miercuri, 13 februarie 2013

O INTREBARE RETORICA sau...DESPRE RESPECTUL CE-L DATORAM MASS-MEDIEI ECHIDISTANTE, AUTENTICE !


Sa nu uitam NICIODATA ca Romania are MARE NEVOIE, atat de partide si politicieni care sustin ADEVARUL, DEMOCRATIA, STATUL DE DREPT, INTEGRAREA, DEPLINA,  A ROMANIEI, IN SPATIUL EURO-ATLATIC, etc.. cat si de  OAMENI ADEVARATI ce activeaza in domeniul MASS-MEDIA, precum Mircea Marian, Robert Nicolae Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu, Dan Tapalaga si foarte multi altii, care informeaza marele public in mod CORECT, ECHIDISTANT si OBIECTIV !!! 

Fara asemenea jurnalisti, care respecta PE DEPLIN deontologia jurnalistica, publicul larg nu ar avea acces la informatii CORECTE (in fapt, un drept prevazut in Constitutie !!!), despre politicienii care influenteaza pozitiv, sau negativ, situatia politica, economica si sociala din Romania, ci ar fi DOAR subiectul manipularilor, dezinformarilor si diversiunilor propagate de "jurnalistii" Antenelor lui Dan Voiculescu..

Asemenea ziaristi precum Mircea Marian, Robert Nicolae Turcescu, Radu Moraru, Grigore cartianu, Dan Tapalaga si foarte multi altii, sunt, INTR-ADEVAR, reprezentanti DEMNI ai acestui "caine de paza" al democratiei care este PRESA, ce este considerata, pe drept cuvant, A PATRA PUTERE IN STAT !

Avand in vedere toate cele de mai sus, nu pot sa nu ma intreb, RETORIC: UNDE ar fi fost, ACUM, Romania, DACA nu ar fi existat ziaristi obiectivi, echidistanti si care respecta, PE DEPLIN, ATAT principiile deontologiei jurnalistice, CAT SI, dreptul TUTUROR romanilor, prevazut in constitutia tarii (!!!), de a fi INFORMATI CORECT asupra realitatilor politice, economice si sociale din Romania !? Iar unul din foarte multele raspunsuri ar fi: Romania NU ar mai fi ajuns in NATO si in Uniunea Europeana, ci pe deplin "integrata" in "uniunea" tarilor aflate, in TOTALITATE, in sfera de influenta neocomunista a...Rusiei !

In consecinta, in numele meu personal si al tuturor prietenilor mei din viata reala si, MAI ALES, de pe Facebook care sustin ADEVARUL, DEMOCRATIA, STATUL DE DREPT, INDEPENDENTA JUSTITIEI, VALORILE SI STANDARDELE EURO-ATLANTICE, doresc sa exprim un PROFUND RESPECT fata de activitatea ONESTA a unor asemenea jurnalisti precum Mircea Marian, Robert Nicolae Turcescu, Radu Moraru, Dan Tapalaga si foarte multi altii.

1 comentarii:

cum poate fi echidistant ghita,care a ajuns parlamentar cu ajutoru lui ponta,cum poate fi echidistant voiculescu,etc.....

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More