luni, 20 ianuarie 2014

Trimiteți sesizări la CNA contra postului antena 3

Trimiteți sesizări la CNA adresa este :

http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html#form3


Trimiteți sesizări la CNA adresa este :  http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html#form3



Este inadmisibil cea ce face acest post antena 3 , nu se poate preciza o anumita emisiune . Tot cea ce se transmite pe acest post de către acești mercenari plătiți de Voiculescu ( cumpărați la bucata ) , reprezinta un atentat la cea ce se numește jurnalism . Va enumar doar trei :


-Atacul fara precedent la adresa jurnalistei Andrea Pora .
-Amenințarea in direct la acțiuni judecătorești la adresa celor care îndrăznesc sa comenteze minciunile acestor mercenari de presa
-Atacul la președintele României neacoperit de probe
-Realizarea unei liste de jurnaliști care trebuie desființați ( este inadmisibil )
- Atacuri non stop la adresa justiției si preluarea rolului de justițiari .


" Mihai Gâdea a afirmat duminică seară, în emisiunea „Punctul de întâlnire” realizată de Radu Tudor, că, împreună cu o echipă de jurişti pregăteşte o „vânătoare” împotriva celor care jignesc Antena 3.
„Începând de joi seară şi cât va mai ţine acest regim vom vâna în justiţie fiecare atac la adresa Antena 3, că vine de la Traian Băsescu sau de la slugile sale. Orice minciună, ticăloşie… Îi vom vâna şi promit că oricine va încerca să intimideze, să jignească pe cineva de la Antena 3 sau public al Antena 3, îi vom vâna în justiţie până când vor plăti. Cred că este momentul în care oamenii ar trebui să facă la fel. Te-a jignit Traian Băsescu? Dă-l în judecată! Eu cred că trebuie să facem această treabă şi singura noastră armă este cuvântul, adevărul, dar şi judecata în instanţă. Îi urmărim până când într-o zi o să plătească. Da, este momentul în care trebuie să răspundem pe măsura ticăloşiilor”, a spus Gâdea. "
sursa : cotidianul .ro
Prezentă aseară în studioul de la B 1 TV, Andreea Pora, care a fost jignită vehement la postul Antena 3, a făcut un apel la jurnaliştii oneşti din toată ţara, rugându-i să i se alăture într-un demers de moralitate.

Citiţi mai mult: Andreea Pora: "Nu-i consider jurnalişti pe cei de la Antena 3". Robert Turcescu: "Să vă fie ruşine!" - Media > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/andreea-pora-nu-i-consider-jurnalisti-pe-cei-de-la-antena-3-robert-turcescu-sa-va-fi-1077508.html#ixzz2qw1Az3PV 
EVZ.ro 
Jurnalistul Adrian Halpert explică pe blogul personal cum a ajuns gigantul Gazprom să apeleze la serviciile notariatului Ioanei Băsescu. Gazprom este reprezentat local de firma de avocaturtă Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii, care colaborează cu notariatul Ioanei Băsescu. Asta este explicaţia că fiica preşedintelui a ajuns să autentifice actele prin care Nis (filiala Gazprom) a cumpărat benzinăria lui Constatin Şufană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More