joi, 9 octombrie 2014

" Ia plecați băieți dacă nu respectați legile în țara asta " ...ponta noi facem parte din UE și din NATO noi nu vrem închinarea la putin (pentru cine nu a văzut " Conferința de presă a președintelui Traian Băsescu - 9 octombrie 2014" )

ponta câți bani ai luat sa iei apărarea Luckoil ? ( după câte te cunosc pentru interesul tău tu ponta iți vinzi și țara ) ponta cine ți-a dat dreptul sa dai ordine justiției și sa te închini Moscovei . Mai ponta UE și NATO dau sancțiuni rușilor iar tu faci blat-uri cu putin ?



Apropo mai este o întrebare . Atunci în 2012 când împreună cu penalii ( aliat era și iohanis ) ați dat o LOVITURA DE STAT promiteați o revigorare a Oltchim-ului . Nu știu eu bine ? Dar eu știu ca Oltchim e un morman de fier vechi în care câteva zeci de mii de locuri de munca nu mai exista . Asta pentru a darma mitul celor 3500 de locuri de munca .
A da și mai am o întrebare unde sunt cele un milion de locuri de munca ?

Iata mai jos declarația domnului presedinte Traian Băsescu . (  a mitomanului nu o dau pentru ca el visează la dictatura ) :



DACĂ VREȚI DICTATURA ȘI ALIANTA CU MOSCOVA VOTAȚI  ponta ...DAR DACĂ VA TREZIȚI ÎN ULTIMA CLIPA ȘI VREȚI CA DEMOCRAȚIA SA MEARGĂ MAI DEPARTE ȘI SA MAI FACEM PARTE DIN UE ȘI NATO

VOTAȚI MONICA MACOVEI ! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More