marți, 21 ianuarie 2014

Telly Savalas



"Dacă  o imagine poate picta o mie de cuvinte
Atunci eu de ce nu te pot picta?
Cuvintele nu vor putea arăta niciodată
Ceea ce tu ar trebui să ştii..."


Telly Savalas pe numele său real Aristotelis Savalas s-a născut pe 21 ianuarie 1922 la Garden City (New York) fiind al doilea copil din cei cinci ai unei familii de imigranţi greci, Nicolae şi Christina Savalas.


A participat la cel de al doilea război mondial între 1941 şi 1943, când a fost eliberat în urma unui accident de maşină.



 A studiat psihologia la Universitatea Columbia şi a lucrat ca jurnalist la ABC News. A fost căsătorit de trei ori şi a avut şase copii ce au reprezentat cea mai mare bucurie a vieţii sale. A devenit cunoscut în anii '70 datorită rolului detectivului Theo Kojak în serialul cu acelaşi nume (Kojak), unde a jucat şi fratele sau George Savalas.



A fost naşul de botez al actriţei Jennifer Aniston, fiica prietenului său John Aniston. Are o stea pe Hollywood Walk of Fame. S-a stins din viaţa pe 22ianuarie 1994 ca urmare a unui cancer de prostată.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More