luni, 24 februarie 2014

O scrisoare deschisă fostului Premier ukrainian, doamna Timoșenko.

Cum refuză Maidanul rotația cadrelor și reciclarea iluziilor. O scrisoare deschisă fostului Premier ukrainian, doamna Timoșenko.


"Mult-stimată Iulia Vladimirovna,  Suntem foarte bucuroși că nu vă mai aflați la pușcărie, iar articolul cu pricina a fost decriminalizat!  Noi însă, am ieșit pe Maidan nu pentru Dumneavoastră, nici pentru Turcinov, pentru Iațeniuk sau Klichko. Nu pentru Dumneavoastră ne-am sacrificat viețile. Nu pentru a vă elibera. Dați dovadă de tărie de caracter și renunțați la toate ambițiile ce vi se pot naște în aceste momente de euforie. Sunteți bolnavă, motiv din care v-ați dorit să mergeți la tratament în Germania. Mergeți. Apoi mai gustați și din apele de la Karlovy Vary. Apoi reveniți în Ucraina, unde sanatoriile de la Morșin sau Mirgorod vă vor primi cu bucurie. Iar după asta, dacă vă veți simți revigorată, vă puteți întoarce în politică, dar nu mai devreme decît peste 5 ani.  Între timp, NOI avem mai multe de făcut. NOI vom fi nevoiți să implementăm reforme nepopulare. Acum sunt necesari pași duri în economie, justiție, în sistemul de ocrotire a sănătății și în cel de pensionare. Acum NOI nu avem nevoie de Dumneavoastră.  Carisma, populismul și orientarea Dumneavoastră socială doar ne vor încurca.  Dumneavoastră spuneți: ”Noi vom fi vrednici de amintirea celor care au murit, care ne-au deschis calea…” Cine sunt acești ”noi”? Despre ce ”cale” este vorba, încotro? Dacă e vorba despre o cale pentru Țară – suntem pentru. Iar dacă e o cale pentru Dumneavoastră – vă declarăm bloc-post.  Cu respect și cu cele mai sincere urări de sănătate, NOI, semnatarii din Maidan"


"Mult-stimată Iulia Vladimirovna,

Suntem foarte bucuroși că nu vă mai aflați la pușcărie, iar articolul cu pricina a fost decriminalizat!

Noi însă, am ieșit pe Maidan nu pentru Dumneavoastră, nici pentru Turcinov, pentru Iațeniuk sau Klichko. Nu pentru Dumneavoastră ne-am sacrificat viețile. Nu pentru a vă elibera. Dați dovadă de tărie de caracter și renunțați la toate ambițiile ce vi se pot naște în aceste momente de euforie. Sunteți bolnavă, motiv din care v-ați dorit să mergeți la tratament în Germania. Mergeți. Apoi mai gustați și din apele de la Karlovy Vary. Apoi reveniți în Ucraina, unde sanatoriile de la Morșin sau Mirgorod vă vor primi cu bucurie. Iar după asta, dacă vă veți simți revigorată, vă puteți întoarce în politică, dar nu mai devreme decît peste 5 ani.

Între timp, NOI avem mai multe de făcut. NOI vom fi nevoiți să implementăm reforme nepopulare. Acum sunt necesari pași duri în economie, justiție, în sistemul de ocrotire a sănătății și în cel de pensionare. Acum NOI nu avem nevoie de Dumneavoastră.

Carisma, populismul și orientarea Dumneavoastră socială doar ne vor încurca.

Dumneavoastră spuneți: ”Noi vom fi vrednici de amintirea celor care au murit, care ne-au deschis calea…” Cine sunt acești ”noi”? Despre ce ”cale” este vorba, încotro? Dacă e vorba despre o cale pentru Țară – suntem pentru. Iar dacă e o cale pentru Dumneavoastră – vă declarăm bloc-post.

Cu respect și cu cele mai sincere urări de sănătate,
NOI, semnatarii din Maidan"


sursa : FB 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More