vineri, 10 octombrie 2014

COŞMAR CU OMUL CARE FURĂ & Tiberiu Vanca

COŞMAR
CU OMUL CARE FURĂ
România gospodărită de „cel mai cinstit guvern”*, guvern condus de către cel mai exponenţial „fur”** al patriei, îl numim pe Victor Viorel Ponta, întâiul mitoman al ţării***, ne-a condamnat să trăim preţ de câteva bune zeci de zile**** momente existenţiale ce ultragiază privirea. Se pare că suntem condamnaţi să ne blocăm între pereţii spaţiilor de locuire pentru a evitaagresiunea la care ne obligă banerele cu chipul subdezvoltatului întru moralitate şi caracter încăput în fruntea executivului, ce cu ostentaţie încarcă cu chipul său aproape din metru în metru spaţiile publice. Banda PSD-istă, ce-şi zice partid, grupare ce continuă şi în parte are nostalgii comuniste ni-l propune pentru Palatul Cotroceni pe omul care a „şmarglit”, individ lipsit de dimensiunea ruşinii, persoană ce potrivit mesajelor ce se pot desprinde din propriile luări de poziţie publice are capacitatea de a înnămoli ţara mai rău decât au făcut-o comuniştii. Vom traversa un timp în care oamenii buni, încartiruiţi în ceea ce se numeşte opoziţia şi neîncadraţii politic, se vor autoaresta la domicilii. Şi sunt năprasnic de mulţi. Ei au a se lupta cu gloata cu creiere spălate, gen 7.400.000. Îi numim, cu tristeţe, pe cei ce s-au aflat în ordinea numerică a lui 7 urmat de 4 şi o bună sumă de zerouri, pentru că creierul ce-şi pierde o parte din funcţionalitate lăsându-se dresat aparţine în bună parte ignoranţilor, ca să evităm un cuvânt mai dur, şi este greu reciclabil înspre o funcţionalitate normală şi peste toate nu împărtăşim credinţa că măcar o parte din aceştia îşi vor fi revenit. Aparţin celor ce este posibil să nu se fi dumirit că au fost aruncaţi pe o pârtie greşită, că au fost susţinători şi aplaudaci ai unor demolatori de ordine. Spunem asta pentru că:
Atunci când ei s-au bălăcărit în aplauze scena publică naţională se afla în custodia, triumviratului de tristă amintire: Voiculescu; Antonescu şi Ponta, cel ce şi-a propus să demoleze statul de drept. Ne sunt încă calde în amintire crimele înseriate, ca:
Înlăturarea avocatului poporului şi înlocuirea acestuia cu o păpuşă roşie (Valer Dorneanu) pentru ca ţară să poată fi condusă prin ordonanţe de urgenţă, acte normative ce potrivit constituţiei, îndiferent cât de dăunătoare ar fi societăţii, nu pot fi atacate decât în urma sesizării venită de la această înaltă personalitate, iar cel aflat în funcţie nu oferea nici un fel de garanţie
Masacrarea prin ordonanţe de urgenţă a legii electorale, şi a legii privind competenţele Curţii Constituţionale, măsuri ce au scos ţara din ordinea de drept şi i-au conferit regim uşor dictatorial.
Ne este încă proaspătă în memorie banda condusă de către colonelul în rezervă, Mircea Dogaru, aşa numitul „Sindicat al Militarilor din Rezervă” care a supus şantajului pe cei trei autori ai evenimentelor din vara anului 2012, cărora analiştii cu conştiinţă li-au spus autori ai „Loviturii de Stat”, că dacă alianţa de referinţă nu-şi asuma politica acelei grupări vor scoate lumea în stradă. Cu umilinţa pe care le-o conferea lipsa de conştiinţă mercenarii aflaţi în fruntea alianţei, îi numim pe Ponta şi Antonescu, în octombrie 2012, au semnat un protocol prin care s-au obligat să desfiinţeze instituţiile poliţiste ale statului de drept, cele ce oferă garanţii că societatea va marşa pe cale democratică, respectiv Curtea Constituţională, Direcţia Naţională Anticorupţie şi Agenţia Naţională de Integritate.
În memoria noastră bat cu avertizanţă de pericol:
Declaraţia de la Piteşti a lui V.V.P., cum că în decembrie 2014, respectiv la data la care el se vedea la palatul Cotroceni , suferinţa lui Costică (Constantin Niculescu) fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, condamnat în prezent şi aflat în executarea unei pedepse privative de libertate de nouă ani şi patru luni, va lua sfârşit, respectiv că-l va graţia.
Declaraţia programatică scăpată din gura furului (V.V.P.) că politica partidului pe care-l conduce este direcţionată spre aducerea DNA-ului sub influenţa politică a partidului pe care-l conduce.
Traficul de influenţă operat de Adrian Duicu, în cârdăşie cu Victor Viorel Ponta din cabinetul prim ministerial de la Palatul Victoria, urmat de mica comedioară cu strămutarea locului său de muncă într-un buncăr militar, pentru a nu-i mai putea fi urmărite actele antisociale pe care le comite din calitate de prim ministru.
De neuitat a rămas şi declaraţia lui Dan Voiculescu din vara anului 2012, atunci când a făcut public calendarul suspendării preşedintelui României Domnul Traian Băsescu. „Trebuie să supunem Justiţia”. „Până nu avem Justiţia nu avem puterea!”
