miercuri, 19 iunie 2013

Şase mineriade pentru intimidat statul de drept în România

14 iunie 1990: Mineri relaxaţi, zâmbitori la obiectiv pe Bulevardul Magheru, bătând o femeie.
14 iunie 1990: Mineri relaxaţi, zâmbitori la obiectiv, pe Bulevardul Magheru, bătând o femeie.
Din momentul în care clasa coruptă care lupta pentru putere în România anului 2012 cu sistemul statului de drept a văzut că nu are altă şansă să persiste decât să deţină puterea totală, o serie de evenimente dramatice s-au produs în țara noastră.

Trebuie să înțelegem exact despre ce fel de indivizi vorbim. Sunt indivizii (şi urmaşii lor) care nu au încetat să încerce să dea diferite tipuri de lovituri democraţiei din România în ultimii 23 de ani.


Le vom trece în revistă în continuare.

22 decembrie 1989. Grupul de conspiratori din Frontul Salvării Naţionale confiscă puterea în România de la adevăraţii revoluţionari, slab organizaţi pentru că sub călcăiul lui Ceauşescu era imposibil să faci ceva coerent, ca disidenţă politică.

Conspiratorii FSN pregătiseră această acţiune, protejaţi de serviciile secrete sovietice, de la începutul deceniului opt, în pofida faptului că întâlnirile lor conspirative erau monitorizate şi de unitatea anti-GRU din serviciile secrete române comuniste.

Mineriada din 28-29 ianuarie 1990. Manifestația de protest a partidelor istorice PNȚ, PNL și PSDR din fața Palatului Victoria duce la negocieri cu Puterea, simulate de  Cabinetul Petre Roman, cu complicitatea şi prezența lui Ion Iliescu.

Partidele istorice solicitau... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More