marți, 12 februarie 2013

MUNCITORII DE LA OLTCHIM SUNT DISPERATI....CE FACETI ? IESITI IN STRADA LA...CERSIT, SAU LA...PROTESTE ?


Inteleg ca muncitorii de la Oltchim au ajuns intr-o situatie disperata ! Nu si-au mai primit salariile de doua luni si nu mai au ce sa manance...

Ce sa va fac ! Voi SINGURI, in campania electorala, ati "inghitit", pe "nerasuflate" si... FARA sa ganditi, "galustile" si "gogosile" (deh! ati primit SI desert !) lui Victor Ponta in legatura cu "planul" lui de "redresare" a Oltchim-ului ! L-ATI VOTAT CU PESTE 70% si l-ati "scos" parlamentar si...prim-ministru !!!

Stati ca neplata salariilor NU ESTE TOTUL !  Faptul ca Ponta a "bagat" Oltchim-ul in procedura de insolventa va aduce, conform opiniilor analistilor economici, la CONCEDIEREA A CEL PUTIN 2000 (DOUA MII, ca sa fie CLAR !) DE OAMENI !  

Sa va vad, ATUNCI, cand o sa intrati in somaj, CE...FACETI ! Iesiti in strada la...cersit sau la..PROTESTE ?

ACEEASI "soarta" o vor avea SI angajatii CFR Marfa si ai TUTUROR celorlalte companii de stat care vor fi "privatizate" pe baza.... "metodei Ponta-Oltchim" !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!

Autor: George Staicu

2 comentarii:

cum nu aveti ce mainca ? aveti USL nu fiti nerecunoscatori..... veniti la bucuresti si pinditi parlamentarii ,dati le in cap si luati le banii ,ei sigur si au luat salariu .... hahahaha USL pe paine ,nu e bine ?

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More