miercuri, 27 februarie 2013

Câinele de pază al plagiatorului

Câinele de pază al plagiatorului


        Câinele de pază al plagiatorului da păi dacă tot avem motani în ograda (păi felix alias turnătorul, curios în ultimul timp motanul nu prea mai iasă cu declaraţii, nu că mi-ar fii dor de ele dar aş vrea să îl văd odată la o declaraţie din cuşca de la Rahova, păcat că nu prinde loc în cuşca găinarului, asta iasă mai repede) lor le trebuie un căţel care să le mai rezolve plagiatele, să mai latre blând câteodată opiniile şi planurile de viitor, dar să mai şi turbeze şi să spună că el ar vrea o restricţie a internetului sau să dea B1 în judecată ca de şi aşa, plagiatorul ataca des mieros postul B1 iar adormitul târâtor deseori se răsteşte la B1.
        Dar hai să vedem cine este acest Caine de pază al plagiatorului, v-aţi dat seama nu, păi Liviu Pop da nătăfleaţa care merge la televiziuni şi spune lucruri trăznite. Oh da o carieră de succes în actualul Gubern că guvern nu îi putem spune pentru că pe lângă faptul că este penal, pur şi simplu nu guvernează, el este de un an dar încă îşi satura adepţii de acea în funcţie de interese penale sau materiale se perinda multă lume. Şi lIviu pOp este o astfel de persoană doar că este o piesă valoroasă a penalilor pe el îl pun de colo colo funcţie de ce au de rezolvat unii şi alţii, ei da desigur este uşor de manevrat şi de ţinut în lesă pentru că aşa cum fiecare dintre ei are probleme penale, şi Câinele de pază are probleme cu ANI.
        Probleme cu ANI păi da un conflict de interese pentru care ar fi verificat Liviu Pop are legătură cu anularea ordinului care stopa reţinerea cotizaţiilor profesorilor membri de sindicat din salariu. Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, indicii referitoare la posibila comitere de către Liviu Marian Pop, fost Ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a infracţiunii de conflict de interese, precum şi a infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 253 indice 1 şi art. 248 din Codul penal.În perioada 1 decembrie 2007-17 mai 2012, Pop a exercitat funcţia de secretar general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ. Ulterior numirii în funcţia de ministru al Educaţiei, Liviu Pop a emis Ordinul 4.271/29 mai 2012 de modificare a Ordinului comun 4.576/2011 privind validarea fluxurilor financiare pentru cheltuielile de personal din învăţământul preuniversitar de stat, prin care nu se mai permitea reţinerea cotizaţiei sindicale de către unitatea de învăţământ, ordin contestat în instanţă de federaţiile sindicale din învăţământ, inclusiv de FSLI, instanţele de judecată pronunţându-se în sensul menţinerii ordinului comun ca fiind temeinic şi legal, potrivit ANI. Astfel, potrivit ANI, Liviu Pop, în calitate de ministru interimar al Educaţiei ar fi avantajat patrimonial Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, organizaţie cu care s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii cinci ani. Agenţia Naţională de Integritate a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la posibila comitere a infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu contra intereselor publice de Liviu Pop. Şi ce răspunde acesta păi simplu ca oricare din penalii USLA că nu este vinovat ba mai mult el şi face plângere penală contra ANI pentru zice el, Vă informez pe această cale ca împreună cu ajutorul unui avocat voi înainta demersurile necesare pentru a restabili atât onoarea mea, cât şi cea a guvernului din care fac parte, acţionând în instanţă Agenţia Naţională pentru Integritate" ei şi da normal de la ei este atac politic.
        Pentru a vedea cine a fost lIviu pOp iată un mic articol pe care l-am împrumutat de pe situl României Libere, nu de altă dar mi se pare destul de complect detine informatii atit despre CV cit si despre declaratia de avere :

