vineri, 8 februarie 2013

După procesul contra lui Petrişor Obae, Felix ar fi capabil să intenteze proces cosmosului



Antena TV Group, compania ce opereaza postul Antena 1, reactioneaza dur dupa ce compania Avon a decis sa-si retraga publicitatea din cadrul emisiunii "Acces direct". Grupul TV al trustului Intact a anuntat, joi, ca il da in judecata pe detinatorul site-ului Paginademedia.ro, Petrisor Obae, dupa ce acesta a publicat lista clientilor de publicitate care au avut reclama in timpul emisiunii "Acces direct" din 4 februarie. Antena a transmis presei si o scrisoare deschisa adresata Avon, in care afirma ca decizia de retragere a reclamelor de la Acces Direct "nu face decat sa dea curs si sa va implice direct intr-o actiune de manipulare mediatica". Petrisor Obae: "Paginademedia.ro isi reafirma pozitia ca articolul a fost scris cu buna credinta si a avut ca unic scop sa serveasca interesul publicului cititor."

Este bine de reţinut că acesta nu este primul proces pe care Dan Voiculescu îl intentează unui ziarist. Dan Badea, unul dintre cei mai buni jurnalişti de investigaţie pe care îi avem azi, a fost dat în judecată de Dan Voiculescu, pentru că în cartea sa, Averea preşedintelui, a afirmat despre Felix lucruri care l-au deranjat pe acesta. Voiculescu a și câștigat ulterior procesul cu Dan Badea.

Ceea ce se întâmplă în caz Antena Group vs. Petrişot Obae este extrem de grav. Florian Goldstein scria mai demult în Bursa că, în viziunea acestor adversari ai pluralismului, democraţiei şi statului de drept, jurnaliştii trebuie hărţuiţi şi puşi la punct pentru două delicte... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More