sâmbătă, 25 octombrie 2014

42 ani de la cel mai mare accident genetic din lume! În 1972 se năştea vctor ponta ( by TNR )

 " Zi tristă pentru întreaga Românie! Comemorăm 42 ani de la unul din cele mai tragice accidente genetice căruia românii i-au căzut victime. În Bucureşti, pe 20 Septembrie 1972, se năştea premierul victor ponta. Se spune că în ziua naşterii lui s-au arătat semne:



 Pe clădirea Comitetului Central a apărut chipul lui Troţky, iar Nicolae Ceauşescu a avut un vis premonitoriu, în care i se arăta că s-a născut un comunist mai mare decât el.
“Eram pe stradă, s-a făcut întuneric ca la eclipsă şi din ceruri am auzit vocea lui Stalin: Priviţi, s-a născut! Activişti, securişti, politruci, bucuraţi-vă!”, povesteşte cu mândrie Adrian Năstase, care era în Bucureşti în ziua naşterii lui Ponta.

Venirea pe lume a celui supranumit Molima Democraţiei fusese înţeleasă cu luni bune în urmă de cei trei torţionari de la Răsărit, care au pornit de la Moscova cu autoturisme Volga şi Gaz, pentru a-i aduce pruncului Viorel cadourile cele mai de preţ ale socialismului: aroganţa, incompetenţa şi prostia

sursa : http://www.timesnewroman.ro/politic/42-ani-de-la-cel-mai-mare-accident-genetic-din-lume-in-1972-se-nastea-victor-ponta

un avorton 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More