'' Romanii au iesit in strada si au readus lumina in procesul democratic.'' Klaus Iohannis

sâmbătă, 29 decembrie 2012

SUCCESUL NOSTRU DEPINDE DE PERSEVERENTA NOASTRA ....UN MIC PAS PENTRU UN TEL MARE !

La cererea mai multor prieteni , care mi-au sugerrat sa le explic cum se face inscrierea pe blog iata o fac acum :
Pentru inscriere pe blogul conex viitorului post de radio urmariti 2 pasi simplii , desenele va arata pasi care trebuie sa ii urmati sagetile rosii arata locul in care trebuie sa dati click ,hai sa vedem :
.Pasul 1 : Apasati pe casuta albastra in care scrie ,, Inscrietiva pe acest site " ,apasind va aparea o fereastra noua ,, Inscrie-te in comunitatea Vocea Romaniei libere .... the next generation " , urmeaza pasul 2 .
Pasul 2 : Apasati pe casuta in care scrie ,, urmariti aceasta comunitate " si gata sa terminat sinteti membrii si va multumim din tot sufletul ca sinteti alaturi de noi .http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/
 PS. :De asemenea va mai rog sa promovati aceasta initiativa simplu printr-un share pe facebook , si google+ butoanele se afla jos inainte de comentarii , daca mai aveti ceva care nu intelegeti postati printr-un comentariu va vom raspunde cu mare placere . ... SUCCESUL NOSTRU DEPINDE DE PERSEVERENTA NOASTRA ....UN MIC PAS PENTRU UN TEL MARE !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More