Avertizantă este şi „Marţea Neagră”, mişcarea criminală dintr-un miez de noapte, ce a adus în mapele Parlamentului un proiect de lege privind amnistierea şi graţierea unor pedepse şi respectiv infracţiuni, prin efectul căreia marii corupţi aflaţi în executarea pedepselor (Voiculescu; Niculescu S.R. Stănescu ; Constantin Niculescu; Relu Fenechiu; Sorin Pantiş; ş.a) şi în perspectivă de a popula penitenciarele, le-ar fi concedat regim de „liberi în continuare la alte pungăşii”.
În precampania electorală, V.V.P. într-un discurs anti Iohanis, s-a dat de ceasul morţii privind calitatea s-a de creştin „Ortodox” în raport cu preopenientul său din ceea ce avea să fie viitoarea campanie electorală care n-ar fi ortodox. Să te dai mare creştin când tu ai încălcat decalogul creştin şi duci încă în spate, păcatul prohibit prin porunca opta:”Să nu furi!”. Regele Carol I, neamţ ca şi Iohanis şi deloc ortodox la origini, a venit în fruntea statului român, pe care, urmat de succesorii săi :Ferdinand; Carol II şi Mihai I, l-au condus cu glorie. Au venit, absolut neortodocşi la tronul României, şi nimic nu i-au împiedecat să înlăture impedimentul religios ce-i separa de poporul pe care-l conduceau şi au aderat la ortodoxism. Dar spre deosebire de familia monarhică amintită şi de neamţul Iohanis, aflat astăzi printre candidaţii la alegerile prezidenţiale, nici unul din ei nu are în c/v-iu povara de a fi comis furt şi ce este mai grav după descoperire să fie acoperită coţcăria cu aparatul ministerial din subordine.
Iar pentru ca faptele pe care V.V.P. le duce în spate să nu pară puţine, de câteva zile numele prezidenţiabilului compare în depoziţiile de martori ale celor nouă foşti miniştrii ce sunt chemaţi în aceste zile în faţa DNA-ului, în marea excrocherie Microsoft, şi nu este pomenit pentru aflare în treabă cât ca coautor la cea mai mare pungăşie ce s-a comis în România după ’89, dare şi luare de mită de ordinul a zecilor de milioane şi nu de amărâţi lei româneşti cât zdravenii euro europeani.
Iar pentru a-i cantona lui V.V.P. onorabilitatea acolo unde îi este locul nu este lipsită de importanţă excrocheria USL. I-a ademenit pe blajinii PNL-işti la mâna lui întru nevoia de a comite crime împotriva statului român. Au pus la cale Alianţa Social Liberală (USL) pe o înţelegere că la dobândirea puterii stânga va dobândi şi primi demnitatea de prim ministru iar dreapta pe cea prezidenţială Au accedat în 2012 la putere şi potrivit înţelegerii PSD-ul a dobândit prin Victor Viorel Ponta portofoliul de prim ministru. Cum adjudecarea portofoliul de Preşedinte al României se putea realiza doar după alegerile prezidenţiale, fiecare din cele două partide au operat câte un congres în cadrul cărora prin hotărâri la cel mai înalt nivel au stabilit că cele două partide îl vor susţine pe Crin Laurenţiu Antonescu, unul din cei trei triumviri coautor la lovitura de stat la alegerile prezidenţiale. Numai că intrând în anul alegerilor prezidenţiale, Victor Viorel Ponta prin refuzul de a acorda funcţia de viceprim-ministru vacantată din posturile liberale din guvern, liberalilor, s-a ocazionat ruperea USL-ului şi astfel V.V.P. şi-a văzut,realizabil, visul de a ajunge la Cotroceni, iar astăzi candidează pe funcţia promisă, liberalilor, care la modul acesta i-au fost părtaşi doar la conducerea criminală a statului şi nu şi l-a respectarea funcţiilor făgăduite în momentul perfectării alianţei.
Avem astăzi pe listele electorale a prezidenţiabilelor din 2014 un personaj mânjit cu fapte antisociale, furtul a sute de pagini din operele ştiinţifice ale altora, dobândirea prin furt a unui titlu doctoral, şi promisiuni publice (vezi protocolul cu Dogaru şi cele enumerate de noi) că va scoate statul român de pe cursul greu dobândit, de „stat de drept” şi treisprezece alţi candidaţi a căror onorabilitate n-a fost atacată şi credem că nici nu există premise ca să se dobândească informaţii infamante cu privire la aceştia. Credem că trecând pe lângă sau pe sub banerele care-l înfăţişează pe „antisocialul” Victor Viorel Ponta suntem datori să schiţăm gestul „Sfintei Cruci”, cunoscutul gest de tămăduire de diavol.

* Cel mai cinstit guvern: În 2012 la înfrângerea prin moţiune de cenzură a guvernului Răzvan Ungureanu, Victor Viorel Ponta a declarat că a aşezat în fruntea executivului „cel mai cinstit guvern”. Numai că la puţină vreme după instalarea celui mai cinstit guvern au început să-i pârâie doagele: Corina Dumitrescu şi Ioan Mang doi miniştrii instalaţi la Educaţie-Învăţământ au fost demişi pentru plagiat.
Nu la multă vreme s-a dovedit că însăşi prim ministrul este plagiator şi a dobândit un titlu doctoral prin furt.
La ceva vreme după aceia Relu Fenechiu, ministru la Transporturi a fost demis în urma unei condamnări la cinci ani cu executare urmată de punerea în executare.
** fur: persoană care fură
*** mitoman persoană ce suferă de gravul viciu de a minţii. În universalitatea sa presa română a dat la public că Victor Viorel Ponta minte cum respiră.
**** durata campaniei electorale
9 octombrie 2014
Tiberiu Vanca

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More