miercuri, 26 decembrie 2012

OGLINDA SPARTA....Perioada de gratie a trecut

OGLINDA SPARTA 



Poate ca va plictisesc, poate spuneti ca este inca sarbatoarea Craciunului, dar consider ca nu trebuie sa stam prea mult in defensiva, pentru ca ei chiar asta asteapta, sa treaca timpul, poate uitam si astfel, incet CULMEA,  ii si aceptam. Ei, NU domnilor! Craciunul trece si perioada de gratie trece. Va reamintesc ca avem instalat un guvern de penali in fruntea caruia exista persoane care nu ar avea ce cauta in fruntea tarii. Astazi analizam doar cateva, cu un "rol" decisiv in guvern:

- un individ p0nta desemnat in functia de premier, care este vinovat de plagiat. (De plagiat se face vinovata si aNdronescu, ministrul Educatiei, care trebuia sa ii retraga titlul de doctor, premierului. Ea trebuie sa raspunda penal pentru... cititi: (Plingere penala la adresa paritei aNdronescu Ecaterina ).  p0nta se face  vinovat si de proasta guvernare in cele 7 luni, inainte de alegeri, perioada in care a dus tara pe marginea prapastiei iar acum ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic isi instaleaza un giga guvern al penalilor si al intereselor diferitilor  ,,CAPI" ai clanurilor mafiote ale Romaniei.  Priviti guvernul nou, in toata "splendoarea" lui si spuneti daca, exista macar o persoana care nu este compromisa (GUVERNUL PENAL PONTA  ). 
Tu, dottore  pOnta, trebuie sa raspunzi poporului la o intrebare : Cind vei face  bilantul celor 7 luni de nonguvernare , precum si a contractelor facute pe "sub masa" de fostul guvern? In acest sens, eu si citiva prieteni, ti-am trimis o scrisoare, al carui raspuns nu te preocupa deloc! Scrisoare catre guvernul pOnta 2 ( da-ti si voi click pe link si trimiteti, poate asa va raspunde daca vom fi mai multi ) . Ei da, sint multe de scris despre acest individ pOnta ( nu pot sa ii spun nici domn nici tovaras si nici sa-i scriu numele decat cu un p mic si un  O mare care reprezinta nulitatea! Cititi va rog, Petitie Manifest domnul Victor Ponta si guvernul USL…trebuie sa plece urgent ! distribuiti-o prietenilor si semnati!

-un individ dRagnea numit, SURPRIZA!, vicepremier dar si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Sunt unii care spun ca pOnta i-ar fi luat "uneltele" prin prelurea prefectilor, dar nu va lasati inselati , este doar un exercitiu de imagine! pOnta nu misca in front, fara aprobarea lui dRagnea) Eternul dRagnea are un recent dosar la DNA pentru fraudele de la referendum (Dragnea si dosarul DNA la referendum),  fraude care tind sa cred ca  le-a repetat si la recentele alegeri). Pe langa asta, are si niste afaceri mai vechi (Dragnea si POSDRU)  care sper sa nu fie uitate. Tot el este marele vinovat pentru blocarea fondurilor europene pe linia POSDRU, si sa nu uitam de asemenea faptul ca prin declaratia de avere (Declaratii mai vechi) asa ca un PSD-ist de frunte, a trecut o avere impresionanta castigata, el stie cum... fiind functionar public. Precizez ca nu am nimic impotriva celor cu averi castigate in mod cinstit, prin munca, dar nu este cazul ministrului dRagnea!

-un individ chitOiu numit tot, SURPRIZA,  vicepremier! Surpriza cea mai mare este...., ati ghicit, pentru "merite" deosebite: esecul privatizarii Oltchim si, este recompensat fiind numit la finante!!! ( Esecul Oltchim  )  S-a uitat si promisiunea primindividului pOnta de a-l destitui in cazul esecului privatizarii!!! Va amintiti, regia de proasta calitate a privatizarii si a "marelui castigator",dIaconescu-DD, nu? Aceasta, intr-o tara normala cu institutii neinregimentate politic si o justitie dreapta, ar fi fost caz penal, judecat in regim de urgenta!!!  De ce spun asta ? .... pentru ca, miroase de departe a intelegere pentru capital electoral in favoarea PPDD, care iata, se dovedeste, a intrat in parlament dar, nu s-a aliat cu USL, si nici nu s-a pozitionat in opozitie. Aceasta inseamna "intelegeri" la fiecare vot important, intre acestia si putere, cu plati consistente in favoarea PPDD, constand probabil in favoruri, bani sau orice aranjament favorabil ambilor!
De asemenea nu putem uita nici legatura cu adormitul crIn, care duce firesc,  catre Felix motanul (vOiculescu judecare in regim de urgenta )Este necesar sa se cont
-un individ numit Oprea, nici o surpriza deja... doar vicepremier! Cred ca a fost "calul troian" introdus din timp de PSD in alianta cu PDL, unde a jucat rolul corectului partener cu discursuri populiste .... "marile averi" etc., chiar stiind ca si el este unul care a castigat mari averi in caruta psd-ista. (Declaratie de avere saracul Oprea ) Fost ministru al MApN,  acum castiga doar un post de vicepremier... hmmm bun "os de ros" si acesta, chiar cu pretul de "supus" fidel al conducerii psd-diste in frunte cu tovarasul Ilici. 
Deocamndata atat despre Orea, dar nu-l uitam, suntem cu ochii pe el si, vom reveni! 

Acum ca am terminat cu "FRUNTEA" GUVERNULUI PONTA - OLGLINDA TARII,  sa urmarim masurile urgente luate de Guvern, intr-o singura zi. DREPTURILE  lor sint importante,  ATRIBUTIILE da-le incolo! In fond toti, indiferent de pozitia in societate, s-au invata sa aiba doar drepturi, nu si atributii. 
Iata doar cateva drepturi, ale alesilor nostri:

- sa le fie rasplatita munca asidua depusa in campania electorala, prin atribuirea locuintelor de serviciu, printr-o noua ordonanta Prima casa de protocol  si asta, cu siguranta va porni motoarele economiei, nu?!!!!!

-organizarea rapida a unei licitatii care sa asigure luxul pentru transportul alesilor.  Transportul alesilor  . Este important pentru gigantul parlament sa calatoreasca confortabil, pe banii nostri, desigur! Au uitat ca poporul a votat la referendum pentru reducera numarului parlamentarilor. ( Semneaza petitia din eveniment  si da mai departe prietenilor tai )
Acum,  sa vedem cat ne costa acest PARLAMENT OBEZ ...

IN REST LINISTE DEPLINA. ATIT GUVERNUL CIT SI PARLAMENTUL SE ODIHNESC SI SE BUCURA DE INFRINGEREA ROMANIEI !!!
inue cercetarea minutioasa in trecutul si prezentul acestui individ.










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More