miercuri, 15 ianuarie 2014

Sper ca veți fi peste 100 000 la protest sâmbătă !



Dumnezeu tine cu noi ne da vreme  frumoasa si calduroasa ne da vreme pentru o noua revolutie  . Americanii prin Victoria Nuland v-a spus ieșiți în strada și apărați-va statul de drept , CE prin noua directiva de suspendare a fondurilor europene va transmit același lucru , CCR , DNA  , ANI va cer ajutorul ! Acesti penali trebuie sa plece , sambata trebuie sa fm peste 100 000 in strada si acest guvern  si aceasta grupare terorista USLA trebuie sa plece , veniți sâmbăta de la ora 15 în Piata Victoriei la protestul : 

https://www.facebook.com/events/252019861629706/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

PUNEȚI ȘI VOI PE BLOG ACEST COD HTML :

<a href="https://www.facebook.com/events/252019861629706/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1"><img src="http://2.bp.blogspot.com/-Bmx-UoYQq-8/UtbcBq6EP6I/AAAAAAAAHC4/u78F44RED5M/s1600/1383760_10203058165959608_2121899355_n.jpg





In calitate de cetateni ai Romaniei, dorim sa protestam pasnic impotriva actiunilor intreprinse de guvernul Romaniei care ataca statul de drept al tarii si care ameninta aliantele strategice existente (NATO, UE), prin sfidarea si ignorarea lor.  Consideram ca prin actiunile intreprinse in ultima perioada, acest guvern, in frunte cu premierul sau, s-a discreditat complet, aratand exact masura incompetentei sale.  Spre exemplu, atunci cand CCR a respins in unanimitate proiectul Legii descentralizarii, pe care guvernul Ponta si-a asumat raspunderea, guvernul ar fi demis de drept.  In plus, absenta ridicola a premierului de la intalnirea cu emisarul SUA in comparatie cu implicarea sa excesiva in cazul vizitei reprezenantului Chinei, ne arata ca in momentul de fata, sunt prioritizate alte aliante geostrategice decat cele pe care le-a dorit poporul roman.  Prin protestul nostrum, noi dorim sa aratam ca:  - NU suntem de acord cu legea amnistiei  - NU dorim modificarea codului penal  - NU dorim Parlament "organ suprem", cum vizeaza Constitutia propusa de USL  - NU dorim modificarea legii electorale fara consultare  - Dorim Avocat al Poporului independent si competent  - Dorim mentinerea aliantelor geostrategice existente  Ca urmare a tuturor actiunilor guvernului si premierului, solicitam demisia imediata!  http://www.petitieonline.com/demisia_premierului_ponta  VA ROG NU DATI JOIN DACA NU SUNTETI SIGUR CA VENITI! DATI "MAYBE" DACA DORITI SA COMENTATI! VA MULTUMIM!


"
In calitate de cetateni ai Romaniei, dorim sa protestam pasnic impotriva actiunilor intreprinse de guvernul Romaniei care ataca statul de drept al tarii si care ameninta aliantele strategice existente (NATO, UE), prin sfidarea si ignorarea lor.

Consideram ca prin actiunile intreprinse in ultima perioada, acest guvern, in frunte cu premierul sau, s-a discreditat complet, aratand exact masura incompetentei sale.

Spre exemplu, atunci cand CCR a respins in unanimitate proiectul Legii descentralizarii, pe care guvernul Ponta si-a asumat raspunderea, guvernul ar fi demis de drept.

In plus, absenta ridicola a premierului de la intalnirea cu emisarul SUA in comparatie cu implicarea sa excesiva in cazul vizitei reprezenantului Chinei, ne arata ca in momentul de fata, sunt prioritizate alte aliante geostrategice decat cele pe care le-a dorit poporul roman.

Prin protestul nostrum, noi dorim sa aratam ca:

- NU suntem de acord cu legea amnistiei

- NU dorim modificarea codului penal

- NU dorim Parlament "organ suprem", cum vizeaza Constitutia propusa de USL

- NU dorim modificarea legii electorale fara consultare

- Dorim Avocat al Poporului independent si competent

- Dorim mentinerea aliantelor geostrategice existente

Ca urmare a tuturor actiunilor guvernului si premierului, solicitam demisia imediata!

http://www.petitieonline.com/demisia_premierului_ponta

VA ROG NU DATI JOIN DACA NU SUNTETI SIGUR CA VENITI! DATI "MAYBE" DACA DORITI SA COMENTATI! VA MULTUMIM!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More