vineri, 8 februarie 2013

A fost odată o ţară numită România... bugetul distrugerii României

A fost odată o ţară numită România... bugetul distrugerii României

Da domnilor asta ne transmite noul buget care a fost aprobat după zile întregi de împărţeli, da în timp ce ei da am spus bine ei parlamentarii şi-au împărţit banii funcţie de aportul dus în MASCARADA ALEGERILOR din decembrie, a aportului adus la LOVITURA DE STAT din vara anului trecut şi nu în ultimul rând funcţie de cantitatea dezinformărilor spuse în LATRINELE TV şi media azi CETĂŢEANUL primeşte ce ? Apropo doamna învăţătoare Cristiana Anghel va mai amintiţi parcă aţi făcut greva foamei iar după aia aşa mai cu plata de la Varanul distrugător aţi criticat fără număr faptul că învăţământul nu are resurse, ei ce va spune Varanul mai regizează o Grevă a foamei acum pe lângă că a fost scăzut USLA mult lăudata de dumneavoastră a mai pus o lopată. Deci doamna învăţătoare ce mai aşteptaţi treceţi la Greva Foamei sau acum nu mai trebuie privilegiile pe care le-aţi câştigat acum că sunteţi parlamentar au făcut să vă ignoraţi şi să uitaţi de foştii colegi. Doamna învăţătoare colegii dumneavoastră suferă. A da doamnă Andronescu nu am văzut şi nici nu am auzit interpelări ale dumneavoastră în parlament, sunteţi în parlament nu interpelări prin care criticaţi guvernul pentru că a scăzut bugetul învăţământului. Păi ce faceţi ? A da ştiu dumneavoastră aţi fost pusă cândva ministru acolo în funcţia de SPĂLĂTOARE DE PLAGIATE (inclusiv ale dumneavoastră... ANI vezi conflict de interese) Nici pe dumneavoastră nu va dat Varanul mai nou rol. Văranule ce faci ? Era doar pentru că văd în grafic situaţia bugetului învăţământului dar hai să vedem încă o poză :

Ei da este o poză oficială este de pe situl guvernului o puteţi vedea şi aici dar acolo veţi vedea situaţia exactă: Bugetul oficial. Şi ce vedem aici un buget bazat pe asistenta socială şi fără economie de piaţă undeva în rubricile mici se afla şi aplecarea guvernului (aplecare cuvânt folosit de un parlamentar PNL, cuvânt folosit în mediile lor înalte în mediile borfaşilor în costum) către economia de piaţă.
Ce arăta acest buget? Păi arata visul lui Iliescu (aţi auzit deşi nu a apărut în ultimul timp ieri în timpul şedinţei de aprobare a bugetului a fost în parlament... a fost trecut cu vederea de media) acela de a îndeplini VISUL COMUNIST aşa cum spunea în 1989, nobilele idealuri ale socialismului ".
Da visul iliescian este pe cale să fie dus la îndeplinire de către BURGHEZIA COMUNISTĂ iar distrugerea DEMOCRAŢIEI şi a economiei de piaţa este iminentă. Am suferit cu toţii, şi se tindea la o scădere a aparatului birocratic dar nu STATUL ŞI BIROCRAŢIA creşte din nou BUGETUL SĂRĂCIEI NAŢIONALE reinventează acest lucru şi pune presiune pe mediul privat prin noi impozite şi taxe iar mai nou ce face ia de la MINISTERUL JUSTIŢIEI Camera de comerţ şi o pune în mâna cui o pune în mina Varanului. Vă întrebaţi oare de ce? Pentru patrimoniu, da şi pentru asta dar mai importantă este BAZA DE DATE păi da le mai trebuie încă un instrument de şantaj pentru MEDIUL PRIVAT, ei da aveţi grijă voi din mediul privat dacă credeţi că nu ne susţineţi sau ne criticaţi cam asta e mesajul lor către mediul privat. Ce ziceţi am dreptate?


Nu sunt analist economic deci am spus aceste lucruri ca un simplu cetăţean şi sper că v-am făcut să înţelegeţi pericolul ce îl reprezintă acest GUVERN SI PARLAMENT IMPOSTOR (sunt mici excepţii în componenţa parlamentului) care este pe cale să fure o ţară aş încet aţi citit micile mele observaţii, câteodată le-aţi comentat, mă bucur că tabăra CETĂŢENILOR TREZIŢI LA REALITATE creşte dar trebuie să ne obişnuim că atunci când credem în ceva trebuie să luptăm pentru acel ceva şi să adunăm în jurul nostru mai mulţi CETĂŢENI LIBERI să reunim forţele noastre şi să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare şi să spunem:

GATA AJUNGE NU VA MAI CREDEM ŞI NU MAI ADMITEM SĂ NE CĂLCAŢI ÎN PICIOARE NOI SPUNEM NU MINCIUNII VREM SĂ TRĂIM DECENT AŢI FURAT DESTUL DE LA NOI, LASATINE ŞI PLECAŢI! NOI NU MAI VREM COMUNISM, NOI VREM ADEVĂRATA DEMOCRAŢIE!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More