duminică, 23 februarie 2014

Going My Way (1944) Merg pe drumul meu

Merg pe drumul meu este un film original, înduioşător, care a câştigat şapte Premii Oscar, între care “Cel mai bun actor” (Bing Crosby), “Cel mai bun film” şi “Cel mai bun regizor”.

Când tânărul preot O’Malley (Crosby) soseşte în noua sa congregaţie, pentru a sluji la o veche biserică, lucrurile încep să se complice. Bătrânul reverend Fizgibbon (Barry Fitzgerald) de la Biserica St. Dominic nu are o părere prea bună despre O’Malley şi ideile lui. Cei doi preoţi pur şi simplu nu pot să cadă de acord. Dar când noile metode ale lui O’Malley reuşesc să ajungă până la cei mai dificili copii, parohia începe să se schimbe. Oamenii din cartier devin mai uniţi, iar Biserica se apropie mai mult de sufletele lor.

1 comentarii:

Nu imi place sa las comentarii vocale, dar urmaresc de mult postarile dumneavoastra. Mult succes si Dumnezeu sa ne ajute.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More