marți, 12 februarie 2013

"Reteta" lui Adrian Nastase pentru COMBATEREA....ANTI-coruptiei. Sau...un "fel" de...pamflet !

"Reteta" lui Adrian Nastase pentru COMBATEREA....ANTI-coruptiei (adica, pentru COMBATEREA Directiei Nationale ANTIcoruptie !!) este...urmatoarea:

1. Implicati-va in acte de coruptie la varsta de 60 de ani. Sau...dupa implinirea varstei de 50 de ani...daca, din respectivele acte de coruptie, ati "adunat" bani foarte multi ce va vor permite angajarea unor avocati foarte buni, care sa invoce diverse motive pentru amanarea, cu ani si ani de zile, a termenelor din proces, pana impliniti varsta de 60 de ani. DOAR ASA, veti putea fi condamnat la inchisoare cu executare, pe o durata de DOAR 2 ani, iar dupa 8 luni (o treime din pedeapsa) de detentie veti putea fi eliberat pentru "buna purtare".

2. Pe TOATA durata primelor 8 luni de detentie, scrieti si publicati CEL PUTIN o carte cu caracter "stiintific". Pentru a asigura caracterul "stiintific" al cartii respective puteti utiliza, fara nicio grija, metoda  "Ponta copy-paste" care, deja, a fost "inregistrata" la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

3. NU UITATI ca, din banii obtinuti, "cinstit", din acele acte de coruptie, sa "rezervati" o suma pentru tiparirea si lansarea acelei carti cu caracter "stiintific" .

4. NU UITATI sa declarati in fata instantei ca NU aveti intentia sa candidati la Presedintia Romaniei !

5. NU UITATI ca, pe durata celor 8 luni de detentie, in scopul de a va "demonstra", cu varf si indesat, "buna - purtare", sa va faceti un blog pe internet in care sa scrieti, cel putin de 2-3 ori pe saptamana, ca va considerati nevinovat si ca sentinta de condamnare la inchisoare este injusta. Deasemenea, mai puteti aduga drept, "ingrediente", atacuri ATAT la adresa instantelor judecatoresti, Curtii Constitutionale, Parchetului General, Directiei Nationale Anticoruptie, Consiliului Superior al Magistraturii, CAT SI la adresa Comisiei Europene, a ambasadorului SUA in Romania, etc. etc.

6. ATENTIE ! INAINTE de a ajunge la punerea in practica a punctelor 1, 2, 3, 4 si 5, este O-BLI-GA-TO-RIU sa aveti in "palmares" ani "grei" de "detentie" la Partidul Social Democrat (PSD), INCLUSIV in functia de PRESEDINTE al acestei formatiuni politice. Daca reusiti ca, pe langa functia de presedinte al PSD, sa ajungeti SI in functia de Prim-Ministru al Romaniei, va fi cu atat mai bine, deoarece, cu un asemenea Curriculum Vitae, veti putea MULT MAI USOR sa va "angrenati", si sa-i "angrenati" SI pe altii, in fapte de coruptie  !


DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!


Autor: George Staicu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More