joi, 6 februarie 2014

Жить товарищу Путину Tot înainte spre Rusia Все вперед для России ponta și rusii

Ca de obicei guvernul socialist în frunte cu tovarășul victor viorel ponta dau cu flit fata de cetățenii romani . Sunt arestați abuziv de securitatea rusa confrați de - ai nostrii iar pe tovarășul viorel il doare in basca . El tovarășul merge sa ia ceaiul de la samovar in Soci împreuna cu putin, tata securiștilor 

Directorul liceului cu predare în limba română "Lucian Blaga" din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost reţinut de miliţia transnistreană. Totodată, au fost reţinuţi contabilul instituţiei şi şoferul. Toţi trei se întorceau din Căuşeni şi au fost opriţi în localitatea Parcani, fiind învinuiţi de contrabandă.
"Sunt reţinuţi toţi trei: şoferul directorul liceului şi contabila. Au fost reţinuţi cu trei ore în urmă. Telefonul şoferului este bruiat. Ei au mers ieri după salariu. Înainte de a primi salariul au dus actele necesare la Căuşeni, de unde luăm salariul. Nu i-au oprit nimeni la punctele de trecere. Astăzi i-au oprit, dar ei au spus că nu au ce declara. După postul de pacificatori au fost opriţi şi învinuiţi că aduc contrabandă, dar în afară de bani ei nu aveau nimic. Acum nu ni se permite să luăm legătura cu ei", a declarat pentru Publika TV Raisa Pădurean, director adjunct la liceul Lucian Blaga din Tiraspol. 
Totodată, Raisa Pădureanu a declarat că acţiunile autorităţilor transnistrene sunt încă o dovadă că profesorii şi elevii din regiune sunt terorizaţi. " 
citeste mai departe : aici 








ACEȘTI PENALI NE SCOT DIN EU ȘI DIN NATO ȘI NE DUC SPRE EURASIA  .VA ÎNTREB : VA VA PLĂCEA  CÂND VEȚI STA DIN NOU LA GRANIȚA CU EU CA ÎNAINTE DE 1989?

Acum 22 de ore Monica Luisa Macovei ne anunța pe FB : 

" Am primit informații că domnul Ion Iovcev, directorul liceului român Lucian Blaga din Tiraspol, a fost arestat acum circa o oră de forțele de securitate din regiunea Transnistreană. 

Se pare că domnul Iovcev și contabila liceului sunt învinuiți că aveau asupra lor valută străină, adică lei moldovenești, care, în realitate, reprezentau salariile profesorilor primite de la autoritățile din Chișinău.

În acest moment contactez telefonic autoritățile de la Chișinău și Bruxelles. " 


Intre timp prim ministrul României nu a avut nici o reacție ca de altfel nici ministerul de externe desigur e este ocupat cu alegerile pentru europarlamentare , cu modificarea legii electorale , cu listele de europarlamentari  , cu preluarea STS prin forță  ( abuzarea constituției )  ,  cu eliberarea penalilor legal  , promisiuni de mite electorale .... LISTA HAOSULUI PRODUS DE ACEST PRIM MINISTRU ȘI GRUPAREA PENALA CE A PRELUAT ROMANIA PRIN  LOVITURA DE STAT ÎN  2012 .

 " 
Directorul Liceului "Lucian Blaga" din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost reţinut de securitatea transnsitreană sub pretextul că acesta ar face contrabandă, scrie portalul moldovenesc Unimedia.

Citiți mai mult: Directorul liceului cu predare în limba română din Tiraspol, arestat de miliția transnistreană - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/directorul-liceului-cu-predare-in-limba-romana-din-tiraspol-arestat-de-militia-transnistreana-1080793.html#ixzz2sXqRUAj5 
EVZ.ro 





Postare by Monica Luisa Macovei.




Urmăriți abuzurile rușilor fata de cetățenii noștri în ani trecuți dar recent  , aici este sta comunist domnilor asta doriți și voi aici ? 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More