LA VOT LA RECENTELE ALEGERI PARLAMENTARE, PRECUM SI DE PE OCHII CELOR 4,5 MILIOANE CARE, IN 9 DECEMBRIE 2012 AU FACUT GRAVA EROARE DE A VOTA ACEASTA ALIANTA NEO-COMUNISTA, EXTREM DE NOCIVA SI TOXICA ATAT PENTRU DEMOCRATIA SI STATUL DE DREPT DIN TARA NOASTRA, CAT SI PENTRU NIVELUL DE TRAI AL TUTUROR ROMANILOR !

Asadar, tuturor celor ce citesc aceste randuri, le recomand din toata inima: URMATITI 
 "VOCEA ROMANIEI LIBERE" (in denumirea careia , eu, as adauga si sintagma "DREAPTA" , pentru a sublinia orientarea catre ACEASTA miscare politica) care, cu ajutorul Dumneavoastra, poate deveni o demna urmasa a "Europei Libere" si "Vocii Americii", ce au avut o contributie esentiala la eliberarea tarii noastre de regimul ceausisto-comunist !

Se va sfarsi un an 2012 , foarte dureros pentru democratia si statul de drept din Romania. Avem, cu TOTII, DATORIA sa pasim, in noul an 2013, cu DREPTUL si cu convingerea ca DOAR o AUTENTICA MISCARE DE DREAPTA va putea readuce tara noastra la o NORMALITATE atat de necesara, la redresarea nivelului de trai al TUTUROR romanilor si la refacerea imaginii si demnitatii Romaniei in structurile euro-atlantice si in randul tarilor democrate si civilizate.

DESTEAPTA-TE, ROMANE !

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !

DOAR IMPREUNA VOM PUTEA REUSI,  luptand cu "armele" inteligentei, bunului simt, bunei credinte, curajului si atitudinii civice profund implicate in viata politica a Romaniei, impotriva "pistoalelor" si "gloantelor" minciunii si imposturii neo-comuniste ale USL care atenteaza, GRAV, la democratia si statul de drept din Romania !

ASA SA NE-AJUTE DUMNEZEU !


SA LUPTAM CU ARMELE INTELIGENTEI, ADEVARULUI, BUNEI 
CREDINTE SI CINSTEI IMPOTRIVA "PISTOALELOR" SI "GLOANTELOR"  
MINCIUNII SI IMPOSTURII NEO-COMUNISTE ALE USL ! 
PORUMBELUL DEMOCRATIEI ASTEAPTA SA NE ELIBERAM TARA

DE LANTURILE NEO-COMUNISMULUI  USL-IST, PENTRU A PUTEA 

SA ZBOARE, DIN NOU, IN SUFLETELE TUTUROR ROMANILOR !14 comentarii:

Buna seara domnule Staicu,ma bucur tare mult pentru primul dumneavoastra articol ,este la fel de bun ca toate articolele scrise de dumneavoastra ,dar as vrea sa va rog trei lucruri :
1. Cind puneti titlul puneti in prelungirea lui...by sau de Staicu George
2 folositi formatul Normal la litere
3 folositi instrumentul Inserati pauza de inceput
Multumesc si sper ca nu v-am suparat cu micile mele observatii !

Va multumesc si eu dle. Attila, atat pentru aprecieri cat si pentru micile dvs observatii. Sper sa ma familiarizez, cat de curand, cu formatarea textelor pe Blogger, pe care l-am foslosit, azi, pentru prima data.

Ma bucur ca "ridicati in slavi" feisbucul :)ma gandesc doar la cei aprox 20 de colegi care intra pe FB pentru "gagici", discutii despre cat de tare merge masina lui X sau sa-si ude varza de pe nu stiu ce joc de tembeli. Sigur ca sunt si oameni remarcabili dar nu stiu daca mesajul lor a ajuns la publicul larg fiind obturat de hemoragia de manelisti si pitipoance. E bine ca Attila s-a zbatut dar nu cat de mult a fost ajutat pentru ca am inteles ca pe feisbuc tabara USL era foarte bine pregatita si destul de numeroasa asa ca batalia a cam fost pierduta de dreapta si datorita unei lipse de organizari centralizate. De la mine de aici asa se vede si e greu sa fiu contrazis pentru evidenta imi da dreptate. Oricum felicit pe cei care incearca sa faca ceva, pe cei care vor sa ajute aceasta tara sa iasa din mocirla in care au adus-o cei care au pus mana pe putere dupa revolutie, dar cel mai trist este ca tot ei au revenit acum la putere pin interfetele mai tinere si prietenoase.
La multi ani si promovati-va postarile pe reteaua de socializare Google+ si poate reusiti cumva sa mai atrageti in discutii si politicieni.
La multi ani!