        ,, Liviu Pop a scris gresit, atat in CV-ul postat pe blogul personal cat si in declaratia de avere din 2011, numele academicianului inginer Anghel Saligny, care a dat numele liceului la care este profesor de matematica de sapte ani, Colegiul Tehnic "Anghel Saligny", folosind doi de "y".
Liviu Marian Pop este profesor de matematica din septembrie 1996. Mai intai a activat, pentru un an, la Scoala generala numarul 2 din Ruscova, Maramures, dupa care, din 1997 pana in 1998, a predat matematica la doua institutii de invatamant din Viseu de Sus: Liceul Teoretic Bogdan Voda si Scoala generala 7.
Din 1998 pana in 1999 a predat matematica la Grupul Scolar "C.D. Nenitescu" din Baia Mare. In 1999, Liviu Pop s-a intors la catedra de la Liceul Teoretic "Bogdan Voda" din Viseu de Sus, unde a ramas pana in 2005, cand s-a mutat la Colegiul Tehnic "Anghel Salygny" (sic!) din Baia Mare, unde preda si in prezent.
Din ianuarie 2004, Pop este presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures. In decembrie 2007, el a devenit secretar general al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, calitate in care, in 2008, a fost cooptat ca membru supleant in Comisia de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Intre "competentele" si "abilitatile sociale" ale sale, Pop enumera spiritul organizatoric, "receptivitatea si flexibilitatea la nou", faptul ca este "usor adaptabil" si respectuos cu cei cu care lucreaza. "Comunicare si relationare - ascult activ, identific particularitatile individuale si de grup ale interlocutorilor, mediez si negociez conflicte, ma adaptez la situatii noi si neprevazute.
Lucru in grup - am facut parte din diverse grupuri de lucru in proiecte educative la nivel judetean si national. Am dovedit pe parcursul carierei didactice profesionale comportament etic si respect fata de sine si colegi", mai scrie Pop in CV-ul de pe blogul personal.
Intre competente si aptitudini organizatorice, Pop mentioneaza negocierea conflictelor, "lectii deschise la nivelul comisiilor metodice", "referate la sesiuni interjudetene si nationale", "carti", dar si calitatea de membru in comisii de dialog social, comisii paritare, comisii de monitorizare si comisii de cercetare.
Competentele si aptitudinile sale tehnice sunt confirmate de faptul ca detine European Computer Driver's License (ECDL), un document care atesta ca posesorul stie sa utilizeze un computer. In plus, Liviu Pop a mentionat la acest capitol faptul ca stie sa utilizeze "corespunzator" atat "aparatura xerocopiere" cat si "scaner" (sic!).
Intre competentele si aptitudinile sale artistice, Pop a amintit literatura si muzica, dar si tenisul de camp si fotbalul. Pop mai spune despre el ca are abilitati de comunicare, capacitate de concentrare, rezistenta la efort si stres, capacitate de analiza, atentie distributiva, ca este un bun negociator si ca are capacitate de mediere si rezolvare a conflictelor.
In declaratia de avere depusa in calitate de secretar general al FSLI, Pop a trecut faptul ca detine un teren de 668 de metri patrati in Maramures, cumparat impreuna cu sotia sa Adriana in anul 2005, precum si o casa "semifinisata", in suprafata de 278 de metri patrati, construita in regie proprie si finalizata in anul 2008.
Pop are datorii la banci de 25.000 de euro si a avut, in 2010, un salariu de profesor de 18.850 de lei. Veniturile sale de la sindicat au fost, in acelasi an, de peste 77.000 de lei, 56.983 de lei primiti in calitate de secretar general al FSLI si 20.772 de lei in calitate de presedinte al FSLI Maramures.
In declaratia de avere, Liviu Pop a tinut sa mentioneze, la final, ca masa in Bucuresti si transportul la si de la Baia Mare le suporta din salariu, iar atunci cand vine in Capitala locuieste intr-una dintre camerele de serviciu de la sediul FSLI. "
                                                sursa : romanialibera.ro  
        Da sigur v-aţi dat seama păi a fost pus după mai mulţi plagiatori ultimul iOan mAng (mă întreb ce mai face, i s-a luat diploma de doctorat) şi a fost pus cu un scop bine definit. Da lIviu pOp  a fost pus aşa ca să îl scoată pe MAI MARELE PLAGIATORILOR. Aşa că după ce a fost numit, SURPRIZĂ ! Monitorul Oficial a publicat ordinul ministrului Educaţiei, Liviu Pop care desfiinţează Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor instituţie care analizează acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta. În această dimineaţă Mircea Miclea, fost ministru al Educaţiei şi membru al Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor a declarat că în cazul Ponta plagiatul este evident. Ministrul Liviu Pop a declarat că nu acest consiliul este abilitat să soluţioneze cazul ci Consiliul Naţional de Etică. Şi iată aşa a devenit Câinele de pază al plagiatorului , si l-a salvat legal in mod ilegal dar nu moral pe plagiator .
        După ce şi-a terminat misiunea a primit o nouă misiune, la fel de ingrată iată că plagiatorul îşi pune câinele de pază la Dialog social păi normal şi aici este nevoie de o mutră bleagă şi care dă din umeri atunci când este huiduit, păi da el a fost huiduit la Oltchim dar stilul îl scoate lui nu îi pasă de nimic ca de altfel tuturor penalilor USLA atât doar că ceilalţi nu ştiu să afişeze acea figură demnă de milă. Dar hai că am scris destule şi poate câinele turbează şi după cum a spus că ar trebui restricţionat internetul musca sau cine ştie poate că afişează iar mutra bleagă. Oare care va fii reacţia ?

