vineri, 22 februarie 2013

Drumul spre rasarit !


Drumul spre răsărit !


Eroii plâng!



        În 1989 eu şi mulţi romani am ieşit în stradă şi am strigat JOS COMUNISMUL. În 1989 au murit oameni care au crezut că a venit clipa în care au scăpat de comunişti! Dar iată că au trecut 23 de ani şi s-a format o nouă ALIANŢA COMUNISTĂ care vrea din toate puterile să ne readucă pe HARTA COMUNISTĂ. Sub umbrelă noi întărim relaţiile de prietenie cu Franţa aceasta BANDĂ DE NENOROCIŢI şi-a trimis PLAGIATORUL să deschidă axa PARIŞ - BUCUREŞTI, încă un pas înspre MARELE RĂSĂRIT. Mă întreb care va fii următorul pas va fii spre Rusia, spre Putin?
       Oare alegătorii USLA şi ne alegătorii (cei care au stat în vara cu ocazia LOVITURII DE STAT şi la la alegerile din vara şi iarna deoparte... da vă voi critica oridecâte ori am ocazia sunteţi marii vinovaţi, să nu spuneţi că nu aţi avut ce alege!... VORBE GOALE!) oare eu au uitat ce vremuri au fost înainte de 1989? Domnilor aţi uitat că:

        - Pentru a avea un paşaport cre să vă permită să mergeţi în străinătate trebuia să treceţi prin filtrul de partid, ei da unii de la graniţa aveau permis de mic trafic, alţii mai aveau şi paşapoarte dar puteau merge doar în ţările fost comuniste, ei da atunci eu aj murit pentru JOS COMUNISMUL, azi voi puteţi merge oriunde, puteţi muncii, puteţi vedea lumea occidentală cu bunele şi relele ei, dar văd că unora nu le pasă de cei care au murit şi vor întoarcerea la RĂSĂRIT şi vor o NOUĂ CORTINA DE FIER.
   







         - Vorbeaţi în şoaptă şi spuneaţi bancuri cu Nae doar în şoaptă că nu care cumva să vă audă vecinul, colegul, şi uneori chiar fratele, vorbeaţi în şoaptă da ca nu cumva să ajungeţi în BECIURILE SECURITĂŢII. Da unii au avut curajul să vorbească cu glas tare şi au ajuns acolo, unii au scăpat după ani dar desfiguraţi sufleteşte, alţii au murit. PENTRU CE? Pentru că voi să le daţi iar voie să se reinstaureze.
   



         - Aveaţi două ore de emisiune seara de 20 la 22 cu ode la adresă mai marelui conducător, da vă chinuiaţi să vă faceţi antene, vă urcaţi la ultimul ultimul etaj, uneori cu tv-ul sport făceaţi chiar excursii cât mai sus pe munte să prindeţi sârbii, aşa ca să vedeţi un meci de fotbal la televizor. Ei da azi unii alegeţi Latrinele, TELEVIZIUNEA UNUI FOST SECURIST (un securist care a fost în stare să îşi toarne la securitate propria soră.
     








        - Aveaţi pâinea, laptele, zahărul... la cartela şi şi pentru acestea trebuia să staţi la rând trebuia să staţi la rând ore întregi, trebuia să vă treziţi cu noaptea în cap, şi uneori ajungeaţi să nu puteţi să cumpăraţi. Ei da curentul cu restrictii , apa calda doar uneori , gaz la butelie , odata pe luna si cu pile si relatii .
   









        - Aţi uitat de gropile comune de la canal, de cei care au murit pentru că au avut altă opinie.Drumul spre răsărit !
Da domnilor se pare că aţi uitat se pare că staţi şi vă uitaţi cum aceşti nemernici ne readuc în COMUNISM, iLiescu cu un picior în groapa e mândru de voi, el îşi vede visul cu ochii. POnta, USLAŞILOR noi nu avem nevoie de voi, pOnta EROII PLÂNG ei se răsucesc în mormânt, pOnta ai grijă nu înfuria EROII ei se vor întoarce şi te vor bântui, te asigur pOnta că vei ajunge la GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI!









Epilog. EROII PLÂNG, EROII NU MAI SUPORTA, EROII SE VOR ÎNTOARCE!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More