luni, 25 februarie 2013

Cauzele succesului lui Turcescu & Casa Presei


Marele boom mediatic din competiţia Eurovision de până acum nu a fost, după părerea mea, nici competiţia în sine (care este mai valoroasă decât în anii trecuţi), nici faptul că la ea a participat Robert Turcescu cu formaţia Casa Presei, ci faptul că acesta a obţinut un rezultat foarte bun, mergând în finală. Şi încă de pe prima poziţie în opţiunile fanilor (cel puţin), aşa cum se pare că stau lucrurile.
Până la momentul anunţării rezultatului, pe website-ul meu sâmbătă seară intraseră  aproape 500 de vizitatori unici. Între orele 0:00 şi 1:00, pe website mai sosiseră încă aproape 100 de unici cu peste 250 de vizite: aflaseră ceva despre isprava lui Robert şi începuseră să caute pe Internet informaţii.
Al doilea lucru foarte interesant este că audienţa primei semifinale pare să fi fost mult mai mare decât a celei de-a doua, pentru că numărul de votanţi ai liderului de voturi (Narcis Ianău) în a doua semifinală era de trei – patru ori mai mic decât rezultatul intermediar văzut la Robert Turcescu şi Casa Presei.
Dar care sunt exact cauzele
acestui succes?
1. Revolta Internetului, care este covârşitor anti-USL, decis să voteze pentru Robert Turcescu (nu pentru melodia cântată de formaţia sa, aceasta nu mai conta). Cred că au fost mulţi din electoratul activ de centru-dreapta care nici nu s-au uitat la Eurovision şi la ora în cauză au votat în draci, forjându-şi smartphone-urile... citeşte tot aici

1 comentarii:

Si vi se pare normal ca s-a ajuns sa se voteze pentru Eurovision pe criterii politice ??...unde ajungem in felul acesta ? Va spun eu : pe ultimul loc la Gala Eurovision de la Malmo , cu o astfel de melodie !
Ma intreb si eu acum...daca sunt atitia votanti energici anti-USL , de ce naiba n-au iesit la vot cind era cazul ?

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More