Dottore da vaccinul câinelui tău de pază !

1 comentarii:

Adevarul spus unei persoane care stie doar sa se gudure sau aplaudacilor de profesie, doare rau de tot.
İn lumea İnternetului poti descoperi multe dintre ceea ce altii nu vor sa se afle.
Ei vor monopolizare.
Evident, manipularea prin televiziuni este deja depasita.
İnamicul numarul unu este acuma İnternetul.
İntamplator sau nu, profilul meu a fost suspendat.
Oare pe cine a deranjat un simplu blog de umor sau un alt blog de-al meu de poezii?
Tinand cont ca aveam o persoana sus-pusa in cercul meu?
Daca se doreste ca pe internet sa gasim numai bloguri cu inimioare si tot felul de stupizenii precum destainurile privind a ceea ce mancam zilnic, a ceea ce purtam la ora x, sau altele (precum am vazut si pe forumuri de m-am ingrozit), atunci pot spune ca nu avem libertate de opinie. Si ca dictatura este practicata de altii, nu de cel care este acuzat de asa ceva.
İeri am ramas stupefiata cand pe un site, mi s-a spus ca numai "chioru" mi-a suspendat contul (implicit nu am avut acces la bloguri).
Sau ca sa am grija ca el a ordonat sa mi se puna microfoane in casa si sa incep sa controlez.
Am incercat degeaba sa le explic ce se intampla. Oamenii sunt indoctrinati ca pentru orice necaz, numai "chioru" este de vina cu securistii lui. Si una dintre persoane era o persoana culta, cu doua facultati si cu post de conducere intr-o societate.
Am inteles ca am fost "raportata". Ok. Daca si o gluma ii deranjeaza pe cateii care nu stiu decat sa scoata limba si sa "linga" fetele lor, atunci cred ca nu mai putem nici sa glumim. Doar sa ii votam.
İn primul rand nu mi se pare normal ca sa vad bannere cu ceea ce trebuie sa fac. Ma refer la cele cu votati cu da la referendum pentru ca...un exemplu ar fi cu cel cu pensiile "furate" de "chioru". Ei nu inteleg ca nu toate pensiile au fost diminuate, dar vazand acel urias banner ca anumite persoane sustin ca li s-a furat pensia, atunci asta cred fara sa caute adevarul. Acesta a fost doar un exemplu care m-a intarat sa nu le fac pe plac si sa "rumeg" informatiile pe care ni le transmit ei cu obiect "intoxicare antibasista".
Nu esti cu ei, automat esti un "basist" chiar daca esti apolitic.
Mai adaug ceva, pentru ca nu ma lasa inima sa nu spun ce am observat.
Sincer, am ajuns sa cred ca esti mai bine platit la sindicat decat sa iti faci meseria corect.

"Pop are datorii la banci de 25.000 de euro si a avut, in 2010, un salariu de profesor de 18.850 de lei. Veniturile sale de la sindicat au fost, in acelasi an, de peste 77.000 de lei, 56.983 de lei primiti in calitate de secretar general al FSLI si 20.772 de lei in calitate de presedinte al FSLI Maramures."

Deci de ce sa se mai munceasca domnilor? Apoi ne plangem ca nu avem copii educati.
Salutari din Casa de Nebuni ! Raman sa va mai citesc, cat mai pot avea acces la internet.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More