Attila, te rog fa ceva ca ma enerveaza ca blogul sa aiba indoieli ca as fi om si sa presupuna ca sunt robot :)

Cristian eu popularizez in acelasi timp si G+ , dar dupa cum ti-am mai spus ... FB deocamdata e mai popular , ...ei si nu se ocupa doar de fete la fel si acolo sint grupuri de dezbatere politica eu am facut multe grupuri dar 3 sint mai importante si coaguleaza 700 , 2ooo , respectiv 3800 de membrii si incet ii indrum si spre G+ , dar fa si tu un efort , calca un pic pe mindrie fati un cont iar pe urma poti vizita grupurile de dezbatere , iar dupa acea daca nu iti plce oricum poti sa il inchizi ....

Apropos, după ce am văzut şi poza, m-aţi făcut curios să vă întreb cînd aţi fot voi vreodată oameni şi cînd aţi mai luptat voi, vreodată cu unii care au tras şi cu pistoalele?! Dacă nu aş fi fost eu să vă dăruiesc libertate, dar şi dreptul de a face cuvenitul salt din tarlaua buruienilor, în care vă complăceaţi tăcuţi, în rîndul oamenilor-cetăţeni şi astăzi v-aţi mai fi întrecut în scandări fierbinţi şi în prelungi ovaţii, tovarăşi!
Mi-a silă! Trăiască prostimea!?
Închei prin a vă semnala că un vierme mi-a şters comentariul făcut pe FB., pe marginea textului scris de rătăcitul Staicu George.

Attila eu ti-am raspuns aici si nu mi-a aparut postarea
Ma rog sper ca e doar o eroare.
Era legat de feisbuc.
dar acum o sa fiu mai scurt si o sa spun ca cei care nu stiu sa posteze pentru Google+ (desi e banal) pot sa se inspire din Sectiunea3 dand click pe imaginea din link
http://googuhelp.blogspot.ro/2012/12/alegerea-unei-imagini-de-pe-pagina.html

Leon, ai terminat cu banca si te-ai apucat de scris? De ce nu propui sa inlocuim o fraza mai veche cu una noua? De exemplu, cred ca ar suna bine "Leon si poporul rus libertate ne-a adus (sic!)".

Attila, ce are de nu-mi apare numele si nici nu-l pot baga? Valabil si pt comentariul de mai sus, Dragos Gros

da nu voi sterge acest comentariu , ca prin el demonstrati cine sinteti , ....deci inainte de a arunca cu noroi in tot ce prindeti .... va rog sa va scoateti birna din ochi iar dupa acea uitativa in oglinda ...si in timp ce va uitati , intrebativa ...Ce este RESPECTUL ? ...sper ca veti gasi raspunsul si la un viitor raspuns veti invata sa conversati cu cei din jur ....Succes ...si sper ca nu v-au suparat cuvintele mele !

OK ...e super asa invatam sa folosim cit mai bine G+

Nu stiu Dragos , nici la autori nu a aparut inca , cind ai acceptat invitatia , probabil trebuie sa faci ceva setari la contul de gooogle uite intreabal pe Cristian el e specialist in google !

Stimate domn Leon Nica,
In timp ce dumneavoastra petreceati probabil Craciunul pe la munte,in vreun club sau restaurant,acest George Staicu alaturi de altii,lucra la acest proiect care pentru NOI inseamna ENORM.In consecinta,va rog sa fie ultima data cand va permiteti sa vorbiti de o asemenea maniera ,despre un OM numit George Staicu.Nu cautati si alte "tinte" pentru ca sincer va spun va consumati pretioasa dumneavoastra energie DEGEABA.Ne-am dorit mult prea mult acest blog-proiect,viitor post de radio pentru a permite unora ca dumneavoastra sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta.Asa ca BACK OFF!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More