duminică, 26 ianuarie 2014

Unde sunt banii pentru deszăpeziri victoras ( cică este prim ministrul Victor Viorel Ponta ) ?

Victoras te întreb la ce s-au folosit banii pentru deszăpeziri ? Da la ce s-au folosit din moment ce tu ne spui sa stam în case ?   Dar este clar acești bani vor fi folosiți pentru campania electorala , pentru ca la deszăpezire nu se vede . 


Victoras te întreb la ce s-a u folosit banii pentru deszăpeziri ? Da la ce s-au folosit din moment ce tu ne spui sa stam în case ?   Dar este clar acești bani vor fi folosiți pentru campania electorala , pentru ca la deszăpezire nu se vede .


" Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, spune ca desi aproape in toata tara s-au incheiat contracte pentru deszapezire, in Bacau si Focsani nimeni nu vrea sa deszapezeasca.
"96% din taritoriul tarii este acoperit de contracte de deszapezire. Doar la Focsani si Bacau nu vrea sa vina nimeni, nu stiu de ce", a declarat Dan Sova, ministrul Marilor Proiecte, la Parlament, unde comisiile de specialitate discuta capitolele proiectului de buget pe 2014.

Sova a facut precizari spunand ca pretul dat de CNADNR pe un kilometru de sosea pe luna de deszapezire este de 370 de euro. "Daca in zonele respective nu se vor prezenta doritori, vom apela la utilajele CNADNR-ului", a spus ministrul Marilor Proiecte.

Deszapezirea unui kilometru de sosea la romani: Costa cat aproape 10 salarii minime

Acesta a declarat ca exista destui bani in bugetul pentru 2014 pentru terminarea tuturor segmentelor de autostrada. "Daca vom depasi bugetul, se vor realoca bani la rectificare", a incheiat Dan Sova.

Bugetul Departamentului pentru marile proiecte, in cuantum de 6.270.317.000 de lei, in crestere cu 12,8 % fata de acest an, a fost avizat favorabil vineri de comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Pentru a indeparta zapada de pe un km de drum, costurile ajung la 1.588 de euro, conform unui comunicat al CNADNR, publicat pe site-ul institutiei.

Intreaga retea nationala rutiera are aproximativ 17.600 de kilometri . "


sursahttp://www.ziare.com/articole/bani+deszapezire+buget



" Ultima rectificare din acest an a bugetului local aduce mai multi bani pentru Citadin.
Unitatea va primi 2,5 milioane de lei, fondurile fiind necesare pentru activitatea de deszapezire din timpul sezonului rece. Bani vor fi alocati si societatilor Salubris si Servicii Publice, in acelasi scop. Impartirea sumelor se va face in sedinta de miercuri a Consiliului Local. In ceea ce priveste necesarul de utilaje de deszapezire, a avut loc deja o licitatie. Autoritatile n-au reusit sa adune cate utilaje trebuie pentru a indeparta zapada de pe strazile Iasului, asa ca vor organiza inca o procedura.
Mihai Chirica, viceprimar Iasi: “Prin rectificarea bugetara de miercuri, 30 octombrie, incercam sa pregatim cat mai temeinic si sezonul rece, in special in ceea ce priveste partea de deszapezire, pentru asigurarea stocurilor de antiderapante, precum si stocurile de sare si clorura de calciu. "

 IAȘI. Consilierii locali au aprobat în ultima ședință de Consiliu Local o rectificare de buget de 20 milioane lei.
Acești bani, care provin din taxele și impozitele locale -3,6 milioane lei, din TVA- 5,6 milioane lei și din investiții de rezervă – 10,2 milioane de lei, se va asigura funcționarea Iașului în aceste luni de iarnă.
Vom da la Citadin suma de 2,5 milioane lei pentru comandamentul de iarnă, la Salubris – 1 milion de lei, Servicii Publice – 1,5 milioane lei și la RATP, pentru acoperirea subvențiilor, aproximativ 1,7 milioane de lei. Restul sumelor se vor duce către învăţământ, respectiv plata utilităților și repararea unor acoperișuri la școli”, a declarat primarul Gheorghe Nichita."

Si exemplele pot continua . Dar este clar acești bani vor fi folosiți pentru campania electorala , pentru ca la deszăpezire nu se vede . 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More